ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  19/02 έως 23/02


 

               Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις μέσα σου κι αυτό θα έχει ευεργετική επίδραση και στα αισθηματικά σου, ενώ κι ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, μπορείς να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα με το ταίρι σου, να του δείξεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να νοιώσεις ασφάλεια στην αγκαλιά του! Αντίστοιχα, εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα μπορείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου, καταφέρνοντας να το γοητεύσεις, ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, που θα σε ξεσηκώσει! Μην χάσεις την ευκαιρία λοιπόν, να περάσεις μια υπέροχη, ρομαντική κι αισθησιακή εβδομάδα! Είναι αποκλειστικά στο χέρι σου!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 15, 19    


    

                Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα από την μια σχετίζεται με τις οικονομικές σου συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες, από την άλλη όμως έχει να κάνει με την σεξουαλικότητά σου, τη libido και το βαθύ συναίσθημα που μοιράζεσαι στον αισθηματικό τομέα! Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια υπέροχη εβδομάδα στα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Στην πρώτη περίπτωση, το ταίρι σου θα σου αποδείξει έμπρακτα τα συναισθήματά του για σένα και το φλογερό πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας, ενώ στη δεύτερη, δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σε… συγκλονίσει και να σε συνεπάρει! Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές, ενδεχομένως και στα αισθηματικά σου! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί στην πορεία μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν είναι αυτό που έψαχνες!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 17, 22  


        

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Ευχάριστα τα νέα για τον αισθηματικό σου τομέα! Ενισχύεται η φαντασία σου, το συναίσθημά σου, αλλά και η διαισθητική σου ικανότητα, γεγονός που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου κατανοώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η ξέρεις εκ των προτέρων τις προθέσεις κάθε ατόμου που σε πλησιάζει! Η εβδομάδα ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, ενώ ταυτόχρονα σου χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση, κάνοντας σε να λάμπεις και να έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, γεγονός που αν είσαι αδέσμευτος θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο! Έτσι, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο, αισθησιακό εφταήμερο με το ταίρι σου ή να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη σιγουριά και τη σταθερότητα που εκπέμπεις!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 14, 20


    


                   Ζώδια​ Καρκίνος 

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα θα είναι αυτή για τα αισθηματικά σου αφού σχετίζεται με τον τρόπο ζωής σου και την καθημερινότητά σου, αλλά και με την υγεία και την εμφάνισή σου! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους αυτή την εβδομάδα μπορείς να ωθήσεις τη σχέση σου να ανέβει επίπεδο, αφού η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο εύκολη και μπορείτε να προσδιορίσετε ξανά τα θέλω σας και να βρείτε τη χρυσή τομή, εξομαλύνοντας τις όποιες διαφορές δημιουργούσαν χάσμα μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό ενισχύει τον ερωτισμό και το συναίσθημα, κάνοντας τις νύχτες σας πραγματικά… καυτές! Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 14, 29  


   


                    Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και τη δημιουργικότητά σου! Αυτή την εβδομάδα θα βάλεις σε μια τάξη τα αισθηματικά σου, να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Παράλληλα, η γοητεία σου, η φαντασία σου, αλλά και η διαίσθησή σου ενισχύονται, έτσι βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις του κάθε προσώπου που σε πλησιάζει! Αν είσαι δεσμευμένος/η, βρίσκεις τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου τόσο στο… κρεββάτι, όσο και… έξω από αυτό! Η εβδομάδα μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβληθείς με κάθε τρόπο και να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, προκαλώντας αντιδράσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ακατανίκητη έλξη για το… λάθος πρόσωπο!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 11, 24    


 

                    Ζώδια​ Παρθένος

Μια πολύ καλή εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για τα αισθηματικά σου! Ταυτόχρονα, η εβδομάδα ενισχύει την κοινωνικότητά σου και φέρνοντας φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προκειμένου επιτέλους να… αποκατασταθείς, είτε με μια νέα γνωριμία, είτε με ένα άτομο από το παρελθόν! Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ώστε να νοιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και να ενισχύσεις το δέσιμο με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποφασίσετε από κοινού μια επισημοποίηση ή τη συγκατοίκηση, κάτι που θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση και μια κυκλοθυμία, που θα προσπαθήσεις να εκτονώσεις στο ταίρι σου, κάτι που μπορεί να φέρει… συγκρούσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 17, 25


        


                     Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και σε βοηθούν να εκφραστείς και να ζητήσεις αυτό που θέλεις με μια… γοητευτική ευθύτητα, αλλά και πρωτοτυπία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και μαζί να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως έχετε μεταξύ σας, που θα ικανοποιούν και τους δυο! Παράλληλα, ενισχύεται η επικοινωνία σας και σε… ερωτικό επίπεδο, η libido ανεβαίνει στα ύψη και μπορείτε τώρα να απολαύσετε αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές, που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο! Αλλά και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η η εβδομάδα χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και έντονη κοινωνικότητα! Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα για σένα, που θα κρατήσει στο χρόνο, ενώ… ευχάριστα γεγονότα προβλέπεται να συμβούν και στο… κρεββάτι σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 14, 24  


  

   

                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή αφού σου χαρίζει γοητεία, αυτοπεποίθηση, ομορφιά, ακτινοβολία και θέληση να διεκδικήσεις αυτό που ποθείς! Και μην ξεχνάς η εβδομάδα, που μπορεί να ευνοεί καταρχήν τα οικονομικά σου, κατά συνέπεια όμως βελτιώνει γενικότερα την ψυχολογική σου διάθεση! Έτσι, μπορείς να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αισθησιακή, τρυφερή, ρομαντική και γενικότερα όπως ακριβώς τη θες. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα έχεις τη δυνατότητα να βγεις, να διασκεδάσεις, να συναντήσεις φίλους και να… φλερτάρεις, ενώ με την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, μπορείς να γοητεύσεις και να… αποπλανήσεις όποιο άτομο επιθυμείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 16, 24


        


                    Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, γοητεία και ακτινοβολία, ενώ ενισχύει και την αισιοδοξία σου και την libido σου φυσικά! Αυτό είναι πολύ καλό για την αισθηματική σου ζωή! Τώρα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις μοναδικές, υπέροχες, φλογέρες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, που δεν θα μπορεί να σου χαλάσει χατίρι και θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις παραπονεμένος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα, ενώ οι θαυμαστές και οι υποψήφιοι σύντροφοι θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 15, 25  


 

 

     

                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα επηρεάζει κυρίως την ψυχολογική σου κατάσταση και τη διάθεσή σου! Έτσι, χωρίς να επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου, σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες, γεγονός που έμμεσα ευνοεί και τις σχέσεις σου με τους άλλους! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα αυτή συντελεί στο να νοιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ ενισχύει και την ακτινοβολία και τον μαγνητισμό σου!  Όλα αυτά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να διευρύνεις τον κύκλο σου και να φλερτάρεις! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς τώρα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά ή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες ή διασκεδάζοντας με κοινούς φίλους!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 20, 25


    


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να δεις τη ζωή σου με… άλλο μάτι, πιο αισιόδοξο! Όλα αυτά είναι πολύ θετικά για τα αισθηματικά σου, καθώς θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος/η, μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σου, ενώ θα καταφέρνεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, γεγονός που θα τον/την κάνει ευτυχισμένο/η κοντά σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καταφέρνεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, δε διστάζεις να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με πρωτότυπο τρόπο, έλκοντας γύρω σου πλήθος θαυμαστών! Η επαναστατική και… ριζοσπαστική σου διάθεση θα είναι πολύ εύκολο να προκαλέσει συγκρούσεις στη σχέση σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλό θα είναι να προσέξεις τις νέες γνωριμίες, γιατί ίσως να πρόκειται για το… λάθος πρόσωπο!

Τχεροί αριθμοί: 4, 10, 15, 22


         


                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα επηρεάζει κυρίως κι ευνοεί τα επαγγελματικά σου, οπότε είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά στον αισθηματικό τομέα. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα που να σε δυσκολεύει, αντίθετα αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις μια επικοινωνιακή, κοινωνική αλλά κι αισθησιακή εβδομάδα με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει και τους δυο και θα σας φέρει πιο κοντά! Δεν αποκλείεται μάλιστα να οργανώσετε και μια κοντινή εκδρομή, που θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως η εβδομάδα ανεβάζει τη γοητεία σου στα ύψη. Οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, οπότε μπορείς να περάσεις τέλεια με τα φλερτ που θα προκύψουν! Μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου ή μην μπερδέψεις με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, για να μη χαλάσεις το υπέροχο κλίμα της υπόλοιπης εβδομάδας!

Τχεροί αριθμοί: 5, 9, 11, 16  


      Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα