ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 23/03 έως 24/03


 

              Ζώδια​ Κριός

Ένα περίεργο σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα! Το Σάββατο σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση, ενδεχομένως να νοιώσεις πως έχεις βουλιάξει σε μια ρουτίνα, που δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις… Ίσως μάλιστα να θεωρήσεις πως ανάμεσα σε όλα αυτά που σε κρατούν… καθηλωμένο στη γη, να είναι και η σχέση σου και να θελήσεις να απαλλαγείς από αυτή, για να νοιώσεις ελευθερία. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή. Αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτό που θα σε ωθήσει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 13, 20 


 


               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα άτομα που δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σου και δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτή η διαδικασία αφορά κυρίως στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην εμπλέξεις το ταίρι σου σε αυτήν, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα κι εντάσεις ανάμεσά σας. Μην ξεχνάς πως το Σάββατο το βράδυ εντείνει τις ανασφάλειες σου, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει διαμάχες, που καλό θα είναι να αποφύγεις, δείχνοντας ψυχραιμία! Ωστόσο, για σένα που είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, και μάλιστα με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου, που θα σας φέρει σε επαφή και θα “οργανώσει” τη γνωριμία σας.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 21, 27


  
 


                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το Σαββατοκύριακο θέλει προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο, μπορεί να σε ωθήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και χειρισμούς, που σύντομα θα… μετανιώσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, μπορεί να νοιώθεις πως το ταίρι σου δεν σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, πως είναι ένα… βαρίδι που δεν σε αφήνει να πετάξεις! Ίσως να πιστέψεις πως περνάς καλύτερα με τους φίλους σου, απ’ ό,τι μαζί του! Πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις όμως, σκέψου το δυο φορές, για να… μην κλαις μετά! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις τον έρωτα να σε χτυπάει… κατακούτελα! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 25


  
 


                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Το Σάββατο φέρνει στο προσκήνιο τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου νοιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου, θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις αλλαγές. Αυτές τις αλλαγές όμως, καλό θα είναι να τις κάνεις σε συνεννόηση με το ταίρι σου και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου, γιατί αλλιώς θα προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις! Μην ξεχνάς πως η Κυριακή θα στρέψει την προσοχή σου στα επαγγελματικά, αναγκάζοντάς σε να παραμελήσεις το ταίρι σου, που φυσικά θα εκφράσει τα παράπονά του. Φρόντισε λοιπόν την ανανέωση που επιθυμείς, να την πραγματοποιήσεις το Σάββατο, βρίσκοντας τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο αντιλαμβάνεσαι την ενισχυμένη γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 17, 28  
                     Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται αρκετή προσοχή. Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο, εξίσου έντονη όμως θα είναι και η ανάγκη σου να επιβληθείς και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, πράγμα που θα προσπαθήσεις να κάνεις με κάθε τρόπο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή σου η ανάγκη να ξέρεις πως θα προκαλέσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς και μπορεί να προκαλέσεις ρωγμές ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αξιοποιήσεις τον ενισχυμένο σου ερωτισμό και να εκτονώσεις τις εντάσεις στο… κρεββάτι, όπου μπορείς να διαπρέψεις, κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο! Όσο για σένα που είσαι ένας… ελεύθερος κι ωραίος Λέων, εσύ αυτό το διήμερο, είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να ταράξει τα ήρεμα νερά της αισθηματικής σου ζωής και να κάνεις μαζί της ένα νέο ξεκίνημα! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 22, 29  


 

 

                 Ζώδια​ Παρθένος

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτό το διήμερο ίσως να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σου, ίσως να αναρωτηθείς αν σε καλύπτει και αν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Άσε που το Σάββατο το βράδυ μπορεί να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις όμως, είναι να καθίσεις με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του με ηρεμία και λογική το κάθε τι που σε απασχολεί, μόνο έτσι θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να κάνεις νέες γνωριμίες. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και τα φλερτ δε θα σου λείψουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 20, 24  


 


                   Ζώδια​ Ζυγός

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείς επειγόντως μαζί τους. Από την άλλη όμως, εσένα το μυαλό σου είναι… αλλού! Νοιώθεις πως έχεις βουλιάξει στη ρουτίνα και θέλεις να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, πρόσεξε γιατί αυτές οι αλλαγές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και το ταίρι σου. Μη λειτουργείς παρορμητικά, αλλά σκέψου καλά τι θέλεις. Μην χαλάσεις για ψύλλου πήδημα μια σχέση που σε καλύπτει, γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις! Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη και πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα στο φόρτε της. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 17, 19  
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε πάει από τη ζέστη στο… κρύο... Το Σάββατο, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η γοητεία σου. Ακτινοβολείς και τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς, κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα φλερτάρεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί το Σάββατο μπορεί ο ενθουσιασμός και οι έντονες επιθυμίες σου να σε οδηγήσουν σε μια λανθασμένη επιλογή… Από την άλλη, κι εσύ που ήδη έχεις σχέση θα συναντήσεις… πειρασμούς, στους οποίους θα πρέπει να αντισταθείς, αν θέλεις να παραμείνεις στο… κλαμπ των δεσμευμένων! Την Κυριακή ωστόσο, το σκηνικό αλλάζει κάπως. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 26, 28


  


                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό στον αισθηματικό σου τομέα. Ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου και κάποια απωθημένα του παρελθόντος, που θα κάνουν τον εκνευρισμό σου ακόμα πιο έντονο. Πρόσεξε λοιπόν, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις με τη στάση σου ρωγμές στη σχέση σου, που δεν θα είναι εύκολο μετά να τις γεφυρώσεις… Μην ξεχνάς πως το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάποιες νέες γνωριμίες, που θα σε ξεμυαλίσουν… Πριν παρασυρθείς σε… ατασθαλίες όμως, σκέψου αν αξίζει να χαλάσεις μια σχέση δοκιμασμένη, για μια εφήμερη περιπέτεια… Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο, με την γοητεία σου θα μπορέσεις να έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 11, 29  


 


                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από… ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις και ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να απομακρύνεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δεν συμβαδίζεις πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε αυτή τη διαδικασία θα υποβάλεις και το ταίρι σου, όμως μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νοιώθεις πως η σχέση σου δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ίσως να νοιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου… Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει και ενδεχομένως να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, κάνοντας σε να αφήσεις τα αισθηματικά σου σε δεύτερο πλάνο. 

Τχεροί αριθμοί: 6, 9, 15, 22


 


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από… ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις και ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να απομακρύνεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δεν συμβαδίζεις πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε αυτή τη διαδικασία θα υποβάλεις και το ταίρι σου, όμως μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νοιώθεις πως η σχέση σου δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ίσως να νοιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου… Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει και ενδεχομένως να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, κάνοντας σε να αφήσεις τα αισθηματικά σου σε δεύτερο πλάνο. 

Τχεροί αριθμοί: 2, 6, 13, 24  


 


                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Αυτή σου η ανάγκη βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τη σχέση σου, ρίχνοντας στο ταίρι σου τις ευθύνες για ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου. Πριν το κάνεις όμως, και πριν φέρεις μια οριστική ρήξη μεταξύ σας, βάλε κάτω τη λογική σου και σκέψου αν αξίζει να καταστρέψεις έναν δεσμό που σε καλύπτει απόλυτα, μόνο και μόνο για να νοιώσεις μια… απατηλή ελευθερία! Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, να ξέρεις πως πλέον, τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. 

Τχεροί αριθμοί: 5, 12, 18, 23  


 


                    Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►
            

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα