ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 17/02 έως 18/02


 

                Ζώδια​ Κριός

Από τη ζέστη στο κρύο θα σε πάει αυτό το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου! Το Σάββατο, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και μαζί με αυτήν και η γοητεία σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να κάνεις νέες γνωριμίες και να σαγηνέψεις με την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου όποιο άτομο επιθυμείς, ωστόσο πρόσεξέ το λίγο αυτό, γιατί αν το φλερτ σου είναι… “επιθετικό”, μπορεί να τρομάξεις το αντικείμενο του πόθου σου! Από την άλλη, εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, καλό θα είναι να μην εκδηλώσεις και πολύ την… επικοινωνιακή σου διάθεση, γιατί μπορεί να κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει, γεγονός που θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μεταξύ σας!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 16, 21, 27


         


                Ζώδια​ Ταύρος

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των αισθηματικών σου αυτό το σαββατοκύριακο. Καταρχήν το Σάββατο, κάποια οικονομικά θέματα θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια, την οποία μπορεί να την μεταφέρεις και στα αισθηματικά σου και να κατηγορήσεις το ταίρι σου ή να είσαι πιεστικός/ή και καχύποπτος/η απέναντί του, χωρίς να σου έχει δώσει καμία αφορμή! Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό μπορεί να φέρει καυγάδες μεταξύ σας, που θα συνεχιστούν και την Κυριακή. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί αλλιώς… θα το μετανιώσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξεις πώς θα πλησιάσεις το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει ή μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 14, 25, 29      


        


                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Μπορεί το Σάββατο να σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμική διάθεση. Αλλά και η Κυριακή, σου δημιουργεί οικονομικές ανασφάλειες, που εύκολα θα μεταφερθούν και στα προσωπικά σου! Παράλληλα, σε κάνει να μην ξέρεις τι θέλεις, ενώ τα συναισθήματά σου είναι κάπως… αλλοπρόσαλλα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην γίνεσαι εμμονικός ή απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις. Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος, με την κυκλοθυμία σου, αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που θα σε διακρίνει, δεν θα μπορέσεις να πλησιάσεις με τον κατάλληλο τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 9, 23


          

                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο η επικοινωνιακή δεινότητα δεν θα είναι η ιδιότητα που θα σε χαρακτηρίζει στα αισθηματικά σου! Το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, προκαλεί μια ασάφεια, ενώ θολώνει και το κριτήριό σου και μπορεί να σε μπερδέψει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αφήσεις το ρομαντισμό σου να πάρει το πάνω χέρι και να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, που μπορεί να οδηγηθούν σε καυγά, λόγω… ασυνεννοησίας! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο καλό θα είναι να μην λειτουργήσεις παρορμητικά απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή σε μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει, γιατί μπορεί αργότερα να το… μετανιώσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 21, 27


            


                   Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, όπως και η διάθεσή σου να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις απροκάλυπτα! Κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι… ελεύθερος/η κι ωραίος/α, αφού οι νέες γνωριμίες θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Όμως εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να προσέξεις, γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί… Και βεβαίως, είτε έχεις σχέση είτε όχι, καλό θα είναι να προσέξεις τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί με τον έντονο δυναμισμό σου να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς! Το ίδιο μπορεί να συμβεί με μια νέα γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα… πολλά-πολλά… 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 20, 26    


   


                    Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το καλύτερο που έχεις ζήσει στον αισθηματικό τομέα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή από την μεριά σου, αν έχεις σχέση! Καταρχήν, το Σάββατο το πιο πιθανό είναι να σε απορροφήσουν τα επαγγελματικά σου, όπου θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους με τον δυναμισμό σου. Όμως, το Σάββατο προμηνύει εντάσεις με το ταίρι σου, αφού θα το παραμελήσεις και με τη στάση σου θα το κάνεις να νοιώσει… αμελητέο! Αλλά και την Κυριακή, μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στους φίλους σου και όπως αντιλαμβάνεσαι, αν… αγνοήσεις το ταίρι σου δυο μέρες στη σειρά, μάλλον θα έχεις… κρεβατομουρμούρα, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, κι εσύ το Σάββατο θα ασχοληθείς με τα θέματα της καριέρας σου, αλλά το ματάκι σου θα… παίζει! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 16, 24


       

                    Ζώδια​ Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου! Ιδιαίτερα το Σάββατο, έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου, να διασκεδάσετε μαζί, ακόμα και να κάνετε μια κοντινή εκδρομή, που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ωστόσο πρόσεξε λίγο και μην γίνεσαι ισχυρογνώμων, για να μην καταστρέψεις τον ερωτισμό που θα κυριαρχεί! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 15, 23, 28  


 

 

                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι λίγο περίεργο για σένα καθώς από τη μια θα σε χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια, το Σάββατο, αλλά από την άλλη η libido σου θα είναι στα ύψη! Αν είσαι δεσμευμένος λοιπόν, έχεις δυο επιλογές: Ή θα αφεθείς στις δύσκολες σκέψεις σου και τα απωθημένα του παρελθόντος, που θα προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου, ή θα εκτονώσεις όλα αυτά που νοιώθεις στην… κρεβατοκάμαρα, περνώντας τέλεια! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου αυτό το διήμερο. Αν αποφασίσεις να βγεις από το σπίτι, είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σε πολιορκούν. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 18, 22


    


                   Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο θα χαρακτηρίζεται από το έντονο συναίσθημα, που μπορεί όμως και να σε δυσκολέψει. Το Σάββατο ενώ από τη μια θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, από την άλλη μπορεί να νοιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε ακολουθήσει, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν όμως αφήσεις τη λογική σου να υπερισχύσει, θα καταλάβεις πως οι αρνητικές σκέψεις που κάνεις, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει, μην κρατήσεις μια πιεστική στάση και μην βγάλεις κτητικότητα απέναντί του… Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, εσύ ξέρεις πως η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και πως κάνεις εντύπωση όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 12, 17


 

                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου, καθώς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά θέματα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το ταίρι σου, που θα νοιώσει ότι το αγνοείς και δεν του δίνεις τη σημασία που του αξίζει! Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία και ιδιαίτερα την Κυριακή, αφιέρωσε του όσο περισσότερο μπορείς από τον χρόνο σου, για να το αποζημιώσεις!  Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, καλό θα είναι να προσέξεις αυτό το διήμερο και καλύτερα το Σάββατο να μείνεις μέσα να ξεκουραστείς ή να συναντήσεις λίγους και καλούς φίλους, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 11, 19


       


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το Σάββατο έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Η ακτινοβολία σου και ο μαγνητισμός σου θα είναι στα ύψη, όλα τα βλέμματα θα στρέφονται επάνω σου όπου κι αν βρεθείς και τα φλερτ θα σε πολιορκούν! Κι αυτό είναι τέλειο αν είσαι αδέσμευτος, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να σε ενθουσιάσει! Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια και κυρίως… ερωτικά. Από την άλλη όμως, το ίδιο θα συμβεί και σ’ εσένα που είσαι δεσμευμένος/η! Καλύτερα να αφήσεις τις… αισθηματικές προσεγγίσεις για άλλη μέρα και να αφιερώσεις το βράδυ σου στον εαυτό σου, για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αλλιώς, ο εκνευρισμός που θα νοιώθεις, δεν θα σε βοηθήσει και πολύ… 

Τχεροί αριθμοί: 6, 9, 12, 28    


    


                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στον αισθηματικό σου τομέα! Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, και δε θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας, με τον εκνευρισμό που θα νοιώθεις! Την Κυριακή βεβαίως τα πράγματα αλλάζουν. Η μέρα ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, όμως πρόσεξε πώς θα του το ζητήσεις, γιατί μπορεί να μην κινείστε στο… ίδιο μήκος κύματος…Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις νέες γνωριμίες… Μάλιστα, κάποια από αυτές θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα νοιώσεις πως επιτέλους γνώρισες το άλλο σου μισό! 

Τχεροί αριθμοί: 3, 7, 14, 19           Μαθήματα Χαρτομαντείας - Ταρώ ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα