ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  01/04 έως 05/04


 

               Ζώδια​ Κριός

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα θα είναι αυτή για τα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου, αφού μπορεί να εγείρει ζητήματα… εξουσίας στη σχέση σου. Όμως, είναι στο χέρι σου να αποφύγεις τις συγκρούσεις, αν ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου και δεν επιτρέψεις σε τρίτα άτομα να επηρεάσουν την κρίση σου! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως τώρα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του πάθους στη σχέση σου, το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει στις πρωτότυπες ιδέες σου, γεγονός που θα ισχυροποιήσει το δεσμό σας και θα τον ανεβάσει σε… άλλο επίπεδο! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, μέσα στην εβδομάδα μπορείς να κάνεις πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες και με την προσωπική σου ακτινοβολία που δεν κρύβεται. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 14, 18, 29


      


                  Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα σχετίζεται κυρίως με την εργασία και την καθημερινότητά σου. Αυτό σημαίνει πως δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου θέματα. Κατά τα άλλα, η εβδομάδα μπορεί να σε κάνουν πιο μυστικοπαθή στην επικοινωνία σου. Δεν αποκαλύπτεις εύκολα τα συναισθήματά σου, ούτε στο ταίρι σου ούτε στις νέες γνωριμίες, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού ρίχνει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου, που σε κάνει ιδιαίτερα… γοητευτικό/ή. Παράλληλα, η εβδομάδα ανεβάζει και τη libido σου στα ύψη, έτσι μπορείς να… σαγηνέψεις τον/τη σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να ξεκινήσεις μια νέα, που θα την χαρακτηρίζει το πάθος! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 19, 21


        


                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει κάποια μικροπροβλήματα κι εντάσεις, αλλά μόνο αν εσύ το επιτρέψεις. Κι αυτό γιατί κάποια τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να ανακατευτούν στα προσωπικά σου και να σου χαρίσουν τις… συμβουλές τους για το καλό σου, αλλά αν θέσεις τα όριά σου, όλα θα πάνε καλά! Ειδικά εσύ που είσαι μόνος/η, να θυμάσαι πως η εβδομάδα, κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι της… αποπλάνησης! Τα φλερτ λοιπόν δεν θα σου λείψουν και ένα νέο ξεκίνημα θα έχει διάρκεια στο χρόνο, ενώ θα χαρακτηρίζεται και από το πάθος! Εσύ πάλι που ανήκεις στους δεσμευμένους, με την αισιοδοξία και τη πρωτοτυπία που σε διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της προηγούμενης περιόδου, γεγονός που θα κάνει κι εσένα και το ταίρι σου ευτυχισμένους!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 6, 18


         


                      Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα δεν επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου, αλλά στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σου και την οργάνωσή του. Έμμεσα όμως, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, μπορεί να έχεις γκρίνιες και παράπονα από το ταίρι σου, που θα θεωρήσει ότι το παραμελείς και έχεις αλλάξει προτεραιότητες! Η εβδομάδα δυσκολεύει την επικοινωνία σου, σε κάνει πιο μυστικοπαθή και κλειστό, έτσι ίσως να μην καταφέρεις να εξηγήσεις με σαφήνεια τα αισθήματά σου! Από την άλλη, ενισχύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου, οπότε ό,τι δεν μπορείς να εξηγήσεις με τα λόγια, φρόντισε να το εξηγήσεις με… πράξεις! Δείξε στο ταίρι σου την τρυφερότητα και την αγάπη σου στο… κρεββάτι, έτσι ώστε να μην του αφήσεις κανένα περιθώριο αμφιβολιών! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 19, 22


        
 


                     Ζώδια​ Λέων

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και θετική προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για σένα, διότι φέρνει κοντά σου ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σου τον ίδιο τρόπο σκέψεις και με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά! Αυτό είναι πολύ καλό για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση, αφού οι νέες γνωριμίες που κάνεις τώρα, δεν θα χαρακτηρίζονται από αντιθέσεις και συγκρούσεις! Μάλιστα, καθώς τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, δεν αποκλείεται τώρα να γίνει η αρχή μιας σχέσης που θα κρατήσει… Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις να εξομαλύνονται οι διαφορές με το ταίρι σου και να επικρατεί η αρμονία και η ισορροπία μεταξύ σας! Από την άλλη, η εβδομάδα μπορεί να φέρει μια προσωρινή δυσκολία στην επικοινωνία, προκαλώντας εντάσεις και διαφωνίες! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 17, 25


       

                    Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα θα επηρεάσει κυρίως τον τομέα των οικονομικών σου, αφήνοντας τα αισθηματικά σου στην… ησυχία τους! Ωστόσο, η εβδομάδα σε κάνει πιο μυστικοπαθή και μυστηριώδη, γεγονός που δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία σου, ούτε με το ταίρι σου, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, ούτε με τα νέα πρόσωπα που συναντάς τώρα και που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ερωτικά! Από την άλλη βέβαια, αυτό το μυστήριο που σε περιβάλλει, μπορεί και να ενισχύει την γοητεία σου και να φέρνει πολλά φλερτ, θα πρέπει όμως να είσαι σε εγρήγορση για να μη χάσεις ευκαιρίες, αν αναζητάς το άλλο σου μισό! Αυτό θα κάνει καλό και σ’ εσένα που έχεις ήδη σχέση, αφού θα ξεφύγεις από μια επικριτική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 19, 24, 28


        


                     Ζώδια​ Ζυγός

Η ακτινοβολία σου, η γοητεία σου, η αισιοδοξία σου, η αυτοπεποίθηση σου και ο αισθησιασμός σου είναι στα ύψη και αυτό σε κάνει να λάμπεις όπου βρεθείς, ενώ φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών που σαγηνεύονται από την παρουσία σου! Κι αυτό είναι υπέροχο για σένα που μέχρι τώρα ήσουν αδέσμευτος/η. Ιδιαίτερα την Παρασκευή και το Σάββατο, δεν θα ξέρεις ποιο άτομο να πρωτοδιαλέξεις μέσα από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν! Άσε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, και να ξέρεις πως τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη ένα ταίρι δεν θα παρασυρθείς από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 14, 20


        


                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Ο αισθησιασμός σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα βρεις τον τρόπο να τον εκτονώσεις, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο βαθιά, ανεβαίνει επίπεδο και ξεφεύγει από το συμβατικό, έτσι καταφέρνετε να δεθείτε πιο ουσιαστικά, ενώ και το πάθος παίρνει το πάνω χέρι, αλλά και το συναίσθημα! Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την εβδομάδα η διαίσθηση σου σε καθοδηγεί στην καλύτερη επιλογή! Άλλωστε, με την γοητεία σου να μην κρύβεται, τα φλερτ θα σε πολιορκούν από παντού κι εσύ θα μπαίνεις στο παιχνίδι της αποπλάνησης με τον δικό σου, αισθησιακό, σκορπίσιο τρόπο! Και δεν είναι μόνο ότι το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 18


  

                     Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα έρχεται για να διευρύνει τον κύκλο σου, να φέρει νέες γνωριμίες και φλερτ και να σε βοηθήσει να κάνεις νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Βεβαίως, δεν είναι όλα ρόδινα αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορεί να σε μπερδέψει, να σου προκαλέσει μια συναισθηματική σύγχυση και να μην ξέρεις τι ακριβώς θέλεις από κάθε άτομο που συναντάς! Αυτό σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος/η, γιατί αν είσαι δεσμευμένος αυτή η εβδομάδα μπορεί μεν να ενισχύσει τη libido και το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, από την άλλη όμως μπορεί να φέρει κι εντάσεις ή καυγάδες, προκαλώντας έτσι προβλήματα στο δεσμό σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 15, 22


        


                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Πλούσια αστρολογικά είναι αυτή η εβδομάδα για σένα. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, ούτε στον τομέα των αισθηματικών! Η αυτοπεποίθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό ενισχύει τη γοητεία σου, κάνοντας την εβδομάδα αυτή ιδανική για να προσεγγίσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να το κερδίσεις. Μάλιστα, θα αποπνέεις ένα μυστήριο και αυτό σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικό/ή ενώ ενισχύει και τη διαίσθησή σου ώστε να κάνεις σωστές επιλογές προσώπων. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι σίγουρο θα περάσεις αξέχαστες στιγμές πάθους με το ταίρι σου καθώς και η επικοινωνία μεταξύ σας γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική, γεγονός που σας δένει ακόμα περισσότερο! 

Τχεροί αριθμοί: 7, 9, 13, 25


       

                    Ζώδια​ Υδροχόος

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα, τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα! Οι προσωπικές σου σχέσεις αρχίζουν να παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και αν είσαι δεσμευμένος, η αρμονία και η ισορροπία επικρατούν ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Και φυσικά, η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα και δυναμισμό, καταφέρνεις να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες σου και να διεκδικήσεις με όμορφο τρόπο αυτά που θέλεις από το ταίρι σου. Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, νοιώθεις μια έντονη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ενώ η εβδομάδα, ενδυναμώνει τη διαίσθησή σου. Αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα τις πραγματικές προθέσεις των άλλων κι έτσι μπορείς να κάνεις μια πιο σωστή επιλογή συντρόφου, μέσα από τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες που σε κατακλύζουν! 

Τχεροί αριθμοί: 6, 8, 11, 23


       


                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα δίνει βάθος στις επικοινωνίες σου, εντείνει τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να ψυχολογείς τους άλλους, να καταλαβαίνεις τις κρυφές τους προθέσεις και τι θέλουν από σένα! Κι αυτό είναι καλό, τόσο για σένα που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, όσο και για σένα που είσαι μόνος/η! Στην πρώτη περίπτωση κατανοείς το ταίρι σου και συνειδητοποιείς αν πρόκειται για μια σχέση που μπορεί να καλύψει τις δικές σου ανάγκες ή όχι! Αυτού του είδους οι συνειδητοποιήσεις βέβαια, μπορεί να σε οδηγήσουν σε δύσκολα συμπεράσματα, αλλά όπως και να έχει, μακροπρόθεσμα θα σου κάνουν καλό! Από την άλλη, αν δεν έχεις σχέση, καταλαβαίνεις αμέσως τις προθέσεις του κάθε προσώπου που σε πλησιάζει κι έτσι μπορείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή! 

Τχεροί αριθμοί: 2, 8, 19, 21


        


             Online Αναλυτικες προβλεψεις Ταρω ►​
                

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα