ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  29/01 έως 02/02


 

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Κριέ, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει. Η εβδομάδα, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μην ξεχνάς πως ανανεώνεις όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως και τον αισθηματικό, εφευρίσκοντας νέους τρόπους για να ενισχύσεις το πάθος μεταξύ σας και κάνοντας τόσο το ταίρι σου όσο κι εσένα, ευτυχισμένους! Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην ανησυχείς! Η μοναξιά σου σύντομα θα λάβει τέλος, αφού μια νέα, συναρπαστική γνωριμία θα κάνει την είσοδό της στη ζωή σου και θα σε… ξεμυαλίσει! Ένα νέο ξεκίνημα προβλέπεται γι’ αυτή την εβδομάδα, που θα έχει όλα τα φόντα να γίνει μακροχρόνιος δεσμός.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 16, 17, 21  


     


                  Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα δεις το μέλλον στα αισθηματικά σου με περισσότερη αισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Μια ιδιαίτερα αισθησιακή εβδομάδα λοιπόν σε περιμένει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν κάποιες αρνητικές καταστάσεις στη σχέση σου, που δημιουργούσαν συννεφάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Παράλληλα, είναι σίγουρο ότι το φλογερό πάθος μεταξύ σας θα επικρατήσει και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά. Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η εβδομάδα θα ενισχύσει τη γοητεία σου και την ακτινοβολία σου! Τα φλερτ θα προκύπτουν συνεχώς και από εκεί που δεν τα περιμένεις, στο γραφείο, στην τράπεζα, ακόμα και στην… εφορία! Μη χάσεις αυτό το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, για να πετύχεις την αισθηματική αποκατάσταση που τόσο επιθυμείς!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 25, 28    


   


                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Σε γενικές γραμμές, μια θετική εβδομάδα σε περιμένει στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Δίδυμε! Η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως παράλληλα θα σου δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου και να ανακτήσεις τις χαμένες ισορροπίες ή να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση. Παράλληλα, η διασκέδαση θα είναι προτεραιότητα, ενώ με τις πρωτότυπες ιδέες που θα έχεις, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί από την αρχή! Μη χάσεις την ευκαιρία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, για να κάνεις μια επανεκκίνηση στο δεσμό σου! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου, είναι σίγουρο πως οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν! Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε συναρπάσει!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 22, 26


      


                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Καρκίνε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για να καθίσεις με τον/τη σύντροφό σου και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια και μην κρύβεσαι πίσω από τις ανασφάλειές σου, γιατί αυτός ο δρόμος δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αντίθετα, μίλα ανοιχτά για όλα, άλλωστε με την γοητεία που σου χαρίζουν τα άστρα, το ταίρι σου δεν πρόκειται να σου χαλάσει χατίρι! Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να το συναντήσεις! Θέλεις να ερωτευτείς και η γοητεία σου και η ενισχυμένη ευαισθησία σου θα φέρουν στον δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! Κι ένα από αυτά τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις, θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου, η οικειότητα θα γεννηθεί μεταξύ σας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας και θα καταλάβεις ότι αυτό το άτομο σου ανήκει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά λοιπόν, για να το αναγνωρίσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 16, 23


               


                     Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Λέοντα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου. Τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να βγείτε μαζί να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους και να ανανεωθείτε. Παράλληλα, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, άλλωστε η πρωτοτυπία θα σε χαρακτηρίσει ακόμα και στο… κρεββάτι, και με το πάθος σου όλα τα προβλήματα του παρελθόντος θα ξεπεραστούν! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα η γοητεία σου και το σεξαπίλ σου δεν κρύβονται, λάμπεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς σαν τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο, ενώ με την κοινωνικότητά σου είσαι η ψυχή της παρέας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως όλα αυτά μαζί φέρνουν άφθονα φλερτ!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 20, 24


    ​             

                    Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Παρθένε, τα αισθηματικά σου έχουν πολλές και θετικές εξελίξεις, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η. Καταρχήν, αν ανήκεις στους δεσμευμένους τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει, γιατί αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική, ρομαντική, αλλά και… αισθησιακή! Αντίθετα, αξιοποίησε τον αισθησιασμό σου και κάνε το ταίρι σου, αλλά και τον εαυτό σου, ευτυχισμένο! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, με την κοινωνικότητά σου, την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου διάθεση, είναι σίγουρο πως μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… ερωτικό σου στόχαστρο. Άλλωστε, έχεις τη διάθεση να βγεις, να συναντήσεις φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Το φλερτ θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα για σένα, αφού ο αισθησιασμός σου ξεχειλίζει, οπότε κάνε το βήμα να προσεγγίσεις πιο… στενά το άτομο που θα σου κάνει “κλικ”!!!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 17, 19


 

               

                      Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Ζυγέ, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου. Κοίτα μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Άρπαξε την ευκαιρία που σου χαρίζει το πλανητικό, για να κάνεις μια καινούρια αρχή με το ταίρι σου και να ωθήσετε τη σχέση σας σε ένα… ανώτερο επίπεδο! Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Κάποια νέα γνωριμία ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να αποφασίζει να κάνει το βήμα να σε πλησιάσει και να σου εξομολογηθεί τα αισθήματά του! Όπως και να έχει, είναι σίγουρο πως η αισιοδοξία θα φωλιάσει και πάλι στην καρδιά σου!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 16, 29


         

                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Αγαπημένε Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα ανοίξει ο δρόμος για να λύσεις μια και καλή τα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια! Παράλληλα, με τη libido σου στα ύψη, είναι σίγουρο πως θα περάσεις… καυτές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ θα κάνετε μαζί όνειρα για το κοινό σας μέλλον, αφού κάθε συννεφάκι που σκίαζε το δεσμό σας, θα εξαφανιστεί με την καλή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, αυτή την εβδομάδα δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει την αισιοδοξία σου, την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τη γοητεία σου! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά ακόμα κι αν δεν προκύψει, είναι σίγουρο πως θα δεχτείς άπειρα φλερτ, ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τώρα να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να νοιώσεις θαλπωρή και ασφάλεια!!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 21, 29


       


                     Ζώδια​ Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, την εβδομάδα αυτή αν ανήκεις στους δεσμευμένους η σχέση σου θα απογειωθεί! Μην ξεχνάς πως η εβδομάδα θα κάνει την επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου πιο εύκολη και πιο ουσιαστική. Παράλληλα, θα διασκεδάσετε μαζί, θα συναντήσετε κοινούς φίλους και θα περάσετε υπέροχα, κάνοντας μια νέα αρχή μεταξύ σας, αφού και στο κρεββάτι σας το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί! Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η! Η γοητεία σου είναι ενισχυμένη και το ξέρεις, έτσι δεν χάνεις ευκαιρία να φλερτάρεις, αφού άλλωστε το φλερτ είναι και το αγαπημένο σου… χόμπι! Οι νέες γνωριμίες πολλές και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να κρύβεται και το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε έναν σταθερό δεσμό, που θα σε καλύπτει απόλυτα! Είναι σίγουρο πως η βδομάδα σου θα είναι ενδιαφέρουσα και… καυτή!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 17, 22  


    


                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπημένε μου Αιγόκερε, μπορεί να έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως καλό θα είναι να αφιερώσεις χρόνο και στη αισθηματική σου ζωή, όπου το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Μπορείς να αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα κάποια παράπονα και ζήλειες που θα εκδηλώσει το ταίρι σου και να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, ο αισθησιασμός σου είναι στα ύψη κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να το αξιοποιήσεις, τόσο για να περάσεις καλά εσύ, όσο και για να σαγηνέψεις το ταίρι σου, που δεν θα μπορεί να σου χαλάσει χατίρι! Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό σου περιβάλλον, είτε το φιλικό, είτε το επαγγελματικό. Άνοιξε τα μάτια σου και μη διστάσεις να φλερτάρεις με το πρόσωπο που σου αρέσει, γιατί αλλιώς… εσύ θα χάσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 17, 28


                   

                    Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Υδροχόε, θα σε απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σου, αλλά και τα ζητήματα της καθημερινότητας. Ενδεχομένως το άγχος να μη σε αφήνει να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Σίγουρα, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις και το ταίρι σου θα δείξεις κατανόηση. Αλλά κι εσύ, μην παραλείψεις να το αποζημιώσεις με τον… τρόπο σου. Άλλωστε, κι εσύ θα το… απολαύσεις! Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν, όπως άλλωστε και τα φλερτ που θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς! Βεβαίως, η εβδομάδα, ενδεχομένως να φέρει εμπόδια και αναβολές, όμως δεν αποκλείεται να ξαναφέρει στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο εξακολουθεί να έχει μια θέση στην καρδιά σου…

Τχεροί αριθμοί: 1, 4, 15, 20  


           


                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Ιχθύ, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ωστόσο, φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους μαζί του, για να έχεις και το θετικό αποτέλεσμα που θέλεις. Με τη διαλλακτικότητα που σου χαρίζει η εβδομάδα, μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές, για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Είναι σίγουρο πως θα σε κατανοήσει και μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις, κάνοντας μια επανεκκίνηση στη σχέση σας! Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό/ή και ερωτεύσιμο/η και είναι σίγουρο πως πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν και θα προσπαθήσουν να σε γοητεύσουν και να σε κατακτήσουν!

Τχεροί αριθμοί: 9, 13, 24, 28


               

                         Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα