ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


Η Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου και έχει σκοπό να αναδείξει τις προσφορές των γυναικών στην κοινωνία, την οικονομία, την οικογένεια και τον πολιτισμό. Παράλληλα, πρόκειται για μια ημέρα η οποία μας ενθαρρύνει να αναγνωρίσουμε τις αδικίες που γίνονται σε βάρος των γυναικών, καθώς και να δεσμευτούμε όλοι μαζί για μια κοινωνία στην οποία η ισότητα των φύλων θα είναι πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι σκέψεις σου θα βρίσκονται σε μια μικρή απόδραση που θέλεις να κάνεις από την καθημερινότητα και τις σκοτούρες που έχεις και θα επιθυμείς να βγεις και να πέρασεις καλά. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι θετική για εσένα και θα σε βοηθήσει να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και κάποιες νέες επαφές που θα έχεις με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά.



 

ΤΑΥΡΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει ευνοικά για εσένα και θα σε κάνει να θέλεις να ηρεμήσεις και να ξεφύγεις από τα προβλήματα που έχεις και να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Η μέρα ίσως να λειτουργήσει αρνητικά σε θέματα που θα αφορούν τα οικονομικά σου και θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε απόσυντονίσουν και θα σε κάνουν να χάσεις το χρηματικό σου μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι θετική στις επαφές που θα έχεις με άτομα του επαγγελματικού αλλά και του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η μέρα σε παρασύρει σε υπερβολές και θε σε οδηγήσει σε λάθη που θα κάνεις και θα δημιουργήσουν προβλήματα όχι μόνο στις σχέσεις σου με τους άλλους αλλά και σε επαγγελματικές σου απόφάσεις. 
 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα απόσκοπούν σε μελλοντικά σου σχέδια και σίγουρα και σε αύξηση των οικονομικών σου. Η μέρα δεν θα είναι και τόσο θετική μαζί σου καθώς θα σε απόμακρύνει από σημαντικές υποχρεώσεις που έχεις.

ΛΕΩΝ
Θα ασχοληθείς με μια ενέργεια που θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην φόρα τις ευαισθησίες σου πάνω σε ζητήματα που αφορούν τις τέχνες. Η μέρα θα παρουσιάσει στον δρόμο σου κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά αλλά και ερωτικά σου θέματα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία για να βγάλεις όλα τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου και να τα εκφράσεις στο μέγιστο βαθμό στα άτομα που σε περιβάλλουν.
 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι ευνοική μαζί σου και δεν θα σε αφήσει να εκτεθείς στους συγγενείς σου καθώς ακόμα και η επίθεση που θα τους κάνεις θα έχει μέσα της ένα παιδιάστικο στοιχείο που θα σου συγχωρέσουν ότι και να πεις. Η μέρα θα σε οδηγήσει σε υπερβολικές καταστάσεις γεγονός που θα σε βγάλει για λίγο εκτός πραγματικότητας αλλά αυτό θα φύγει σύντομα και θα ανακτήσεις ξανά την λογικότητα σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα θα είναι ιδανική για να προβάλεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν γενικά. Η μέρα θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή με τους γύρω σου και η λάμψη που θα εκπέμπεις θα τους μαγνητίσει όλους. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει μπροστά σε κάποιες παραπλανητικές επαφές που θα έχεις με πρόσωπα είτε φιλικά σου είτε στην δουλειά σου καθώς άλλα θα σου λένε και άλλα θα καταλαβαίνεις για αυτό και η παραπλάνηση θα σε φτάσει σε υπερβολικές συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει θετικά για εσένα και θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις που θα αφορούν οικονομικά σου ζητήματα και κάποιες επαγγελματικές σου συμφωνίες θα πάρουν σάρκα και οστά. Η ημέρα θα σε οδηγήσει σε κάποια έκτακτα έξοδα που θα κάνεις με απότέλεσμα αυτό να σε απόσυντονίσει και να σε εκνευρίσει.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου προκαλέσει μια συναισθηματική ταραχή γεγονός που θα σε κάνει να μην μπορείς να διαχειριστείς σωστά τα επαγγελματικά σου αλλά και τα προσωπικά σου. Αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στις επαφές που θα έχεις με τους γύρω σου και γενικά θα υπάρχει μια ένταση μεταξύ σας. Η ημέρα θα είναι θετική για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές απόφάσεις σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου.
 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα σε προκαλεί να θέλεις να βρεις την ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη και να απόμονωθείς για λίγο από τους άλλους. Η αστρολογική όψη της ημέρας ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την δύναμη σου για να ασχοληθείς με πάθος με εργασιακά σου θέματα. Η ημέρα θα δημιουργήσει μια ταραχή γενικά στις σχέσεις σου με τους γύρω σου και αυτό θα σε κάνει να υπερβάλεις με ότι συμβαίνει γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα θα είναι ευνοική για εσένα σε ότι αφορά τις επαφές που θα έχεις με πρόσωπα που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια γέφυρα συμφιλίωσης ανάμεσα σας. Επίσης σήμερα θα ασχοληθείς και με κοινωνικές ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις το ομαδικό σου πνεύμα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι θετική για εσένα και σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου. 


ΙΧΘΕΙΣ
Η ημέρα σε κάνει να θέλεις να πετύχεις και να φτάσεις μέχρι την επαγγελματική σου καταξίωση. Από την άλλη, θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου και να δείξεις στους άλλους πως αν θέλεις κάτι να πετύχεις μπορείς να το κάνεις με την εργατικότητα σου αλλά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου χαλάσει τα σχέδια καθώς θα λειτουργήσει αρνητικά στις αποφάσεις σου και θα σε απομακρύνει από τους στόχους σου.

       Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα