ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 25/05 έως 26/05


 

                    Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται αρκετή προσοχή. Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο, εξίσου έντονη όμως θα είναι και η ανάγκη σου να επιβληθείς και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, πράγμα που θα προσπαθήσεις να κάνεις με κάθε τρόπο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή σου η ανάγκη να ξέρεις πως θα προκαλέσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς και μπορεί να προκαλέσεις ρωγμές ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Όσο για σένα που είσαι ένας ελεύθερος κι ωραίος Κριός, εσύ αξιοποίησε τις θετικές όψεις της Κυριακής, για να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 25, 28


   

                   Ζώδια​ Ταύρος

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτό το διήμερο ίσως να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σου, ίσως να αναρωτηθείς αν σε καλύπτει και αν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να καθίσεις με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του με ηρεμία και λογική το κάθε τι που σε απασχολεί, μόνο έτσι θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο ιδανικό για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και τα φλερτ δε θα σου λείψουν. Και να θυμάσαι πως μια σχέση που θα ξεκινήσει τώρα, θα έχει τα φόντα να κρατήσει στο χρόνο και να καλύψει απόλυτα τα συναισθηματικά σου κενά. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 11, 19


    


                    Ζώδια​ Δίδυμοι 

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείς επειγόντως μαζί τους. Από την άλλη όμως, το μυαλό σου είναι… αλλού! Νοιώθεις πως έχεις βουλιάξει στη ρουτίνα και θέλεις να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, πρόσεξε, γιατί αυτές οι αλλαγές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και το ταίρι σου. Μη λειτουργείς παρορμητικά, αλλά σκέψου καλά τι θέλεις. Μην χαλάσεις για ψύλλου πήδημα μια σχέση που σε καλύπτει, γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις! Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη και πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα στο φόρτε της. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 18, 22


       

                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η γοητεία σου. Ακτινοβολείς και τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς, κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα φλερτάρεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί να μην κάνεις και την πιο σωστή επιλογή… Από την άλλη, κι εσύ που ήδη έχεις σχέση θα συναντήσεις… πειρασμούς, στους οποίους θα πρέπει να αντισταθείς, αν θέλεις να παραμείνεις στο… κλαμπ των δεσμευμένων! Την Κυριακή ωστόσο, το σκηνικό θα είναι σαφώς καλύτερο! Η Κυριακή ανεβάζει το ρομαντισμό σου στο ζενίθ και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μια… άκρως αισθησιακή μέρα στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 19, 23  


    

                    Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό στον αισθηματικό τομέα. Ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου και κάποια απωθημένα του παρελθόντος, που θα κάνουν τον εκνευρισμό σου ακόμα πιο έντονο. Πρόσεξε λοιπόν, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις με τη στάση σου ρωγμές στη σχέση σου, που δεν θα είναι εύκολο μετά να τις γεφυρώσεις… Μην ξεχνάς πως το Σάββατο μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάποιες νέες γνωριμίες που θα σε ξεμυαλίσουν… Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο, με την γοητεία σου θα μπορέσεις να έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 17, 21, 25


    


                   Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από… ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις και ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να απομακρύνεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δεν συμβαδίζεις πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε αυτή τη διαδικασία θα υποβάλεις και το ταίρι σου, όμως μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νοιώθεις πως η σχέση σου δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ίσως να νοιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου…

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 21, 26


       

                      Ζώδια​ Ζυγός

Αυτό το διήμερο δεν θα είναι και το πιο… ρομαντικό της ζωής σου! Μάλλον θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια θέματα οικονομικής ασφάλειας, ενώ στα αισθηματικά σου θα προκύψουν ζητήματα… εξουσίας. Νοιώθεις την ανάγκη να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις, ακόμα και ρήξεις με το ταίρι σου. Ευτυχώς βέβαια, την Κυριακή επαναφέρει την διαλλακτικότητα και τη διπλωματία σου, όμως πρόσεξε, γιατί μπορεί να έχεις ήδη προκαλέσει μια απόσταση με το ταίρι σου, που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθεί… Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτό το σαββατοκύριακο θα νοιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να αποκτήσεις ένα ταίρι, που θα σε συντροφεύει τις… καυτές βραδιές του καλοκαιριού που έρχεται. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 17, 23


  


                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Αυτή σου η ανάγκη βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τη σχέση σου, ρίχνοντας στο ταίρι σου τις ευθύνες για ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου. Πριν το κάνεις όμως, και πριν φέρεις μια οριστική ρήξη μεταξύ σας, βάλε κάτω τη λογική σου και σκέψου αν αξίζει να καταστρέψεις έναν δεσμό που σε καλύπτει απόλυτα, μόνο και μόνο για να νοιώσεις μια… απατηλή ελευθερία! Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, να ξέρεις πως τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 12, 28


      


                    Ζώδια​ Τοξότης

Ένα περίεργο σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα. Μπορεί σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Ενδεχομένως να νοιώσεις πως έχεις βουλιάξει σε μια ρουτίνα, που δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις… Ίσως μάλιστα να θεωρήσεις πως ανάμεσα σε όλα αυτά που σε κρατούν… καθηλωμένο στη γη, να είναι και η σχέση σου και να θελήσεις να απαλλαγείς από αυτή, για να νοιώσεις ελευθερία. Μη βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις, μην ξεχνάς πως αυτή η Κυριακή μπορεί να θολώνει την κρίση σου και ίσως αυτό που θα αποφασίσεις, αργότερα να το μετανιώσεις…
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 16, 21


     

                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα άτομα που δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σου και δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτή η διαδικασία αφορά κυρίως στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην εμπλέξεις το ταίρι σου σε αυτήν, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα κι εντάσεις μεταξύ σας. Ωστόσο, για σένα που είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, και μάλιστα με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου, που θα σας φέρει σε επαφή και θα “οργανώσει” τη γνωριμία σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 17, 19, 20                 Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο θέλει προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Οι όψεις του Σαββατοκύριακου μπορεί να σε ωθήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και χειρισμούς, που σύντομα θα… μετανιώσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορεί να νοιώθεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, μπορεί να νοιώθεις πως το ταίρι σου δεν σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, πως είναι ένα… βαρίδι που δεν σε αφήνει να πετάξεις! Και δεν αποκλείεται να πιστέψεις πως περνάς καλύτερα με τους φίλους σου, απ’ ότι μαζί του! Πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις όμως, σκέψου το… δυο φορές, για να μην… κλαις μετά!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις τον έρωτα να σε χτυπάει… κατακούτελα, ειδικά την Κυριακή! 

Τχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 22  


      

                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου νοιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου, θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις αλλαγές. Αυτές τις αλλαγές όμως, καλό θα είναι να τις κάνεις σε συνεννόηση με το ταίρι σου και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου, γιατί αλλιώς θα προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις! Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, για να μη φέρεις τη ρήξη στη σχέση σου! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο αντιλαμβάνεσαι την ενισχυμένη γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις! 

Τχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 24  
                 Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα