ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 06/04 έως 07/04


 


               Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σένα! Ειδικά το Σάββατο, η ενεργητικότητά σου θα είναι ανεξάντλητη και δεν πρόκειται να μείνεις στιγμή κλεισμένος/η σπίτι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου, γεμάτη επικοινωνία και αισιοδοξία, που μάλιστα θα κλείσει με πολύ… πάθος, αφού με τον ερωτισμό που σε διακρίνει, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά! Αντίστοιχα, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, εκμεταλλεύσου το πλανητικό σκηνικό λοιπόν, για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, και πού ξέρεις; Αυτή η μέρα μπορεί να είναι η αρχή μιας μεγάλης σχέσης! Βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει το βράδυ της Κυριακής και φέρνει επαγγελματικά θέματα στο προσκήνιο, αναγκάζοντάς σε να αφήσεις στο περιθώριο την προσωπική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 14, 23


      


                 Ζώδια​ Ταύρος

Το σαββατοκύριακο σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες για σένα, το Σάββατο, ενισχύει την ευαισθησία σου και την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Μπορεί να φημίζεσαι για τη λογική σου σκέψη, όμως τώρα φαίνεται πως το έντονο συναίσθημά σου παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει καχύποπτο με το ταίρι σου, ενώ βγάζεις και μια κτητική διάθεση, που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Ωστόσο, να ξέρεις πως η γοητεία σου εξακολουθεί να είναι έντονη κι αν καταφέρεις να τιθασέψεις τις αρνητικές σκέψεις, έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα αισθησιακό σαββατόβραδο στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 16, 24, 29  


                     Ζώδια​ Δίδυμοι 

Για σένα, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι… καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Την Κυριακή, η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, όπως επίσης και η γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις να έλξεις γύρω σου πλήθος υποψήφιων συντρόφων, ενώ κι εσύ νοιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μια δέσμευση, αφήνοντας στο παρελθόν την εργένικη ζωή! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον, είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί αυτή η επιλογή μπορεί να σε συνοδεύει για πολύ-πολύ καιρό! Όσο για σένα που ανήκεις στους ήδη δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να διασκεδάσετε και να ανανεώσετε την αγάπη σας. Άλλωστε το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί το να αμβλυνθούν οι διαφορές του προηγούμενου διαστήματος, ενώ και ο αισθησιασμός εντείνεται, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 26, 29


 

                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το Σάββατο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ερωτικό που έχεις ζήσει, αφού φέρνει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση… Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου, γεγονός που είναι εντάξει αν είσαι… ελεύθερος/η και ωραίος/α. Αν όμως έχεις ταίρι, μάλλον θα σου κάνει παράπονα και θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του! Μη στενοχωριέσαι όμως, γιατί την Κυριακή, θα μπορέσεις να επανορθώσεις πλήρως! Ο συναισθηματισμός σου θα ανέβει στα ύψη, ενώ η ανάγκη σου για τρυφερότητα και ρομαντισμό θα σε… ρίξει στην αγκαλιά του!  Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί το πρόσωπο που θα διαλέξεις, θα σε συντροφεύει για… πολύ καιρό!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 11, 28  


      


                    Ζώδια​ Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το σαββατοκύριακό σου,  αφού το Σάββατο, φροντίζει να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου στα ύψη! Η μόνη επιθυμία που έχεις είναι να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι, και θα τα καταφέρεις, με το πλανητικό σκηνικό να σε πριμοδοτεί. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ποιος σε πιάνει! Με τη γοητεία σου και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, τα φλερτ θα είναι άφθονα, δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις κι εσύ τέλεια! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 20, 25


       

                    Ζώδια​ Παρθένος

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου το συναίσθημά σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, η ευαισθησία σου θα είναι εμφανής και ίσως να νοιώθεις ευάλωτος/η. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, αν ανήκεις στους τυχερούς, δεσμευμένους Παρθένους, είναι να το περάσεις αγκαλιά με το ταίρι σου, που μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειές σου και να σε χαλαρώσει! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η να ξέρεις πως αυτή η ευαισθησία σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή! Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς, άσε την όποια σχέση προκύψει τώρα, να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 10, 21  


     


                      Ζώδια​ Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνικό και… επικοινωνιακό! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου η ακτινοβολία σου είναι έντονη, τα φλερτ προκύπτουν από εκεί που δεν τα περιμένεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις… στο μάτι! Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος/η, αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά με το ταίρι σου, να λύσετε όποιο θέμα και όποια παρεξήγηση μπορεί να προέκυψε τις προηγούμενες μέρες και να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας στο… κρεββάτι, που ειδικά το σαββατόβραδο φαίνεται να παίρνει… φωτιά! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 17, 21  


        


                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βάλεις σε προτεραιότητα τα χρήματα, είτε αυτά που κερδίζεις είτε αυτά που ξοδεύεις, και στην καλύτερη περίπτωση θα αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο. Στη χειρότερη, οι… τσέπες σου θα γεμίσουν καβούρια και θα έχεις γκρίνιες από το ταίρι σου, που θα θέλει να βγείτε να διασκεδάσετε! Αν θέλεις να κρατήσεις μια ισορροπία και να αποφύγεις τα προβλήματα, καλύτερα να μην του χαλάσεις το χατίρι, για να μη χαλάσει κι εκείνο το δικό σου και σε κάνει να νοιώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια, εκτός από οικονομική! Ευτυχώς που το βράδυ της Κυριακής ενισχύει την κοινωνικότητά σου, αλλά και την αισιοδοξία σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 14, 27  


   

                   Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για σένα! Και βεβαίως, αυτό ισχύει είτε έχεις σχέση, είτε όχι, αφού στη δεύτερη περίπτωση οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά πίσω σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Εδώ βεβαίως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να το… πάρεις πάνω σου, να τους βλέπεις όλους αφ’ υψηλού και να μη σου κάνει κανείς από όσους σε πλησιάζουν, με αποτέλεσμα τελικά να… κοιμηθείς στο τέλος μόνος/η σου, γι’ αυτό πρόσεξε! Άσε τη γοητεία σου να δουλέψει, αλλά μη βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και μην απορρίπτεις κάποια άτομα, χωρίς να τους ρίξεις μια δεύτερη ματιά! Λίγο-πολύ το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις σχέση, καθώς αυτό το διήμερο μπορεί να βάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πάνω απ’ όλα, αγνοώντας… επιδεικτικά το ταίρι σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 19, 21


          


                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και τόσο στα πάνω της, ενώ και οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των αισθηματικών σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενδεχομένως η καχυποψία σου να ταλαιπωρήσει το ταίρι σου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα όριά του με τη στάση σου. Αν δεν θέλεις να οδηγήσεις το δεσμό σου σε ρήξη, καλό θα είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις λοιπόν και να δώσεις στην τετράγωνη λογική σου το πάνω χέρι! Ευτυχώς που το βράδυ της Κυριακής θα ισορροπήσει τις καταστάσεις, βοηθώντας σε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. 

Τχεροί αριθμοί: 3, 6, 19, 23    


  

                 Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στα αισθηματικά σου! Η ακτινοβολία σου και ο μαγνητισμός σου θα είναι στα ύψη, όλα τα βλέμματα θα στρέφονται επάνω σου όπου βρεθείς και τα φλερτ θα σε πολιορκούν! Κι αυτό είναι τέλειο αν είσαι αδέσμευτος, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να σε ενθουσιάσει! Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια και κυρίως… ερωτικά. Όμως, εσύ που είσαι δεσμευμένος/η καλό θα είναι να μην υποκύψεις στους πειρασμούς, αν δεν θέλεις να καταστρέψεις τη σχέση σου για μια εφήμερη περιπέτεια! Καλύτερα να εκτονώσεις τον ερωτισμό σου με το ταίρι σου. Και καλά θα περάσεις, και θα κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή! 

Τχεροί αριθμοί: 1, 5, 10, 19  


        


                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σου ζωή και η καριέρα σου, γεγονός που θα αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το ταίρι σου ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο, καθώς θα βελτιώσει την εικόνα που θέλεις να προβάλεις στη δουλειά ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται με αυτή. Φρόντισε ωστόσο να μην το κάνεις να νοιώσει πως το χρησιμοποιείς για να ανέβεις επαγγελματικά, γιατί μετά θα έχεις… γκρίνιες! Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μέσα στο χώρο της δουλειάς μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με κάποιο άτομο κύρους, όμως πρόσεξε, γιατί… ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Τχεροί αριθμοί: 9, 14, 18, 23            Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα