ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  27/05 έως 31/05


 

                 Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά και τις νέες γνωριμίες! Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα σχέση, που μάλιστα θα χαρακτηρίζεται από φλογερό πάθος!! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα όλες οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται στο… κρεββάτι και αποφασίζετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή, ξαναβρίσκοντας τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, τώρα χαρακτηρίζεσαι από δυναμισμό, πρωτοτυπία κι αυτοπεποίθηση, έτσι βρίσκεις τρόπο να καταπολεμήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξαναφέρεις στο δεσμό σου τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 17, 25  


      

                  Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα σου χαρίζει απεριόριστη γοητεία, ακτινοβολία και ερωτισμό! Τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται τόσο από το έντονο πάθος, όσο και από τη βαθιά αγάπη, ένας συνδυασμός που είναι όνειρο ζωής για σένα! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, θα τη δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται. Δεν αποκλείεται τώρα να πάρετε την απόφαση από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να συμβιώσετε! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 19, 20


          
                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Τώρα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις νέα σχέση, αλλά ότι βελτιώνεις, ανανεώνεις και αναζωπυρώνεις την ήδη υπάρχουσα. Άλλωστε και το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου επιθυμία, αφού τώρα βγάζεις ξανά τον παλιό, καλό σου εαυτό, εκείνον που ερωτεύτηκε στην αρχή της γνωριμίας σας! Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις κάποιες αυταρχικές τάσεις που μπορεί να σε χαρακτηρίζουν, για να μην προκαλέσεις τη δυσαρέσκεια του/της συντρόφου σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 21, 25


       

                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Από αυτή την εβδομάδα όλα αρχίζουν να αλλάζουν στα αισθηματικά σου, προς το καλύτερο φυσικά! Η εβδομάδα, ενισχύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση με το ταίρι σου γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, η ανάγκη σου για δέσμευση γίνεται πιο έντονη και δεν είναι απίθανο να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, που θα έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο και σταθερό. Άλλωστε, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε για την υπάρχουσα, δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου. Και ο δρόμος για να συμβεί αυτό περνάει πρώτα από το… κρεββάτι, όπου πραγματικά αυτή την εβδομάδα κάνεις… θαύματα!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 12, 15, 24


            
                       Ζώδια​ Λέων

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις κι εσύ σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αλλά και στα αισθηματικά σου. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, διαγράφεις το παρελθόν, ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία. Κι όλα αυτά γίνονται με δυναμισμό, θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπόλικο… συναίσθημα. Η εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα κάνουν τα άτομα που σε περιβάλουν να αισθανθούν άβολα, ενώ ενδέχεται να ενισχύσει την αλαζονεία σου. Αυτό μπορεί ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση από μια νέα γνωριμία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 24, 27


         

                     Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή θα είναι μια αρκετά ευνοϊκή εβδομάδα για σένα. Αυτή την εβδομάδα ονειροπολείς, απολαμβάνεις την παρέα του/της συντρόφου σου και των κοντινών σου προσώπων ή (αν ανήκεις στους αδέσμευτους) συναντάς νέα πρόσωπα που ξυπνούν το ρομαντισμό σου! Βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου ή κάνεις νέες γνωριμίες αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. Είναι σίγουρο μάλιστα πως κάθε σχέση σου θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος, ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου, γιατί η εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Επιπλέον η εβδομάδα σε ωθεί σε υπερβολές και σε έναν… αδικαιολόγητο ενθουσιασμό, οπότε έχε το νου σου και μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από τους άλλους!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 11, 18


         
                      Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, γιατί μπορεί να ενισχύσει μια παρορμητική τάση, μπορεί να σε κάνει να μιλάς ή να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου, ή να σε εκθέσει απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Μην ξεχνάς πως η εβδομάδα μπορεί να σε κάνει υπερβολικά ενθουσιώδη αλλά και ευέξαπτο/η, γεγονός που μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά. Κατά τα άλλα, θα χαρακτηρίζεσαι από πρωτοτυπία, δυναμισμό, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση, νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου! Και όντως έτσι είναι, τουλάχιστον στα αισθηματικά σου, όπου κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή προκύπτει μια νέα γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 15, 22


          

                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται για σένα στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Η εβδομάδα σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και με το βαθύ σου συναίσθημα, ενώ ανεβάζει τη libido σου στα ύψη. Επιπλέον, η εβδομάδα ενισχύει τη γοητεία σου και βάζει στο κρεββάτι σου φωτιά, αν είσαι δεσμευμένος/η, ή φέρνει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες που σε ξεσηκώνουν, αν είσαι αδέσμευτος/η. Παράλληλα, η εβδομάδα ενισχύει ίσως σε υπερβολικό βαθμό το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου, ωστόσο σε βοηθά να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και να θέσεις όρια όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Επιπλέον, ενισχύει την ευαισθησία σου, βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου, σας φέρνει πιο κοντά και σας δένει ακόμα περισσότερο. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 18, 20  


       
                   Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα σε ενεργοποιεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις, με τη γοητεία που έχεις! Παράλληλα, ακτινοβολείς, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις τον όποιο αισθηματικό σου στόχο, ενώ πλήθος θαυμαστών σε ακολουθεί παντού! Κι όλο αυτό το ερωτικό κλίμα θα σε ακολουθεί από την αρχή της εβδομάδας ως το τέλος της. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 23, 25


           

                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυξημένη libido, κάτι που κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο! Γενικά το συναίσθημά σου είναι ενισχυμένο και η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη, ενώ θα έχεις και μια διάθεση συμβιβασμού, πράγμα που θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς πολύ εύκολα να κατακτήσεις το όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο. Βεβαία, τώρα δε σε ενδιαφέρει καθόλου το εφήμερο και το περαστικό, θέλεις μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο… Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου αλλά και τη συμπεριφορά σου, καθώς μπορεί να είναι υπερβολικά και… αναίτια αισιόδοξη...

Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 21, 28  


          
                  Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα σχετίζεται με τα συναισθηματικά σου κι έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες και να βάλει τα πράγματα… στη θέση τους. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το  ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Η εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις, που θα σου φέρουν ένα αίσθημα απογοήτευσης από το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να πάρεις κάποιες αποστάσεις και να απομονωθείς, γεγονός που θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του/της συντρόφου σου.

Τχεροί αριθμοί: 5, 19, 23, 29 


        

                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου! Έτσι, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία με το ταίρι σου και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, απαλλαγμένοι από απωθημένα του παρελθόντος. Παράλληλα, η ερωτική έλξη που νοιώθεις για το σύντροφό σου ενισχύεται και το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, κάνοντας τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας να μοιάζουν ασήμαντα! Όμως κι εσύ που δεν έχεις σχέση ευνοείσαι, αφού αν κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, να ξέρεις ότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από το έντονο πάθος! Άλλωστε, με τη γοητεία που σου χαρίζει η εβδομάδα, δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνέψεις το πρόσωπο που θέλεις… Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς, ώστε να μην προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις! 

Τχεροί αριθμοί: 7, 10, 21, 23


 

              
              ​Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα