ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  15/01 έως 19/01


 

                      Ζώδια​ Κριός

Είναι σίγουρο πως η βδομάδα σου θα είναι ενδιαφέρουσα και πολύ… καυτή! Τώρα αντιλαμβάνεσαι πως μια καινούρια, πιο αισιόδοξη περίοδος ξεκινά για σένα. Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν, η επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου γίνεται πιο εύκολη και πιο ουσιαστική. Παράλληλα, θα διασκεδάσετε μαζί, θα συναντήσετε κοινούς φίλους και θα περάσετε υπέροχα, κάνοντας μια νέα αρχή μεταξύ σας, αφού και στο κρεββάτι σας το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί! Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει μια μοναδική ακτινοβολία! Η γοητεία σου είναι ενισχυμένη και το ξέρεις, έτσι δεν χάνεις ευκαιρία να φλερτάρεις, αφού άλλωστε το φλερτ είναι και το αγαπημένο σου… χόμπι! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 21, 23


      
 


                      Ζώδια​ Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως καλό θα είναι να αφιερώσεις χρόνο και στη αισθηματική σου ζωή, όπου το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα που μπορεί να προέκυψε αυτό το δύσκολο διάστημα με διαλλακτικότητα και αισιοδοξία, και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην ξεχνάς πως με τις… άφθονες θετικές όψεις που σχηματίζονται αυτή την εβδομάδα ο αισθησιασμός σου είναι στα ύψη κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να το αξιοποιήσεις, τόσο για να περάσεις καλά εσύ, όσο και για να σαγηνέψεις το ταίρι σου, που δεν θα μπορεί να σου χαλάσει χατίρι! Άνοιξε τα μάτια σου και μη διστάσεις να φλερτάρεις με το πρόσωπο που σου αρέσει, γιατί αλλιώς… εσύ θα χάσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 17, 22


         


                          Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα ζητήματα της καθημερινότητας. Τα προβλήματα και το άγχος δεν σε αφήνουν να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ωστόσο, να ξέρεις πως το διάστημα που ακολουθεί είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις και το ταίρι σου θα δείξεις κατανόηση. Μην παραλείψεις να το αποζημιώσεις με τον… τρόπο σου για την υπομονή του. Άλλωστε, κι εσύ θα το… απολαύσεις! Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως μετά από το δύσκολο διάστημα, τώρα μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 22, 25


      


                          Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ωστόσο, φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους μαζί του, για να έχεις και το θετικό αποτέλεσμα που θέλεις. Μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές, για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Είναι σίγουρο πως θα σε κατανοήσει και μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις, κάνοντας μια επανεκκίνηση στη σχέση σας! Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός/ή και διαθέσιμος/η στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 18, 22  


      


                         Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, που μπορεί να σας απομακρύναν την περίοδο του καλοκαιριού με τις εκλείψεις και τους ανάδρομους πλανήτες. Η εβδομάδα σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μην ξεχνάς πως αυτή η εβδομάδα συνηγορεί στο να ενισχυθεί το πάθος μεταξύ σας, κάτι που θα κάνει τόσο το ταίρι σου όσο κι εσένα, ευτυχισμένους! Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην ανησυχείς! Η μοναξιά σου σύντομα θα λάβει τέλος, αφού μια νέα, συναρπαστική γνωριμία θα κάνει την είσοδό της στη ζωή σου και θα σε… ξεμυαλίσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 11, 28  


 

   

                        Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα δεις το μέλλον στα αισθηματικά σου με περισσότερη αισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Μια ιδιαίτερα αισθησιακή εβδομάδα λοιπόν σε περιμένει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν κάποιες αρνητικές καταστάσεις στη σχέση σου, που δημιουργούσαν συννεφάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Παράλληλα, είναι σίγουρο ότι το φλογερό πάθος μεταξύ σας θα επικρατήσει και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά. Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί να δώσεις βάρος στα επαγγελματικά σου, αλλά η γοητεία σου και η ακτινοβολία σου δεν θα σου επιτρέψουν να… αφοσιωθείς σε αυτά! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 24, 25 


         

                          Ζώδια​ Ζυγός

Μια ήρεμη κι επικοινωνιακή εβδομάδα σε περιμένει στα αισθηματικά σου!!! Μπορεί το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα να ήταν κάπως ασαφές, τώρα όμως θα σου δοθεί η δυνατότητα να το ξεκαθαρίσεις και να ανακτήσεις τις χαμένες ισορροπίες στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Παράλληλα, στην αρχή της εβδομάδας η διασκέδαση θα είναι προτεραιότητα, ενώ με τις πρωτότυπες ιδέες που θα έχεις, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί από την αρχή! Μη χάσεις την ευκαιρία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, για να κάνεις μια επανεκκίνηση στο δεσμό σου! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου, είναι σίγουρο πως οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 11, 15, 26


           


                         Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για να καθίσεις με τον/τη σύντροφό σου και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια και μην κρύβεσαι πίσω από τις ανασφάλειές σου, γιατί αυτός ο δρόμος δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αντίθετα, μίλα ανοιχτά για όλα, άλλωστε με την γοητεία που σου χαρίζουν τα άστρα, το ταίρι σου δεν πρόκειται να σου χαλάσει χατίρι! Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να το συναντήσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 17, 20, 23    


                         Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου!! Με την ενισχυμένη επικοινωνιακή σου δεινότητα, τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να βγείτε μαζί να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους και να ανανεωθείτε. Παράλληλα, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη, οπότε μην τον αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, άλλωστε η πρωτοτυπία θα σε χαρακτηρίσει ακόμα και στο… κρεββάτι και με το πάθος σου, όλα τα προβλήματα του παρελθόντος θα ξεπεραστούν! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα μάλλον θα αλλάξεις… status και θα περάσεις στους δεσμευμένους! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 10, 27


        

                        Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου έχουν πολλές και θετικές εξελίξεις, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η. Καταρχήν, αν ανήκεις στους δεσμευμένους τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει, γιατί αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική, ρομαντική, αλλά και… αισθησιακή! Αντίθετα, αξιοποίησε τον αισθησιασμό σου και κάνε το ταίρι σου, αλλά και τον εαυτό σου, ευτυχισμένο! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτή την εβδομάδα με την κοινωνικότητά σου, την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου διάθεση, είναι σίγουρο πως μπορείς να σαγηνέψεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… ερωτικό σου στόχαστρο. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 28


   

        
                        Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι στα καλύτερά της, ενώ και το πάθος ανάμεσά σας φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Άρπαξε την ευκαιρία που σου χαρίζει το πλανητικό, για να κάνεις μια καινούρια αρχή με το ταίρι σου και να ωθήσετε τη σχέση σας σε ένα… ανώτερο επίπεδο! Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να αφορούν σε κάποιο άτομο από το παρελθόν, που ο κύκλος της σχέσης σας δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά. 

Τχεροί αριθμοί: 5, 11, 16, 22  


        


                         Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα ανοίγει ο δρόμος για να λύσεις μια και καλή τα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια! Παράλληλα, με τη libido σου στα ύψη, είναι σίγουρο πως θα περάσεις… καυτές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ θα κάνετε μαζί όνειρα για το κοινό σας μέλλον, αφού κάθε συννεφάκι που σκίαζε το δεσμό σας, θα εξαφανιστεί με την καλή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, αυτή την εβδομάδα δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει την αισιοδοξία σου, την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τη γοητεία σου! 

Τχεροί αριθμοί: 3, 12, 19, 24 


 

              Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα