ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί η μέρα σου να ξεκινά με μια διάθεση εσωστρέφειας, όμως όσο θα περνούν οι ώρες η αυτοπεποίθησή σου θα ενισχύεται, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση. Έτσι, η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να δώσεις ένα τέλος στις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Είναι σίγουρο ότι με τη γοητεία σου και τον αισθησιασμό σου θα έρθετε πιο κοντά, θα λύσετε κάθε πρόβλημα μεταξύ σας και θα κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας. 


 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να παραμελήσεις το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς θα προτιμήσεις την παρέα των φίλων σου. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεσαι, θα προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά του, καθώς θα νοιώσει ότι το αγνοείς εσκεμμένα, εσύ θα προτιμήσεις την ησυχία του σπιτιού σου και τη μοναξιά σου, προκειμένου να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας… Αν θες λοιπόν να αποφύγεις τους καυγάδες, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την… διπλωματική οδό και να φροντίσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον/στη σύντροφό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου και τους αγαπημένους σου φίλους, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Η συναναστροφή με κοινούς φίλους θα σας ανανεώσει και τους δυο και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να κουραστείς αρκετά στη δουλειά σου, όμως το βράδυ μια νέα γνωριμία θα σου φτιάξει το κέφι και θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάλλον εσένα το μυαλό σου δεν θα είναι στη δουλειά, αλλά στα… αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, αν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο, που θα σε ξεσηκώσουν και θα σε… ξεμυαλίσουν, με αποτέλεσμα το απόγευμα, να τρέχεις και να μη φτάνεις, προκειμένου να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που άφησες στην εργασία σου!

 

 

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σου, αλλά και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν, χαλαρώνεις από τις εντάσεις και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μια αισθησιακή έως και… καυτή βραδιά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, το βράδυ μην αρνηθείς καμιά πρόσκληση για μια έξοδο με φίλους, καθώς με την ενισχυμένη σου γοητεία, δεν αποκλείεται μέσα στα φλερτ που θα προκύψουν, να βρεις το… άλλο σου μισό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα (και κυρίως τις βραδινές ώρες) θα σε χαρακτηρίζει ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία. Δεν αποκλείεται μάλιστα η υπερβολική ευαισθησία σου να σε κάνει και ιδιαίτερα ευέξαπτο/η, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ωστόσο, αν προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και ακολουθήσεις τη γνωστή σου διπλωματία, μπορείς να εκτονώσεις κάθε ένταση στο κρεββάτι, κάνοντας τη βραδιά σας… φλογερή και παθιασμένη

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά, να λύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και να περάσετε μια… παθιασμένη βραδιά, που θα σας κάνει και τους δυο ευτυχισμένους! Αλλά κι εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται σήμερα να συναντήσεις ένα άτομο στη δουλειά σου ή σε κάποια υποχρέωση της καθημερινότητας, που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και αν ανήκεις στους δεσμευμένους δεν αποκλείεται να αφήσεις στην άκρη κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, για να απολαύσεις μια βόλτα με το ταίρι σου για καφέ ή για φαγητό, που θα σας αναζωογονήσει και θα σας φέρει πιο κοντά! Οι υποχρεώσεις που άφησες σε εκκρεμότητα θα επανέλθουν, ζητώντας τη διευθέτησή τους, αλλά… δεν πειράζει! Όσο για σένα που είσαι μόνος, με τη γοητεία σου στα ύψη δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που… θα σου πάρει τα μυαλά!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σου δεν θα είναι και ιδιαίτερα… ανεβασμένη, ενώ και οι ανασφάλειές σου φαίνεται πως εντείνονται και σε κάνουν να αναζητάς την μοναξιά και την… ησυχία σου! Το απόγευμα όμως, θα νοιώσεις την ψυχολογία σου να βελτιώνεται ώρα με την ώρα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα θελήσεις να περάσεις τη βραδιά με το ταίρι σου, καθώς και ο αισθησιασμός σου θα ανέβει στα ύψη και δεν αποκλείεται η αποψινή νύχτα να αποδειχτεί… φλογερή και παθιασμένη!
 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την σημερινή μέρα θα περάσεις από την έντονη κοινωνικότητα στην εσωστρέφεια, και μάλιστα χωρίς… προφανή λόγο! Πρόσεξε όμως, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς μπορεί να μπερδέψεις το ταίρι σου με αυτή τη συμπεριφορά και να προκαλέσεις τις αντιδράσεις του, καθώς το βράδυ θα προτιμήσεις να απομονωθείς, να μείνεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου και να μη δεις κανέναν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί μέχρι το απόγευμα να σε απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα, αγαπημένε μου Υδροχόε, όμως θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις και να αισθανθείς ασφάλεια! Έτσι, το απόγευμα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη βραδιά. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, πάρε τον/τη σύντροφό σου και επισκεφτείτε συγγενείς ή κοινούς φίλους. Εκτός του ότι θα ικανοποιήσεις έτσι την ανάγκη σου για επικοινωνία, θα έρθεις και πιο κοντά με το ταίρι σου, αφού θα αποκτήσετε νέα θέματα για συζήτηση όταν θα βρεθείτε μόνοι! 
 

 

ΙΧΘΥΣ

Είναι πολύ πιθανό να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός/ή και κτητικός/ή απέναντι στο ταίρι σου, προκειμένου να καθησυχάσεις κάποιες φοβίες σου και να βεβαιωθείς για τα αισθήματά του. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτή η στάση σου μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθύες, σήμερα και ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της μέρας, τα φλερτ θα σε πολιορκούν, γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Απόλαυσέ το!

           Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα