ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  24/06 έως 28/06


 

                   Ζώδια​ Κριός

Καλό θα είναι να την προσέξεις λίγο, αυτή την εβδομάδα γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της απογοήτευσης στις αισθηματικές σου σχέσεις, που μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου ή σε μια απομάκρυνση από τον ερωτικό σου στόχο. Η εβδομάδα σου χαρίζει απεριόριστη γοητεία, ακτινοβολία και ερωτισμό! Τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση, θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται τόσο από το έντονο πάθος, όσο και από τη βαθιά αγάπη! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, θα τη δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 11, 28


       
                  Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσεις να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βελτιώσεις, να ανανεώσεις και αναζωπυρώσεις την σχέση σου. Άλλωστε, το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου επιθυμία! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αντιλαμβάνεσαι πως η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και για φλερτ, ενώ δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να ξαναμπεί στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που σε απασχολεί ακόμα. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 15, 20  


  

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα, μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, όπου μπορεί να προκύψουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κάνεις τη σχέση σας πιο δυνατή, με το πάθος να κυριαρχεί μεταξύ σας! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, ξέρεις πως με την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους! Απόλαυσε το φλερτ, κάνε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχνάς πως αυτή η εβδομάδα δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, οπότε μη βιαστείς να δεσμευτείς…

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 24  


    
                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, και να προκαλέσει εντάσεις στα αισθηματικά σου. Ωστόσο, σε, βάζει σε σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όπως και στα αισθηματικά σου. Ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κι όλα αυτά γίνονται με δυναμισμό, θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπόλικο… συναίσθημα. Από την άλλη, η εβδομάδα μπορεί να σε διχάσει, βάζοντάς σε ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, την επιθυμία και το καθήκον, το “θέλω” και το “πρέπει”. Επιπλέον, μπορεί να σε κάνει κάπως απόμακρο/η και να δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση από μια νέα γνωριμία, που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 23, 26


       

                       Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα  ενδεχομένως να προκαλέσει εντάσεις, αλλά αν προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως θα περάσει… αναίμακτα! Με δυναμισμό κι ενεργητικότητα βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου, κάνετε μαζί νέα σχέδια και απολαμβάνεις την συντροφιά του, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και μια κοντινή εκδρομή, που θα σας αναζωογονήσει! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, συναντάς νέα πρόσωπα που ξυπνούν το ενδιαφέρον και τον ερωτισμό σου! Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Συνεπώς… το νου σου, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που μπορεί να προσπαθήσουν να… ξαναμπούν στη ζωή σου!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 11, 25


     

                   Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, γιατί μπορεί να σε κάνει να μιλάς ή να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, προκαλώντας εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου ή να σε εκθέσει απέναντι σε μια νέα γνωριμία. Επιπλέον, μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτο/η, γεγονός που μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Κατά τα άλλα, θα χαρακτηρίζεσαι από πρωτοτυπία, δυναμισμό, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση, νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου! Και αυτή η αίσθηση θα διατηρηθεί όλη την εβδομάδα! Ακτινοβολείς, μαγνητίζεις, επικοινωνείς με άνεση και δεν είναι δύσκολο να μαγέψεις όποιο πρόσωπο επιθυμείς. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 22, 28  


    

                      Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα σου ξεκινά δυναμικά, ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενισχύει τη γοητεία σου και βάζει στο κρεββάτι σου φωτιά, αν είσαι δεσμευμένος/η, ή φέρνει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες που σε ξεσηκώνουν, αν είσαι αδέσμευτος/η. Παράλληλα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που σε χαρακτηρίζουν, σε βοηθούν να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και να θέσεις όρια όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο τομέας των οικονομικών σου, όπου δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες. Το Σαββατοκύριακο βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και σας δένει ακόμα περισσότερο. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 18, 20


         

                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα, σε ενεργοποιεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή δεινότητα!! Άλλωστε, αντιλαμβάνεσαι ότι ακτινοβολείς, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις τον όποιο αισθηματικό σου στόχο, ενώ πλήθος θαυμαστών σε ακολουθεί παντού! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 14, 16


                   Ζώδια​ Τοξότης

Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή προσμένετε κάποια αλλαγή θα υπάρξει το κατάλληλο άνοιγμα. Ίσως να βγουν ανασφάλειες και φοβίες στην επιφάνεια, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εμμονές, ελέγξετε τις εξάρσεις σας. Συγκρατημένα και ώριμα θα είναι τα επαγγελματικά σας βήματα. Στις εργασίες σας και στις υποχρεώσεις σας θα είστε συνεπείς, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκέντρωση και μεθοδική τακτική. Για την ώρα αφήνετε στην άκρη κινήσεις αβέβαιου αποτελέσματος, στόχος σας θα είναι κατοχυρώσετε και όχι να ρισκάρετε. Στα αισθηματικά, θα είναι καλή χρονική στιγμή για επανασυνδέσεις, ωστόσο το πρώτο βήμα θα πρέπει να γίνει από εσάς.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 21, 27


      
                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Μπορείς πλέον να βάλεις ένα τέλος σε κάποια αισθηματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρήσαν το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, η εβδομάδα σχετίζεται και με τις σχέσεις σου, έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το  ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να θέσετε τα όριά σας! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα μπορείς να κλείσεις κύκλους του παρελθόντος που σε στοιχειώνουν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά! Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί δεν είναι εύκολη και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αν έχεις μια σχέση, μπορεί να νοιώσεις ένα αίσθημα απογοήτευσης από το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 10, 14  


 

                   Ζώδια​ Υδροχόος

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου! Εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία με το ταίρι σου και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, απαλλαγμένοι από απωθημένα του παρελθόντος. Παράλληλα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και προβλήματα της καθημερινότητας, που μπορεί μεν να μην επηρέαζαν άμεσα τα αισθηματικά σου, αλλά όπως και να το κάνουμε αποσπούσαν την προσοχή σου! Από την άλλη, εσύ που παραμένεις μόνος/η, με την ενισχυμένη γοητεία σου δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Απόλαυσέ τες και διασκέδασε όσο μπορείς, ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις, ώστε να μην προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις! 

Τχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 22


       

                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα έρχεται να ενισχύσει την επικοινωνία σου, αλλά και να φέρει νέες γνωριμίες! Αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις και κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται στο… κρεββάτι και ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, θα χαρακτηρίζεσαι από γοητεία, αυτοπεποίθηση, αλλά και φαντασία! Παράλληλα, το συναίσθημά σου ενισχύεται, γίνεσαι πιο ερωτικός/ή και η ακτινοβολία σου ανεβαίνει στα ύψη, κάτι που μπορείς να το εκμεταλλευτείς, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η, αφού καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι σου ή να τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών! 

Τχεροί αριθμοί: 2, 7, 12, 23  


                Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα