ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  04/02 έως 08/02 

                 Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα καριέρας, όπου και θα έχεις μεγάλη επιτυχία, θα πετύχεις στόχους και θα δρομολογήσεις φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον! Βεβαίως, το Σάββατο απαιτεί μια κάποια προσοχή, καθώς μπορεί μεν να ενισχύει το πάθος και να ανεβάζει τη libido στα ύψη, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις ή ακόμα και συγκρούσεις στις σχέσεις! Κατά τα άλλα όμως, αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας, ενώ αν είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι… Άλλωστε, η εβδομάδα σχετίζεται με το πάθος και το βαθύ συναίσθημα! Εκμεταλλεύσου την!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 14, 21    


    


                 Ζώδια​ Ταύρος

Μια υπέροχη εβδομάδα από… αισθηματικής απόψεως θα είναι αυτή για σένα. Αυτή την εβδομάδα θα απαλλαγείς από τις έννοιες του προηγούμενου διαστήματος και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει με το ταίρι σου, ενώ το πάθος θα επικρατήσει μεταξύ σας. Ο ρομαντισμός σου άλλωστε θα είναι στα ύψη, όπως και η δημιουργικότητά σου και μπορείς να στήσεις ένα σκηνικό θαλπωρής και ασφάλειας, που θα ενθουσιάσει τον/τη σύντροφό σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η! Ξέρεις ότι η γοητεία σου έχει χτυπήσει… ταβάνι και θα την εκμεταλλευτείς, είτε για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, είτε για να… αποπλανήσεις ένα πρόσωπο, που ήδη σε έχει ξεσηκώσει… Και να θυμάσαι: Μια σχέση που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να κρατήσει σε βάθος χρόνου και να σου προσφέρει τη σιγουριά που αναζητάς! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 23, 29


       


                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη και την αισθηματική σου ζωή, να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις, να εξομαλύνεις διαφορές και να λύσεις κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μην ξεχνάς η εβδομάδα, βελτιώνει την επικοινωνία σου, ενώ σε κάνει και πιο ρομαντικό και διεκδικητικό στην αγάπη, αλλά… χωρίς υπερβολές! Κάνε λοιπόν μια νέα αρχή με το ταίρι σου και βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σας. Άλλωστε, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου, αφού και η libido σου είναι στα ύψη, κάνοντας τον/τη σύντροφό σου ευτυχισμένο/η. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στην προσωπική σου ζωή. Είναι σίγουρο πως κάποια από τις νέες γνωριμίες, θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει… πιο δυνατά!!!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 16, 19


         

                      Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να πάει στραβά στον αισθηματικό σου τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος αλλά και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν στη σχέση σου ανανεώνοντάς την, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά κάνοντας και τους δυο σας ευτυχισμένους, ενώ με την κοινωνικότητα που σε διακρίνει, εσύ και το ταίρι σου θα λάμπετε ως ζευγάρι και θα είστε η ψυχή της παρέας! Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η, τώρα θα διασκεδάσεις, θα συνομιλήσεις φίλους, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα. Η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και θα σου είναι πολύ εύκολο να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ! Άσε την ενισχυμένη σου διαίσθηση να σε οδηγήσει στη σωστή επιλογή και να θυμάσαι πως μια σχέση που θα ξεκινήσει τώρα, έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε σχέση ζωής!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 12, 22


        


                        Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα η αυτοπεποίθησή σου και η σιγουριά για τον εαυτό σου ανεβαίνουν στα ύψη, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, φυσικά! Σε γενικές γραμμές λοιπόν, αυτή θα είναι μια ήρεμη, αλλά και ερωτική εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους δεν θα διστάσεις να ξεδιπλώσεις το συναίσθημά σου στο ταίρι σου και να το φέρεις πιο κοντά σου. Το φλογερό πάθος θα επικρατήσει και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμη μόνος/η, με την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις παντού, όπου κι αν βρεθείς, ακόμα και στη δουλειά! Γοητεύεις με την παρουσία σου και έλκεις γύρω σου ενδιαφέροντες ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να ξεσηκώσει μέσα σου… βαθύτερα συναισθήματα. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 21


                           Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής! Μια άκρως αισθησιακή εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα! Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα δεις την αισθηματική σου ζωή να απογειώνεται, το πάθος επανέρχεται στη σχέση σου, ενώ το ταίρι σου δεν ξεκολλά ούτε στιγμή από δίπλα σου, γεγονός που σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και σε βοηθά να ξεδιπλώσεις κι εσύ το συναίσθημά σου χωρίς καμιά καχυποψία! Καυτή όμως, προβλέπεται η εβδομάδα και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η. Η αισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθησή σου είναι εμφανείς, όπως άλλωστε και η γοητεία σου, φέρνοντας στο δρόμο σου άπειρα φλερτ και νέες γνωριμίες μέσω social media, που σε ξεσηκώνουν. Η libido σου είναι στα ύψη και φυσικά, με την ακτινοβολία σου θα βρεις τον τρόπο να την… εκτονώσεις με το κατάλληλο πρόσωπο. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 11, 16, 26


      

                       Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, που ωστόσο θα σου κάνει καλό, αφού θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα θέλω σου και να ανακαλύψεις τι ακριβώς ζητάς από τη ζωή σου γενικότερα, αλλά και στα αισθηματικά σου ειδικότερα! Βεβαίως, η εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις στα αισθηματικά σου, αλλά με λίγη προσοχή δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να δεσμευτείς, γιατί μπορεί την επόμενη εβδομάδα να… αλλάξεις γνώμη! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να τη σταθεροποιήσεις και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 12, 19


        


                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική αλλά και ερωτική εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, η ρομαντική σου διάθεση θα το ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ και οι αμοιβαίες εξομολογήσεις θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται και θα περάσετε φλογέρες στιγμές στο κρεββάτι, που θα σας κάνουν να θυμηθείτε τις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις ότι το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Με την αυξημένη γοητεία σου λοιπόν, μη διστάσεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 24, 29


      

                     Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα δεν θα περάσεις και άσχημα στην προσωπική σου ζωή, αφού θα μπορέσεις να βρεις χρόνο και για το ταίρι σου και θα κρατήσεις τις ισορροπίες. Άλλωστε, ακτινοβολείς, εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και γοητεία, ενώ έχεις και τη δυνατότητα να πείθεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν στις επιθυμίες και τα θέλω σου! Το ταίρι σου λοιπόν, όχι μόνο θα δείξει κατανόηση για τον χρόνο που θα αφιερώνεις στη δουλειά, αλλά θα φροντίζει και να σε… ξεκουράζει με τον τρόπο του! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η αυτή την εβδομάδα δεν θα αποχωριστείς το αγαπημένο σου σπορ, το… φλερτ! Έχεις ανεβασμένη διάθεση και αισιοδοξία και δεν χάνεις ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες παντού, ακόμα και στη δουλειά σου! Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα ειδύλλιο να ξεκινήσει στον εργασιακό σου χώρο, αλλά φρόντισε να είσαι προσεκτικός/ή στη διαχείρισή του, για να μην εκτεθείς.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 24, 27


 

       

                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή την εβδομάδα δεν πιάνεσαι! Νοιώθεις αισιοδοξία, θέλεις να επεκταθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να… ερωτευτείς, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Και θα τα καταφέρεις, αφού με την πρωτοτυπία και τον ενθουσιασμό σου καταφέρνεις να αναζωπυρώσεις την αγάπη ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, τόσο στο κρεββάτι όσο και… έξω από αυτό, με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που σε διακρίνουν! Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα -έστω και μέσω των social media- δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη! Άλλωστε, ακτινοβολείς, γοητεύεις και έλκεις σαν μαγνήτης ενδιαφέροντες ανθρώπους. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 10, 18  


        

                     Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται λίγη προσοχή από την μεριά σου, τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα. Η εβδομάδα ενισχύει το συναίσθημά σου, το οποίο ναι μεν σε κάνει πιο αισθησιακό και πιο ευαίσθητο, από την άλλη όμως, σε κάνει πιο κτητικό/ή απέναντι στο ταίρι σου, ενώ μπορεί να θέλεις να περνάει συνεχώς το δικό σου, γεγονός που μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς το ταίρι σου ίσως να μην… ανεχτεί για πολύ αυτή τη συμπεριφορά σου… Κατά τα άλλα όμως, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια αισθησιακή εβδομάδα. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα ενισχύεται, όπως και η γοητεία σου, γεγονός που θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλά από το πλάι σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε αυτές τις ευνοϊκές πλανητικές συνθήκες και την ευαισθησία που σου προσφέρουν, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, ή για να πλησιάσεις και να κατακτήσεις κάποιο πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει ερωτικά!

Τχεροί αριθμοί: 2, 7, 15, 20  


      
 


                      Ζώδια​ Ιχθείς 

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται απόλυτα και κάνουν αυτή την εβδομάδα μοναδική για σένα, είτε έχεις σχέση, είτε όχι! Η εβδομάδα ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν κρύβεται! Τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, περνώντας… νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες μαζί του! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, να απαλλαγείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος και να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου! Τα φλερτ θα σε πολιορκούν, οι νέες γνωριμίες θα προκύπτουν, ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δε θα δυσκολευτείς να το κατακτήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα! 

Τχεροί αριθμοί: 5, 19, 12, 28


       

           Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα