ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βοηθά να εξωτερικεύσεις και τα συναισθήματά σου, γεγονός που ωφελεί ιδιαίτερα και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, σήμερα μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εξομολογηθείς την αγάπη σου! 

ΤΑΥΡΟΣ

H σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενώ δεν αποκλείεται να λύσετε τις διαφορές σας στο… κρεββάτι! Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις πως η γοητεία σου και η ακτινοβολία σου σήμερα δεν κρύβονται!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία στο χώρο της δουλειάς, θα σε ξεσηκώσει και θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο όμορφα και λιγότερο… κουραστικά, ενώ θα βελτιώσει και την ψυχολογία σου! Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη σε μια σχέση δεν χρειάζεται να παρασυρθείς και να… ξελογιαστείς! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα προκαλέσει καινούργιες επαφές με άτομα που θα γνωρίσεις τυχαία και το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσεις μαζί τους όχι  μόνο καλά αλλά και θα σε βοηθήσουν σε μελλοντικά σου σχέδια. Επίσης κατά το βράδυ θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις και θα κανονίσεις να βγεις με φίλους σου για να διασκεδάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι θετική για εσένα σε ότι αφορά θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου και αυτό θα γίνει με τον διάλογο και την κατανόηση. Από την άλλη σήμερα θα βρεις χρόνο να κάνεις διάφορες ανανεώσεις που έχεις στο μυαλό σου και ίσως και μια διακόσμηση μέσα στο σπίτι σου. Ότι και αν κάνεις πάντως θα τα καταφέρεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας ενισχύει την προσωπική σου ακτινοβολία και τη γοητεία σου, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αν είσαι αδέσμευτος/η. Άλλωστε, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σε πολιορκούν, εσύ δεν έχεις παρά να αποκαλύψεις την προσωπικότητά σου και να… αποπλανήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ! 


ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι λειτουργική μαζί σου και θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Από την άλλη κάποια νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα έχεις θα σε κάνουν να πάρεις τα πάνω σου ξανά και να μην τα αρνηθείς γιατί σίγουρα οι προσφορές αυτές θα είναι πολύ ενθαρρυντικές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα θα σε κάνει να καταφέρεις να πείσεις τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου να δεχτούν τις δικές σου απόψεις γιατί θα το κάνεις με σωστά επιχειρήματα. Γενικά η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για εσένα και θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ότι σε απασχολεί αλλά και να ανέβει η διάθεση σου στα ύψη, σε τέτοιο βαθμό που θα προβείς σε υπερβολές. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα θα σε κάνει να καταφέρεις να πείσεις τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου να δεχτούν τις δικές σου απόψεις γιατί θα το κάνεις με σωστά επιχειρήματα. Γενικά η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για εσένα και θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ότι σε απασχολεί αλλά και να ανέβει η διάθεση σου στα ύψη, σε τέτοιο βαθμό που θα προβείς σε υπερβολές. Προσοχή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να μην περάσεις απαρατήρητος/η και να κερδίσεις πολλούς συμμάχους. Από την άλλη ενδέχεται να ασχοληθείς και με μια δραστηριότητα που θα έχει να κάνει με τα κοινά και θα βοηθήσεις άτομα που έχουν ανάγκη.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα θα είναι θετική μαζί σου σε ότι αφορά επαγγελματικά σου θέματα και θα υπογράψεις κάποια συμβόλαια που θα είναι υπέρ σου και θα αφορούν την δουλειά σου. Αυτή η τάση που θα έχεις σήμερα να τους κερδίσεις όλους και να κάνεις ότι θέλεις θα σε οδηγήσει σε κάποιες υπερβολές και θα πρέπει να τις απόφύγεις.


ΙΧΘΥΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει θετικά στα σχέδια σου και θα σε κάνει να προγραμματίσεις μια μικρή απόδραση αναψυχής αλλά και να ασχοληθείς με θέματα που θα έχουν να κάνουν με τις σπουδές σου. Για να απόφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με το περιβάλλον σου κανόνισε να πας μια βόλτα με τους φίλους σου για ένα καφέ και να βρείτε το χρόνο να τα πείτε και γενικά να χαλαρώσετε.

                Online Αναλυτικες Προβλεψεις - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα