ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

                 ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου προκαλέσει από το πρωί την ανάγκη να θέλεις να ασχοληθείς με τα θέματα που σε απασχολούν και να λύσεις εκκρεμότητες που ακόμα παραμένουν άλυτες. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα παρουσιαστούν κάποιες δουλειές από εκεί που δεν το περιμένεις και θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτές γιατί θα αφορούν επαγγελματικά σου σχέδια.



               ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σου προβλέπεται ήρεμη, χαλαρή και ταυτόχρονα τρυφερή, ρομαντική και… αισθησιακή! Κάτι αντίστοιχο θα ζήσεις κι εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, αφού δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε ξεσηκώσει και θα δώσει ενδιαφέρον στη ζωή σου! Άλλωστε, με την ενισχυμένη γοητεία σου τα φλερτ είναι… άφθονα, και δύσκολα θα αντισταθείς στους πειρασμούς που σε τριγυρίζουν!




                ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα όμως δεν θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και τις δικές τους απόψεις και αυτό ίσως να προκαλέσει μια δυσφορία μεταξύ σας. Η σημερινή αστρολογική όψη ενδέχεται να μεγαλώσει και άλλο το χάσμα που θα έχετε σήμερα μεταξύ σας. Απο την άλλη κάποιες δουλειές σου που ακόμα παραμένουν σε αναμονή και κάποια οικογενειακά σου θέματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς θα σε εκνευρίσουν και θα σε αγχώσουν πολύ. 



             ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε γεμίσει με μπόλικη ενέργεια και θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου και να ανέβει η ψυχολογική σου διάθεση με αποτέλεσμα να ολοκληρώσεις σημαντικά σου επαγγελματικά εργασιακά ζητήματα. Αυτό όμως ίσως σε οδηγήσει στο να γίνεις απόλυτος/η με τους γύρω σου και να μην δέχεσαι την δική τους άποψη γεγονός που θα δημιουργήσει διαφωνία και ένταση μεταξύ σας. 


                ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε οδηγήσει σε μια λογική σκέψη για να ασχοληθείς σωστά με τα θέματα σου και επιτέλους να βάλεις μια τάξη σε ότι σε απασχολεί ακόμα και να λύσεις κάθε οικονομικά σου κενά. Απο την άλλη δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις κάποια έξοδα που θα παρουσιαστούν την τελευταία στιγμή και αυτό θα σε αποσυντονίσει κάπως.




              ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα προκαλέσει μια ένταση με εσένα και με άτομα που δεν θα δέχονται και τόσο εύκολα τις δικές σου απόψεις κάτι που θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας και θα προκαλέσει δυσφορία. Καλό θα είναι να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην πεις κάτι που θα το μετανιώσεις μετά. 


                  ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει και άλλο την δυσφορία που θα αισθάνεσαι σήμερα στο περιβάλλον σου και θα μεγαλώσει το άγχος σου αλλά και θα σε γεμίσει με νεύρα. Καλό θα είναι να βρεις την αιτία που σου προκαλεί αυτή την κατάσταση σήμερα και θα νιώθεις έτσι και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα φταίνε τα άτομα που είναι κοντά σου. 


 

                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα γίνει αιτία για να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω και αυτό θα ενισχύσει και άλλο την αυτοπεποίθηση σου. Θα προτείνεις στους φίλους σου να πάτε ένα μονοήμερο ταξίδι κάτι που θα σας βοηθήσει να αποβάλλεται από πάνω σας την ένταση και την κούραση που σας προκάλεσαν οι προηγούμενες ημέρες. 


                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ξανά την ενέργεια σου και την πίστη στον εαυτό σου και θα στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις για να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου σήμερα. Να θυμάσαι πως για να τα πετύχεις όλα αυτά θα πρέπει να δουλέψεις αρκετά και να μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές και αδράνεια. 


 

                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως να σε φτάσει στα όρια σου και να δημιουργήσει μια ένταση μέσα στο φιλικό αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σε κάνει να μην εμπιστεύεσαι τα άτομα που έχεις κοντά σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα που θα έχεις και να μην ξεσπάσεις πάνω σε πρόσωπα που δεν σου φταίνε. 




                    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα μεγαλώσει και άλλο την τάση που θα αισθάνεσαι σήμερα να παραμείνεις σε απόσταση από τους γύρω σου και αυτό θα σε οδηγήσει σε ταραχή και ένταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις να τα βάλεις με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και να μη ξεσπάσεις πάνω τους άδικα και βρες να ασχοληθείς με κάτι που θα σε ηρεμήσει και γενικά θα σε κάνει να ξεχαστείς. 




                         ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα προκαλέσει τις ευνοικές εκείνες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να βρεθείς κοντά σε συνεργάτες σου και να κουβεντιάσετε για επαγγελματικά σας θέματα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δεχτούν και τις δικές σου σκέψεις. Η θετική σου ενέργεια θα σε κάνει να πάρεις σωστές αποφάσεις σε ότι σε απασχολεί σήμερα και θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις στους ανώτερους σου την αξία σου.


              Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα