ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ
Το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οικονομικά και συναισθηματικά σου ζητήματα αυτό θα σε αγχώσει αρκετά γιατί θα αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις και θα σε κυριεύσει η ανασφάλεια και το άγχος. Καλό θα είναι να μην αφήσεις τις αδυναμίες σου να σε πάρουν από κάτω ανέκτησε τις δυνάμεις σου και λύσε τα πιο σημαντικά σου θέματα για να μην τα βρεις ξανά μπροστά σου. 


 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείς έντονα με τα θέματα σου και δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις θα πρέπει να βάλεις ένα σωστό ημερήσιο πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας τις υποθέσεις σου. Επίσης θα ασχοληθείς και με τα άτομα που θα βρεθούν κοντά σου και θα ζητήσεις την γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν θα είναι απαραίτητη και σημαντική για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν και σε απασχολούν ακόμα.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια δουλειές που έχεις αφήσει στην μέση και δεν τις ολοκλήρωσες και αυτό θα σε κάνει να πιεστείς λίγο γιατί θα νιώσεις πως δεν θα τις προλάβεις και θα πρέπει να πέσεις με τα μούτρα επάνω τους. Αν νιώσεις πως δεν μπορείς να τις ολοκληρώσεις καλό θα είναι να μην πιεστείς να τις αντιμετωπίσεις κάνε ένα διάλειμμα βγες μια βόλτα με τους φίλους σου να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις και μετά ασχολήσου έμπρακτα μαζί τους. 


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν και θα αφήσεις στην άκρη ότι σε αγχώνει και σου προκαλεί δυσφορία και συναισθηματική κούραση. Θα έρθεις πιο κοντά στα άτομα που αγαπάς στους φίλους σου στην οικογένεια σου στην σχέση σου και θα περάσεις ευχάριστα μαζί τους. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε γεγονότα που έχεις περάσει και θα είναι δύσκολο να τα αποφύγεις θα πρέπει να μην παραμείνεις στο παρελθόν σου και να δεις τι θα κάνεις με τα θέματα της ημέρας και της καθημερινότητας σου. Αυτό όμως θα σε οδηγήσει σε παράπονα που θα κάνεις στα άτομα που αγαπάς και θα χάσεις για λίγο την εμπιστοσύνη σου απέναντι τους θα νιώσεις ευάλωτος και αδύναμος. 


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου προκαλέσει την ανάγκη να θέλεις να βρεθείς κοντά στα άτομα που αγαπάς το επικοινωνιακό στοιχείο που θα σε χαρακτηρίζει θα είναι στα ύψη και θα σε κάνει να κερδίσεις τους γύρω σου με την συμπεριφορά σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα έχεις ανάγκη να περάσεις ευχάριστα και χαλαρά μαζί με άτομα που αγαπάς ακόμα και με πρόσωπα που έχει καιρό να τα δεις και είναι μακριά σου. 


 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να ασχοληθείς σήμερα με οικονομικά σου θέματα που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και δεν θα μπορέσεις να τα αγνοήσεις για αυτό θα πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά για να τα καταφέρεις. Η ανάγκη σου για αγορές θα είναι μεγάλη αλλά θα πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό για να μην ξεπεράσεις τα όρια και φτάσεις στα άκρα. 


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή αστρολογική όψη σου προκαλεί συναισθηματικές ταραχές από την μια θα είσαι καλά από την άλλη θα πέφτεις ξαφνικά η κυκλοθυμία σου θα είναι σύμμαχος σου δε θα σε αφήσει να συμπεριφερθείς έτσι όπως θέλεις εσύ και νιώθεις και θα φτάσεις στα άκρα. Η διάθεση σου θα είναι περίεργη σήμερα και δεν θα μπορείς να την συμμαζέψεις και να την βάλεις σε μια σωστή σειρά ίσως τα βάλεις και με τους γύρω σου με τα άτομα που αγαπάς και θα καταλάβουν πως κάτι σου συμβαίνει και σε απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο μυαλό σου θα κυριεύσουν σκέψεις και συμπεριφορές που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η δεν θα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου τα βαθύτερα θέλω σου θα σε κάνουν να αισθανθείς πως πρέπει σήμερα να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου. Καλό θα είναι να μην προβάλεις στους άλλους ακόμα και στα κοντινά σου άτομα τα μυστικά σου και κράτησε τα για εσένα μπορεί να μην κατανοήσουν αυτά που αισθάνεσαι και να τα βάλεις μαζί τους.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που θα σχετίζονται με ομάδες και συλλόγους θα έχεις ενεργό δράση μέσα σε αυτά και θα βγάλεις στην φόρα την κοινωνικότητα σου. Επίσης θα βρεις τρόπο να βρεθείς με τους φίλους σου ή ακόμα και με άτομα που έχει καιρό να τα δεις και θα έρθετε πιο κοντά θα μιλήσετε θα λύσετε θέματα που σας απασχολούν θα ηρεμήσετε θα κάνετε όλα αυτά που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα που αφορούν την δουλειά σου τα επαγγελματικά σου το μέλλον σου γενικότερα. Θέλεις και επιθυμείς οι κόποι σου να βρουν θετικό αντίκρισμα πάνω στους άλλους και να νιώσεις πως κατακτάς την επαγγελματική καταξίωση που έχεις ανάγκη να φτάσεις στην επιτυχία και στον προσωπικό θρίαμβο. 


 

ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεση σου θα ανέβει αρκετά από το πρωί θα αισθάνεσαι μια ευδιαθεσία θα νιώθεις πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τα θέματα σου με επιτυχία όχι με άγχος ή ένταση αλλά με χαλαρότητα και ηρεμία. Τα επαγγελματικά σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ίσως να αναγκαστείς να κάνεις ένα ταξίδι που θα αφορά τις δουλειές σου αλλά και την ψυχική σου ηρεμία και χαλάρωση θα θέλεις να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα σου.

              Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα