ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 20/05 έως 24/05


 

                 Ζώδια​ Κριός

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται για τα αισθηματικά σου! Η εβδομάδα θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες που θέλεις, για να ανανεώσεις τη σχέση σου ή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Άλλωστε, τώρα είσαι σε θέση να προβάλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, αλλά και τον ερωτισμό σου, μαγεύοντας το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση τώρα, να ξέρεις ότι αυτή θα έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε μόνιμο, σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό, με το πλανητικό σκηνικό επιτέλους να σε ευνοεί!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 13, 28


       

                 Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα ευνοεί όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά ιδιαίτερα τον αισθηματικό! Έτσι, δε θα μείνεις καθόλου παραπονεμένος/η από τις εξελίξεις που θα έχεις στην προσωπική σου ζωή! Η εβδομάδα δίνει τέλος σε καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις, η αυτοπεποίθηση, η γοητεία και ο ερωτισμός σου ενισχύονται, έχοντας θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καρδίας σου! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αισθηματικής αποκατάστασης, που δε θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να την εξελίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 15, 20  


      

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται ουσιαστικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν πάλι προχωρήσεις τώρα σε μια σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από το βαθύ συναίσθημα και το δέσιμο, ενώ σε κάθε περίπτωση το πάθος θα κυριαρχεί! Από την άλλη, γίνεσαι κοινωνικός, φιλικός κι ευχάριστος, γεγονός που φέρνει νέες γνωριμίες και φλερτ μέσω διαδικτύου. Δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες, για να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, σε περίπτωση που είσαι μόνος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η, γίνεσαι πιο διαλλακτικός απέναντι στο ταίρι σου και βρίσκετε τις ισορροπίες μεταξύ σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 23, 26


        

                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα βάζει τέλος σε παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, τώρα η σχέση σου όχι μόνο σταθεροποιείται, αλλά ανεβαίνει και επίπεδο και τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μια επισημοποίηση, αν αυτό είναι που θέλεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια σχέση όπως ακριβώς τη θέλεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως με αυτή τη διέλευση, είναι να μην αφήσεις την υπερβολική σου αυτοπεποίθηση και τον τονισμένο εγωισμό σου να υπερισχύσουν και να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Βεβαίως, όλα αυτά θα γίνουν σε βάθος χρόνου, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις άμεσα στα αισθηματικά σου είναι να μην αφήσεις αυτή την εβδομάδα, να στρέψει το ενδιαφέρον σου μόνο στον τομέα του σπιτιού.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 11, 25


    

                     Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου ανεβαίνουν στα ύψη! Επίσης, θα χαρακτηρίζεσαι από μια τάση για ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και θα πειραματιστείς σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που θα σου φτιάξει το κέφι και την ψυχολογία, ενώ θα καταφέρεις να ανανεώσεις και τη σχέση σου, κάνοντας πράγματα μαζί με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις μια αστείρευτη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες μέσω των social media, αξιοποίησε το εφταήμερο αυτό για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να διασκεδάσεις, ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Η εβδομάδα ενισχύσει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου, ενώ θα ρίξει για λίγο την αυτοπεποίθησή σου και την εξωστρέφειά σου… 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 22, 28


   

 
                    Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα θα ευνοήσει τον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος/η. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, το διάστημα που ακολουθεί μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, άσε την κοινωνικότητά σου να κάνει το θαύμα της και σίγουρα θα βρεις το ιδανικό ταίρι, που τόσο καιρό αναζητάς! Βεβαίως, η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει μια ψυχική ένταση και να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και απαιτητικό από τους άλλους και ιδιαίτερα από το ταίρι σου, προκαλώντας εντάσεις και ηλεκτρισμένο κλίμα. Τα παιχνίδια… εξουσίας είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και η επιβολή απόψεων, κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις και να αποφύγεις, αν δεν θέλεις να φέρεις τη σχέση σου στα άκρα! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 11, 26


          


                    Ζώδια​ Ζυγός

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κι ερωτική εβδομάδα ξεκινά για σένα, τονίζοντας την κοινωνικότητά σου και φέρνοντάς σε πιο κοντά με το ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος/η! Και μάλιστα, αυτό το όμορφο κλίμα στα αισθηματικά σου θα συνεχιστεί, αφού η εβδομάδα σου δίνει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση να εξελίξεις ή να επιλύσεις όποιο θέμα σε απασχολεί, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις το τονισμένο εγώ σου αλλά και την ματαιοδοξία σου, για να αποφύγεις τις διενέξεις με το ταίρι σου ή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα σου θα κυλίσει ιδανικά! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 9, 12, 27  


         
                       Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και βελτιώνεται τώρα, γι’ αυτό, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην αφήσεις ευκαιρίες για αισθηματική αποκατάσταση να πάνε χαμένες! Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται, να ανθίζει και να σταθεροποιείται, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να την επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο! Από την άλλη, η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, ενώ μπορεί να νοιώσεις και ανεπαρκής στο συναισθηματικό τομέα… 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 16, 19


      

                      Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα σου ενδεχομένως να μην ξεκινήσει ιδανικά, διότι μπορεί να σε αναστατώνει ψυχολογικά και να προκαλεί αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Όμως, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει, καθώς από την Τετάρτη ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψουν στη ζωή σου νέες, αξιόλογες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η η ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη διάθεση που σε χαρακτηρίζει, ενθουσιάζει το ταίρι σου, που πραγματικά απολαμβάνει τη σχέση σας! Άλλωστε μην ξεχνάς πως η εβδομάδα σε προικίζει με γοητεία, κομψότητα, κοινωνικότητα αλλά και ρομαντισμό! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 22, 24


         
                       Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα σου χαρίζει την εύνοιά του σε όλους τους τομείς, χαρίζοντάς σου αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Η θετική σου στάση και η κοινωνικότητά σου φέρνουν κοντά σου νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα, γεγονός που οφείλεις να αξιοποιήσεις, αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου. Ο μαγνητισμός και ο αισθησιασμός σου τονίζονται ακόμα περισσότερο και γοητεύεις τα πλήθη, οι θαυμαστές κάνουν ουρά και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο δεσμός σου θα γίνεται όλο και πιο ισχυρός, ενώ το ταίρι σου είναι πλέον πρόθυμο να σου ανοιχτεί. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 17, 23


 

                      Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα για σένα μπορεί να μην ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου, όμως στην πορεία της θα σε αποζημιώσει! Ίσως να νοιώσεις μια αναστάτωση κι έναν εκνευρισμό, που με την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, δε θα διστάσεις να εκδηλώσεις και στο περιβάλλον σου, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα… Παράλληλα, ίσως να νοιώσεις και μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και μια αδυναμία στο να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, γεγονός που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου και να σε απομονώσει. Μια αίσθηση απογοήτευσης και μια αδυναμία να κυνηγήσεις τον στόχο σου θα έχεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ευτυχώς όμως από την Τετάρτη, εύκολα ξεπερνάς αυτές τις ανασφάλειες και ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό και… επικοινωνιακό εαυτό σου! 

Τχεροί αριθμοί: 5, 19, 21, 29


            
                      Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα σχετίζεται με τον τρόπο που δικτυώνεσαι, με την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες, αλλά και τις επιθυμίες σου! Η εβδομάδα θα φωτίζει αυτόν το τομέα της ζωής σου, συνεπώς αν είσαι αδέσμευτος μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, για να… αποκατασταθείς κι εσύ και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου! Όμως κι εσύ που ήδη έχεις ταίρι, μέσα από την κοινωνικότητά σου και τις φιλικές παρέες θα μπορέσεις να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα, θα της δώσεις έναν αέρα ανανέωσης και θα την κάνεις ακόμα πιο δυνατή!

Τχεροί αριθμοί: 1, 7, 15, 20


          

                  Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►​

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα