ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  05/02 έως 09/02


 

                Ζώδια​ Κριός

Μπορείς να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αισθησιακή, τρυφερή, ρομαντική και γενικότερα όπως ακριβώς τη θες… Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις λίγο αυτη την εβδομάδα, που ναι μεν μπορεί να ανεβάσει τη libido σου, αλλά μπορεί να σε κάνει και ιδιαίτερα κτητικό απέναντι στο ταίρι σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει δυνατές συγκρούσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα έχεις τη δυνατότητα να βγεις, να διασκεδάσεις, να συναντήσεις φίλους και να… φλερτάρεις, ενώ με την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, μπορείς να γοητεύσεις και να… αποπλανήσεις όποιο άτομο επιθυμείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 19, 21


 


                  Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, γοητεία και ακτινοβολία, ενώ ενισχύει και την αισιοδοξία σου και την libido σου φυσικά! Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας έρχονται να σου φέρουν… δώρα, τόσο στον οικονομικό-επαγγελματικό τομέα, όσο και στα αισθηματικά σου! Τώρα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις μοναδικές, υπέροχες, φλογέρες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, που δεν θα μπορεί να σου χαλάσει χατίρι και θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις παραπονεμένος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα, ενώ οι θαυμαστές και οι υποψήφιοι σύντροφοι θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς, ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 17, 23


  


                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες, γεγονός που έμμεσα ευνοεί και τις σχέσεις σου με τους άλλους! Κατά τα άλλα, στα μέσα της εβδομάδας θα νοιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση! Όλα αυτά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να διευρύνεις τον κύκλο σου και να φλερτάρεις! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς τώρα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά ή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες ή διασκεδάζοντας με κοινούς φίλους!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 19, 22  
                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να δεις τη ζωή σου με… άλλο μάτι, πιο αισιόδοξο! Η εβδομάδα, ενισχύει τη φαντασία σου, αλλά και τη διαισθητική σου ικανότητα! Όλα αυτά είναι πολύ θετικά για τα αισθηματικά σου, όπως αντιλαμβάνεσαι, καθώς θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος/η, μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σου, ενώ θα καταφέρνεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, γεγονός που θα τον/την κάνει ευτυχισμένο/η κοντά σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καταφέρνεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, δεν φοβάσαι να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με πρωτότυπο τρόπο, γεγονός που φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 17, 19, 20 


 


                     Ζώδια​ Λέων

Πολύ όμορφα ξεκινά η εβδομάδα σου! Η εβδομάδα, ευνοεί τα επαγγελματικά σου, οπότε είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά στον αισθηματικό τομέα. Αυτή την περίοδο δεν υπάρχει τίποτα που να σε δυσκολεύει, αντίθετα, τώρα αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις μια επικοινωνιακή, κοινωνική αλλά κι αισθησιακή εβδομάδα με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει και τους δυο και θα σας φέρει πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως η εβδομάδα ανεβάζει τη γοητεία σου στα ύψη και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, οπότε μπορείς να περάσεις τέλεια με τα φλερτ που θα προκύψουν, κι αν το επιθυμείς, να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 10, 18


  
 


                      Ζώδια​ Παρθένος

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας σε κάνουν έντονα συναισθηματικό και μπορείς τώρα να εκφράσεις αυτά που νοιώθεις με άνεση και σαφήνεια. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, να του δείξεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να νοιώσεις ασφάλεια στην αγκαλιά του! Αντίστοιχα, εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μια νέα γνωριμία που σε έχει ενθουσιάσει, και να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου, καταφέρνοντας να το γοητεύσεις και να το κατακτήσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 12, 20  
                         Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα σχετίζεται άμεσα με το συναίσθημα, και ενισχύουν απόλυτα την σεξουαλικότητά σου, τη libido και γενικότερα τις σχέσεις σου! Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια υπέροχη εβδομάδα στα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Στην πρώτη περίπτωση, το ταίρι σου θα σου αποδείξει έμπρακτα τα συναισθήματά του για σένα και το φλογερό πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας, ενώ στη δεύτερη, δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σε… συγκλονίσει και να σε συνεπάρει! Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, χρειάζονται προσοχή, γιατί μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και να σε ωθήσουν να εκδηλώσεις κτητικές τάσεις απέναντι στο/στη σύντροφο σου, που μάλλον θα προκαλέσουν τις αντιδράσεις του, αφού δεν σου έχει δώσει καμιά αφορμή να ζηλέψεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 11, 25  


 


                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα, ενισχύει τη φαντασία σου, το συναίσθημά σου, αλλά και τη διαισθητική σου ικανότητα, γεγονός που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αφού αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πριν καν τις εκφράσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ξέρεις εκ των προτέρων τις προθέσεις κάθε ατόμου που σε πλησιάζει! Παράλληλα, ευνοεί τα επαγγελματικά σου, αλλά ταυτόχρονα σου χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση, κάνοντας σε να λάμπεις και να έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, γεγονός που αν είσαι αδέσμευτος θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο! Το Σαββατοκύριακο, τονίζει την αυτοπεποίθησή σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, γεγονός που διώχνει κάθε ανασφάλεια που μπορεί να είχες στα αισθηματικά σου!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 16, 21  
                    Ζώδια​ Τοξότης

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα θα είναι αυτή για τα αισθηματικά σου! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, αυτή την εβδομάδα μπορείς να ωθήσεις τη σχέση σου να ανέβει επίπεδο, αφού η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο εύκολη και μπορείτε να προσδιορίσετε ξανά τα θέλω σας και να βρείτε τη χρυσή τομή, εξομαλύνοντας τις όποιες διαφορές δημιουργούσαν χάσμα μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό ενισχύει τον ερωτισμό και το συναίσθημα, κάνοντας τις νύχτες σας πραγματικά… καυτές! Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου, αφού έρχεται για να… μείνει! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 20, 23  
                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτη την εβδομάδα μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα αισθηματικά σου, να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Παράλληλα, η φαντασία σου αλλά και η διαίσθησή σου ενισχύονται, έτσι βρίσκεις ευφάνταστους τρόπους να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς εξ αρχής τις προθέσεις του κάθε προσώπου που σε πλησιάζει! Αν είσαι δεσμευμένος/η, κατανοείς τις ανάγκες και τα θέλω του/της συντρόφου σου πριν καν τα εκφράσει, ενώ και στο κρεββάτι βρίσκεις τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 26, 27  


 


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα, ενισχύει την κοινωνικότητά σου ακόμα περισσότερο και φέρνει φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου όλη την περίοδο αυτή. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προκειμένου επιτέλους να… αποκατασταθείς! Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην καθημερινότητά σου και στο σπίτι σου, έτσι ώστε να νοιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και να ενισχύσεις το δέσιμο με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να αποφασίσετε από κοινού μια επισημοποίηση ή τη συγκατοίκηση, κάτι που θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο! Επιπλέον, η εβδομάδα, μπορεί αν σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση και μια κυκλοθυμία, που θα εκφράσεις και θα προσπαθήσεις να εκτονώσεις στο ταίρι σου, κάτι που μπορεί να φέρει… συγκρούσεις! 

Τχεροί αριθμοί: 7, 13, 21, 29   


                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και μαζί να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως έχετε μεταξύ σας, που θα ικανοποιούν και τους δυο! Παράλληλα, ενισχύεται η επικοινωνία σας και σε… ερωτικό επίπεδο, η libido ανεβαίνει στα ύψη και μπορείτε τώρα να απολαύσετε αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές, που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο! Αλλά και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η αυτές οι όψεις χαρίζουν γοητεία, μαγνητισμό, αλλά και έντονη κοινωνικότητα! Τώρα μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο σου αλλά και να φλερτάρεις απροκάλυπτα με όποιο άτομο σου κάνει… κλικ, και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας! Και βεβαίως, μην ξεχνάς πως η εβδομάδα, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και σε βοηθά να εκφραστείς και να ζητήσεις αυτό που θέλεις με σαφήνεια και… γοητευτική ευθύτητα!

Τχεροί αριθμοί: 2, 9, 12, 24


                    Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα