ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 06/07 έως 07/07


 

                 Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θέλει να σε κρατήσει μέσα στο σπίτι, για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από την ένταση που σου προκάλεσε η εβδομάδα που πέρασε, εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α δεν περιορίζεσαι με τίποτα! Άλλωστε, το Σαββάτο σε ξεσηκώνει, σε βγάζει στο… κυνήγι των νέων κατακτήσεων!  Τα φλερτ θα είναι άφθονα, οι θαυμαστές θα… συνωστίζονται γύρω σου κι εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις! Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, όμως θα περάσεις τέλεια, θα ανανεωθείς, θα αναζωογονηθείς και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος/η, καλύτερα να αποφύγεις τις εξόδους και τα φλερτ, αν δε θες γρίνιες και μουρμούρες από το έτερο ήμισυ! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 12, 28


         
                  Ζώδια​ Ταύρος

Αν ανήκεις στους τυχερούς του ζωδίου που έχουν σχέση, αυτό το διήμερο δε θα θέλεις να βγεις από το σπίτι αφού θα απολαμβάνεις με το ταίρι σου μοναδικές, αισθησιακές, τρυφερές, ρομαντικές, παθιασμένες στιγμές, με τα ανάλογα διαλείμματα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Σταθεροποιείς τη σχέση σου, έρχεσαι πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου, ενώ οι αμοιβαίες εξομολογήσεις και οι υποσχέσεις αιώνιας αγάπης δίνουν και παίρνουν μεταξύ σας. Όμως το πάθος κυριαρχεί και στη δική σου ζωή, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου και μη στενοχωριέσαι, θα βρεις τρόπο να το εκτονώσεις, αν αποφασίσεις να αφήσεις για λίγο το σπίτι σου και να βγεις έξω με φίλους. Οι νέες γνωριμίες σε περιμένουν παντού, τόσο στις παραλίες όσο και στις βραδινές σου εξόδους!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 15, 28


   

                    Ζώδια​ Δίδυμοι 

Οι επιθυμίες σου από τη μια και οι υποχρεώσεις σου από την άλλη, προβλέπεται να σου δημιουργούν μεγάλη ένταση και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Παράλληλα, εσύ που είσαι δεσμευμένος/η ίσως να νοιώσεις μια μικρή απογοήτευση από το ταίρι σου, που δεν συμμερίζεται το άγχος που μπορεί να έχεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η αυτό το διάστημα, μην αφήσεις τα επαγγελματικά σου να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την αισθηματική σου ζωή. Σίγουρα μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με μεγάλη ευκολία. Βγες από το σπίτι και αφέσου στα φλερτ, θα ξαφνιαστείς ευχάριστα από τα αποτελέσματα! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 20, 21  


     
                     Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σε αγαπούν. Έτσι, θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και είναι σίγουρο πως μαζί θα περάσετε υπέροχα, τρυφερά κι αισθησιακά! Αν μάλιστα αποφασίσετε να οργανώσετε και μια μικρή απόδραση σε μια κοντινή παραλία, η ευτυχία και η πληρότητα που θα νοιώσεις, θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, κι εσύ θα περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου, ενώ μια βραδινή έξοδος με φίλους μπορεί να φέρει αξιόλογες γνωριμίες. Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει, γιατί… θα το μετανιώσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 16, 24



                      Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου! Βεβαίως, το Σάββατο σε περιορίζει και να σου βάλει κάποια “πρέπει”, ενώ θα νοιώθεις και μια κούραση από την ένταση της εβδομάδας που πέρασε, όμως δεν σε φοβάμαι! Σίγουρα θα αντισταθείς στη φωνή που θα σου λέει “κάτσε και καμιά μέρα σπίτι”, και θα… ξεχυθείς στις παραλίες και στα καλοκαιρινά μπαράκια! Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, μαζί με το ταίρι σου θα κάνετε εντύπωση όπου βρεθείτε, θα είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος ως ζευγάρι, κι αυτό θα φουντώσει το θαυμασμό του ενός προς τον άλλο, ενώ θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά! Όμως κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους δε θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού τα φλερτ θα σε ακολουθούν παντού! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 23, 29


          
                     Ζώδια​ Παρθένος

Εσύ μια προσοχή πρέπει να την επιδείξεις αυτό το σαββατοκύριακο! Βεβαίως οι όψεις του σαββατοκύριακου ενισχύουν το συναίσθημά σου και μπορείς να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου, είτε μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, είτε οργανώσετε μια μικρή απόδραση στη θάλασσα για να χαλαρώσετε. Από την άλλη όμως, η Κυριακή μπορεί να δυσκολέψει τη σχέση… Μπορεί δηλαδή να νοιώσεις πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα παίρνεις, μπορεί να νοιώσεις επίσης πως έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες από το ταίρι σου κι αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε μια απογοήτευση και μια απομόνωση. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Μια φιλική συγκέντρωση μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που θα αποτελέσει σχέση ζωής! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 19, 25  


     

                        Ζώδια​ Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα! Φέρνει τις προσωπικές σου σχέσεις σε πρώτο πλάνο, ενώ έχει ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Τώρα, γίνεσαι ακόμα πιο εκφραστικός, μπορείς να ανοιχτείς στο ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να του μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν. Έτσι, θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις, γεγονός που θα εξαφανίσει τυχόν συννεφάκια και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς την κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες! Με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς να έλξεις όποιο άτομο θέλεις, σίγουρα τα φλερτ δεν θα λείψουν, ενώ θα μπορέσεις να εκφράσεις τον αισθησιασμό σου, αρκεί να πάρεις την απόφαση να βγεις και να… καταπλήξεις τα πλήθη! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 16, 18, 21


  
                      Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο γίνεσαι ακόμα πιο αισθησιακός, αλλά και πιο μυστηριώδης! Μπορεί το μεσημέρι του Σαββάτου να σε βγάλει λίγο από τους ρυθμούς σου ή να δημιουργήσει εντάσεις στα επαγγελματικά σου, όμως θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις απ’ όλα και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να περάσεις ένα απολαυστικό διήμερο με το ταίρι σου! Εσύ όμως που παραμένεις αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να μην υποκύψεις στην κούραση και να μην κλειστείς μέσα… Να ξέρεις πως η γοητεία σου είναι εμφανής, μην αφήσεις να πάει χαμένο αυτό το διήμερο, γιατί με την ακτινοβολία σου θα έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο και να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 13, 28


       

                     Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να θελήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, όμως η Κυριακή μπορεί να σου χαλάσει κάπως τα σχέδια… Δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν μια αίσθηση απογοήτευσης στα αισθηματικά σου, ίσως να σε αναγκάσει να βάλεις σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε βάρος του συναισθήματος και να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου δεν είναι και τόσο υποστηρικτικό όσο θα ήθελες σε αυτόν τον τομέα. Μην αφεθείς στις αρνητικές αυτές σκέψεις, γιατί θα απομονωθείς, αντίθετα αξιοποίησε την Κυριακή για να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου! Είναι σίγουρο πως θα γίνουν αποδεκτές και θα περάσεις υπέροχα με τον/τη σύντροφό σου! Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 16, 24


      
                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο, στον αισθηματικό τομέα προβλέπεται να περάσεις τέλεια! Ο αισθησιασμός σου και η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως επίσης και η libido σου, γι’ αυτό άσε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά και άρπαξε την ευκαιρία να εκτονώσεις την ένταση της εβδομάδας στο κρεββάτι με το ταίρι σου! Και φυσικά, αν υπάρχει η δυνατότητα, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μια μικρή απόδραση σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό. Ένα μικρό ταξιδάκι είναι σίγουρο πως θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα ανανεώσει το δεσμό σας! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο μην κλωτσάς τις ευκαιρίες για αισθηματική… αποκατάσταση, που θα είναι άφθονες! Ακόμη κι αν νοιώθεις κουρασμένος/η από την ένταση της εβδομάδας που πέρασε, μπορείς να συνδυάσεις την ξεκούραση και τη χαλάρωση με τη διασκέδαση. Γι’ αυτό μην κλειστείς μέσα, αλλά φρόντισε να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 19, 26


 

                    Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αλλά κι αισθησιακό! Η ακτινοβολία σου δεν κρύβεται, όπου κι αν βρεθείς, ενώ με την κοινωνικότητά σου και την ευγλωττία σου καταφέρνεις να κερδίσεις και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την πλανητική εύνοια. Οι γνωριμίες που μπορείς να κάνεις είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες, ενώ τα φλερτ πάνε κι έρχονται για σένα που είσαι αδέσμευτος/η. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση. Σ’ αυτή την περίπτωση, προσέχουμε για να… έχουμε, γιατί την Κυριακή, τα… τσιλημπουρδήματα δεν θα συγχωρηθούν εύκολα από το ταίρι σου! Ευτυχώς για σένα που η ένταση και η κούραση των προηγούμενων ημερών μάλλον θα σε κρατήσει μέσα στο σπίτι. 

Τχεροί αριθμοί: 1, 4, 12, 27


          
                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Ο εκνευρισμός που προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες περνάει σιγά σιγά κι εσύ θέλεις να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την αγκαλιά του/της συντρόφου σου είτε στο σπίτι, είτε σε μια… ερημική παραλία, αγαπημένε μου Ιχθύ! Ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν δίνει τόσα στη σχέση όσα εσύ, ίσως νοιώσεις πως τα αισθήματά του δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα δικά σου, κι αυτό μπορεί να φέρει μια προσωρινή απομάκρυνση. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ασχολήσου με τον εαυτό σου, ξεκουράσου, χαλάρωσε, κάνε μια… κούρα ομορφιάς και μετά βγες με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, για να καταπλήξεις τα πλήθη! Η γοητεία σου είναι στα ύψη, εκμεταλλεύσου την για να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σου στόχο! 

Τχεροί αριθμοί: 5, 8, 19, 22          


      
 

              Online Αναλυτικες Προβλεψεις - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα