ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  08/01 έως 12/01


 

                Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα κλείνει κύκλους του παρελθόντος και φέρνει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς! Ωστόσο, η εβδομάδα, απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, γιατί μπορεί να ενισχύσει μια παρορμητική τάση, μπορεί να σε κάνει να μιλάς ή να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου, ή να σε εκθέσει απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κατά τα άλλα, θα χαρακτηρίζεσαι από πρωτοτυπία, δυναμισμό, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση, νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου! Ακτινοβολείς, μαγνητίζεις, επικοινωνείς με άνεση και δεν είναι δύσκολο να μαγέψεις όποιο πρόσωπο επιθυμείς. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των ημερών αυτών, τόσες ευκαιρίες μαζεμένες δε θα ξαναβρείς εύκολα!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 15, 27  


 


                 Ζώδια​ Ταύρος

Μια σχετικά ήρεμη εβδομάδα προβλέπεται για σένα στα αισθηματικά σου. Οι αστρολογικές όψεις που πραγματοποιούνται δεν σε επηρεάζουν ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι… θα βαρεθείς, αφού η εβδομάδα ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενισχύει τη γοητεία σου και βάζει στο κρεββάτι σου φωτιά, αν είσαι δεσμευμένος/η, ή φέρνει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες που σε ξεσηκώνουν, αν είσαι αδέσμευτος/η. Η εβδομάδα, ενισχύει την ευαισθησία σου, βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου, σας φέρνει πιο κοντά και σας δένει ακόμα περισσότερο. Επιπλέον, η εβδομάδα σε φορτώνει με αρκετή δουλειά στον επαγγελματικό σου τομέα. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 14, 25 
                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα σε ενεργοποιεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή δεινότητα! Αντιλαμβάνεσαι ότι ακτινοβολείς, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις τον όποιο αισθηματικό σου στόχο, ενώ πλήθος θαυμαστών σε ακολουθεί παντού! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 21, 26


 

 
                   Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου δε θα μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις δυναμικά τα θέλω σου! Η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυξημένη libido, κάτι που κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο! Γενικά το συναίσθημά σου είναι ενισχυμένο και η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη, ενώ θα έχεις και μια διάθεση συμβιβασμού, πράγμα που θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σου. Έτσι, εσύ που είσαι μόνος/η, με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς πολύ εύκολα να κατακτήσεις το όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 22, 28                       Ζώδια​ Λέων

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους στον αισθηματικό σου τομέα. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να πάρεις κάποιες αποστάσεις και να απομονωθείς, γεγονός που θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του/της συντρόφου σου. Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος καλό θα είναι να μη βιαστείς να εμπιστευτείς κάποιο άτομο, που θα σου τάζει τον… ουρανό με τα άστρα, πριν καν καλά-καλά γνωριστείτε…

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 19, 24 


 

                  Ζώδια​ Παρθένος

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου. Έτσι, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία με το ταίρι σου και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, απαλλαγμένοι από απωθημένα του παρελθόντος. Παράλληλα, η ερωτική έλξη που νοιώθεις για το σύντροφό σου ενισχύεται και το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, κάνοντας τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας να μοιάζουν ασήμαντα! Όμως κι εσύ που δεν έχεις σχέση ευνοείσαι απόλυτα, αφού αν αποφασίσεις τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, να ξέρεις ότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από το έντονο, φλογερό πάθος! Άλλωστε, με την ενισχυμένη γοητεία που σου χαρίζει η εβδομάδα, δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνέψεις το πρόσωπο που θέλεις… 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 11, 20                       Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα έχει πολύ ενδιαφέρον για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα σχέση, που μάλιστα θα χαρακτηρίζεται από φλογερό πάθος! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα όλες οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται στο… κρεββάτι και αποφασίζετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή, ξαναβρίσκοντας τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, τώρα χαρακτηρίζεσαι από δυναμισμό, πρωτοτυπία κι αυτοπεποίθηση, έτσι βρίσκεις τρόπο να καταπολεμήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξαναφέρεις στο δεσμό σου τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 21, 26


  


                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα σου χαρίζει απεριόριστη γοητεία, ακτινοβολία και ερωτισμό! Τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται τόσο από το έντονο πάθος, όσο και από τη βαθιά αγάπη, ένας συνδυασμός που είναι όνειρο ζωής για σένα! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, θα τη δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται. Δεν αποκλείεται τώρα να πάρετε την απόφαση από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να συμβιώσετε!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 17, 21                     Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις νέα σχέση, αλλά ότι βελτιώνεις, ανανεώνεις και αναζωπυρώνεις την ήδη υπάρχουσα. Άλλωστε και το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου επιθυμία, αφού τώρα βγάζεις ξανά τον παλιό, καλό σου εαυτό, εκείνον που ερωτεύτηκε στην αρχή της γνωριμίας σας! Η εύνοια που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, ενισχύει τόσο τη γοητεία και την ακτινοβολία σου, που οι θαυμαστές θα κάνουν… ουρά πίσω σου!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 25, 28  
                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από αυτή την εβδομάδα όλα αρχίζουν να αλλάζουν στα αισθηματικά σου, προς το καλύτερο φυσικά! Η εβδομάδα ενισχύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση με το ταίρι σου γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, η ανάγκη σου για δέσμευση γίνεται πιο επιτακτική και δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο και σταθερό. Άλλωστε, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε για την υπάρχουσα, δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη δέσμευση, την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 11, 24


  
                   Ζώδια​ Υδροχόος

Μπορεί εσένα να μη σε επηρεάζουν ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας ωστόσο μπαίνεις κι εσύ σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αλλά και στα αισθηματικά σου. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, διαγράφεις το παρελθόν, ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κι όλα αυτά γίνονται με δυναμισμό, θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπόλικο… συναίσθημα. Η εβδομάδα μπορεί να σε διχάσει, βάζοντάς σε ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, την επιθυμία και το καθήκον, το “θέλω” και το “πρέπει”.  Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση από μια νέα γνωριμία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Τχεροί αριθμοί: 2, 15, 19, 26 


 


                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα για σένα! Έχουμε και λέμε, λοιπόν: αυτή την εβδομάδα ονειροπολείς, κάνεις νέα σχέδια, απολαμβάνεις την παρέα του/της συντρόφου σου ή (αν ανήκεις στους αδέσμευτους) συναντάς νέα πρόσωπα που ξυπνούν το ρομαντισμό σου! Παράλληλα την εβδομάδα αυτή μπορείς να κλείσεις - ή μάλλον να ολοκληρώσεις - έναν κύκλο του παρελθόντος και με δυναμισμό κι ενεργητικότητα πρωτόγνωρη για σένα, βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια καινούρια σχέση αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα (της καινούριας σχέσης), είναι σίγουρο ότι θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος!

Τχεροί αριθμοί: 4, 9, 13, 22                  Μαθήματα Χαρτομαντείας ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα