ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  08/04 έως 12/04


 

               Ζώδια​ Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας, η libido σου ανεβαίνει στα ύψη, η ερωτική έλξη που νοιώθεις για το σύντροφό σου ενισχύεται και το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, κάνοντας τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας να μοιάζουν ασήμαντα! Όμως κι εσύ που δεν έχεις σχέση ευνοείσαι απόλυτα από αυτή την όψη, αφού αν αποφασίσεις τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, να ξέρεις ότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από το έντονο, φλογερό πάθος! Άλλωστε, δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνέψεις το πρόσωπο που θέλεις… Μάλιστα, το ακόμα καλύτερο είναι πως οι σχέσεις που ξεκινούν τώρα, θα συνδυάζουν με ιδανικό τρόπο την αγάπη και το πάθος, γεγονός που μπορεί να τις κάνει σταθερές και μακροχρόνιες. Στο τέλος της εβδομάδας, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 25, 27     
               Ζώδια​ Ταύρος

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα σχέση, που μάλιστα θα χαρακτηρίζεται από φλογερό πάθος! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα όλες οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται στο… κρεββάτι και αποφασίζετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή, ξαναβρίσκοντας τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, τώρα χαρακτηρίζεσαι από δυναμισμό, πρωτοτυπία κι αυτοπεποίθηση, έτσι βρίσκεις τρόπο να καταπολεμήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξαναφέρεις στο δεσμό σου τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών! Παράλληλα, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας ενισχύουν το συναίσθημά σου, σε κάνουν πιο ερωτικό και ανεβάζουν τη γοητεία σου στα ύψη, κάτι που μπορείς να το εκμεταλλευτείς.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 17, 28, 29


    

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα σου χαρίζει απεριόριστη γοητεία, ακτινοβολία και ερωτισμό! Τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, η εβδομάδα, σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ασφάλεια, θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται τόσο από το έντονο πάθος, όσο και από τη βαθιά αγάπη, ένας συνδυασμός που είναι όνειρο ζωής για σένα! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, θα την δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται. Δεν αποκλείεται τώρα να πάρετε την απόφαση από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να συμβιώσετε! Ωστόσο, πρόσεξε λίγο αυτή την εβδομάδα γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της απογοήτευσης στις αισθηματικές σου σχέσεις, που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απομόνωση.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 14, 23


   

 

                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις νέα σχέση, αλλά ότι βελτιώνεις, ανανεώνεις και αναζωπυρώνεις την ήδη υπάρχουσα. Άλλωστε και το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου επιθυμία, αφού τώρα βγάζεις ξανά τον παλιό, καλό σου εαυτό, εκείνον που ερωτεύτηκε στην αρχή της γνωριμίας σας! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αντιλαμβάνεσαι πως η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, αλλά και για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 13, 16, 24


    

                   Ζώδια​ Λέων

Από αυτή την εβδομάδα όλα αρχίζουν να αλλάζουν στα αισθηματικά σου, προς το καλύτερο φυσικά! Η εβδομάδα ενισχύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση με το ταίρι σου γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, η ανάγκη σου για δέσμευση γίνεται πιο επιτακτική και δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο και σταθερό. Άλλωστε, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε για την υπάρχουσα, δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη δέσμευση, την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 10, 22   
                    Ζώδια​ Παρθένος

Μπαίνεις κι εσύ σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αλλά και στα αισθηματικά σου. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, διαγράφεις το παρελθόν, ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κι όλα αυτά γίνονται με δυναμισμό, θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπόλικο… συναίσθημα! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο κίνδυνος να διχαστείς, να βρεθείς ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, την επιθυμία και το καθήκον, το “θέλω” και το “πρέπει”. Αυτό μπορεί να σε κάνει κάπως απόμακρο, ενώ ενδεχομένως να δημιουργήσει και ένα μικρό πρόβλημα στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση από μια νέα γνωριμία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 12, 20


       

                    Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα για σένα! Αυτή την εβδομάδα, επικοινωνείς, κάνεις νέα σχέδια, απολαμβάνεις την παρέα του/της συντρόφου σου ή (αν ανήκεις στους αδέσμευτους) συναντάς νέα πρόσωπα που ξυπνούν τον ερωτισμό σου! Κλείνεις - ή μάλλον ολοκληρώνεις - έναν κύκλο του παρελθόντος και με δυναμισμό κι ενεργητικότητα πρωτόγνωρη για σένα, βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια καινούρια σχέση αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα (της καινούριας σχέσης), είναι σίγουρο ότι θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος, αφού η εβδομάδα ανεβάζει τη libido και τον αισθησιασμό σου στα ύψη! Αν έχεις ήδη σχέση, η διέλευση αυτή την κάνει πιο ζεστή, πιο στοργική, αλλά κυρίως πιο αισθησιακή, περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου και το κρεββάτι σας παίρνει… φωτιά! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 18, 23


         


                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, γιατί μπορεί να ενισχύσει μια παρορμητική τάση, μπορεί να σε κάνει να μιλάς ή να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου, ή να σε εκθέσει απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Η εβδομάδα μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτο, προσβάλλεσαι με το παραμικρό ή ακόμα και χωρίς ουσιαστικό λόγο, γεγονός που μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Κατά τα άλλα, την εβδομάδα αυτή θα χαρακτηρίζεσαι από πρωτοτυπία, δυναμισμό, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση, νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου! Και όντως έτσι είναι, τουλάχιστον στα αισθηματικά σου, όπου κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια νέα σχέση, με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 19, 28  


      


                     Ζώδια​ Τοξότης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται για σένα στα αισθηματικά σου! Αυτή η εβδομάδα ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενισχύει τη γοητεία σου και βάζει στο κρεββάτι σου φωτιά, αν είσαι δεσμευμένος/η, ή φέρνει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες που σε ξεσηκώνουν, αν είσαι αδέσμευτος/η. Παράλληλα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που σε χαρακτηρίζουν, σε βοηθούν να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και να θέσεις όρια όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Επιπλέον, η εβδομάδα επηρεάζει με απόλυτα θετικό τρόπο τα ερωτικά σου, αν έχεις σχέση γίνεσαι πιο ζεστός/ή και στοργικός/ή απέναντι στο/στη σύντροφό σου, ενώ οι αδέσμευτοι του ζωδίου που θα ξεκινήσουν τώρα μια νέα σχέση, να ξέρουν πως θα έχει τη σωστή αναλογία αγάπης και πάθους, συνδυασμός που μπορεί να την κάνει πραγματικά μακροχρόνια και σταθερή!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 24


    

                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα για σένα σε ενεργοποιεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενώ σε ωθεί να λειτουργήσεις περισσότερο παρορμητικά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την… αιγοκερίσια λογική σου! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η εβδομάδα, επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή δεινότητα! Αντιλαμβάνεσαι ότι ακτινοβολείς, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις τον όποιο αισθηματικό σου στόχο, ενώ πλήθος θαυμαστών σε ακολουθεί παντού! 

Τχεροί αριθμοί: 1, 7, 13, 26  


          


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα σίγουρα δεν θα μείνεις παραπονεμένος στα αισθηματικά σου! Η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυξημένη libido, γεγονός που κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο! Επιπλέον, ενισχύει το συναίσθημά σου, η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη, ενώ θα έχεις και μια διάθεση συμβιβασμού, πράγμα που θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς πολύ εύκολα να κατακτήσεις το όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο. Βεβαία, τώρα δε σε ενδιαφέρει καθόλου το εφήμερο και το περαστικό, θέλεις μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο… Η συγκυρία λοιπόν είναι ιδανική για σένα, γιατί να ξέρεις πως αν ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από τις ιδανικές αναλογίες αγάπης και φλογερού πάθους!

Τχεροί αριθμοί: 9, 13, 23, 27  


    


                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Μπορείς να ξεχάσεις πλέον κάποια αισθηματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρήσαν το προηγούμενο διάστημα. Η εβδομάδα σχετίζεται και τα συναισθηματικά σου κι έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με μια νέα γνωριμία, και μάλιστα οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα είναι σίγουρο πως θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Παράλληλα, η εβδομάδα, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον αισθηματικό σου τομέα. 

Τχεροί αριθμοί: 5, 8, 12, 19  


            Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα