ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 10/02 έως 11/02


 

                Ζώδια​ Κριός

Μέγα μπλέξιμο στα αισθηματικά σου αυτό το σαββατοκύριακο, αφού η φαντασία σου θα κηρύξει πόλεμο στη λογική σου. Το Σάββατο, ενισχύει την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθεί να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς θα αντιμετωπίζεις με καχυποψία τις κινήσεις του/της συντρόφου σου, η ανασφάλειά σου μπορεί να ξεσηκώσει τη ζήλια σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες! Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις σχέση, θα βλέπεις κάθε νέα γνωριμία ή κάθε άτομο που σε πλησιάζει με… μισό μάτι και θα αναρωτιέσαι τι θέλει να κερδίσει από σένα! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 13, 29  


      


                  Ζώδια​ Ταύρος

Μπορεί να νοιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό μην τυχόν και κλειστείς μέσα αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί θα βυθιστείς στην ανασφάλεια ακόμα περισσότερο! Η συμβουλή των άστρων είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εκδρομούλα, έστω και κοντινή, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 19, 28


                       Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, γοητεύεις όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου! Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το διήμερο, η libido σου επίσης, κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να σε περιορίσει... Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, εκεί έξω σε περιμένουν στρατιές θαυμαστών, δεν έχεις παρά να… διαλέξεις και να πάρεις! Αλλά και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, τα πράγματα είναι εξίσου ευχάριστα! Η Κυριακή, μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες κι εντάσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 19, 27   
                     Ζώδια​ Καρκίνος 

Το Σάββατο μπορεί να φέρει δουλειές, υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που επείγουν, γεγονός που θα σε κουράσει, ενώ και η Κυριακή θα σου προκαλέσει αρκετή ανασφάλεια… Ταυτόχρονα, η ευαισθησία σου ενισχύεται, η καχυποψία φωλιάζει στο μυαλό σου και η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου, αφού η ευελιξία σου έχει πάει περίπατο και επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, με σκηνές ζηλοτυπίας από το πουθενά ή δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Συγκρατήσου και… χαλιναγωγήσου, αν δεν θέλεις να φέρεις τις καταστάσεις στα όρια.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 21, 27


       


                     Ζώδια​ Λέων

Από αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον… αισθησιασμό και το ρομαντισμό σου! Άλλωστε το Σάββατο θα απολαύσεις την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα, στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Έτσι, αυτό το διήμερο μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα που προκαλούν εντάσεις μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήσεις αυτό το διήμερο να περάσει ανεκμετάλλευτο! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 10, 28      


  


                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που φοβόσουν, τελικά δεν ήταν και τόσο… τρομακτικά! Αυτό το διήμερο έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων που σε ανακουφίζουν, σε βγάζουν από την ανασφάλεια και σε γεμίζουν αισιοδοξία! Αυτό αφορά τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο κι εσένα που είσαι μόνος/η. Αν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου, σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί, απαλλαγμένοι από μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες. Και βέβαια, δε θα σου κρύψω ότι και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, το πάθος κυριαρχεί και ξεχύνεται ανεξέλεγκτο!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 20, 23        
                    Ζώδια​ Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες… Η αλήθεια είναι πως η Κυριακή κλέβει λίγη από την διαλλακτική και διπλωματική φύση σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευαισθησία, που δε σου ταιριάζει. Αυτό πρέπει να το προσέξεις αν έχεις σχέση, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις καυγάδες με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας. Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση πρόσεξε, γιατί μπορεί να βλέπεις με καχυποψία κάθε νέα γνωριμία, βάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 23, 27


          


                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το διήμερο φέρνει την αναγέννηση στα αισθηματικά σου και βάζοντας ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα! Η αρχή γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο, στο οποίο μπαίνεις με μια πιο ανάλαφρη διάθεση, πιο κοινωνική. Η Κυριακή σου δημιουργεί ένα άγχος για τα θέματα της καθημερινότητας που καθυστερούν ή δεν πάνε όπως υπολόγιζες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση, που βάζει… φωτιά στο κρεββάτι σας! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίζεις να το ρίξεις λίγο έξω! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 16, 20  


       


                    Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο είσαι… ασυγκράτητος! Εσύ μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και… όπως αλλιώς θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας! Αν είσαι αδέσμευτος, ποιος τη χάρη σου! Δε θα προλάβεις να βαρεθείς ούτε στιγμή, οι πολυάριθμοι φίλοι σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία και σαν να μην έφταναν αυτοί, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πέφτουν βροχή. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 6, 12, 29    


   

                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργήσει… θεματάκια στα αισθηματικά σου! Θέλω λοιπόν την προσοχή σου αυτό το διήμερο, μην αφεθείς στα επικίνδυνα παιχνίδια της φαντασίας σου, αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και το λέω αυτό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, αν παρασυρθείς από την καχυποψία που θα σε κυριεύει. Συγκρατήσου, απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη ευαισθησία σου στο…κρεββάτι, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά και από σένα που είσαι αδέσμευτος/η θέλω προσοχή, γιατί αυτό το διήμερο θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 18, 22       
                   Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο ποιος σε πιάνει! Ειδικά το Σάββατο, το σπίτι σου δε θα σε δει και πολύ! Κοίτα λοιπόν να αξιοποιήσεις το πλανητικό σκηνικό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται, μην αφήσεις το σαββατόβραδο να πάει χαμένο, τώρα μπορεί να συναντήσεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε συντροφεύει για πολύ-πολύ καιρό! Ακόμη όμως κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι, να συναντήσετε φίλους, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή χειμερινή απόδραση αν έχετε τη δυνατότητα! 

Τχεροί αριθμοί: 7, 10, 11, 25


      


                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής! Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Βγαίνεις από το σκοτάδι στο φως, αποκαλύπτονται μυστικά, ξεφεύγεις από την αβεβαιότητα και αρχίζεις να βάζεις τα αισθηματικά σου σε τάξη, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους! Από την άλλη όμως ανεβάζει και τη libido σου στα ύψη και σε κάνει… ακαταμάχητο/η, τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που εκπέμπεις!  Ένα θα σου πω: αυτό το διήμερο μπορεί να σου μείνει αξέχαστο! 

Τχεροί αριθμοί: 6, 13, 15, 19


        

                 Μαθήματα Χαρτομαντείας  ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα