ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  01/01 έως 05/01


 

               Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σου, φέρνοντας νέες ευκαιρίες και νέες, συμφέρουσες συνεργασίες! Έτσι, χωρίς να επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου, σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες, ευνοώντας έμμεσα και τις σχέσεις σου κι αυτό οφείλεις να το εκμεταλλευτείς, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ ενισχύει την ακτινοβολία και τον μαγνητισμό σου! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς τώρα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά ή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες ή διασκεδάζοντας με κοινούς φίλους! Ωστόσο λίγη προσοχή το Σαββατοκύριακο, καθώς μπορεί να σε κάνει υπερβολικά… επαναστατικό/ή και ανατρεπτικό/ή!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 17, 23


           


                 Ζώδια​ Ταύρος

Θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος/η, μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σου, ενώ καταφέρνεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, γεγονός που θα τον/την κάνει ευτυχισμένο/η κοντά σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καταφέρνεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, δεν φοβάσαι να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με πρωτότυπο τρόπο, γεγονός που φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών! Η εβδομάδα σου χαρίσει αισιοδοξία, αλλά και τη δύναμη να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10 19, 21    



                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα σχετίζεται με το συναίσθημα που μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Είναι στο χέρι σου λοιπόν να περάσεις όμορφα στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να απολαύσεις μια επικοινωνιακή, κοινωνική, αλλά κι αισθησιακή εβδομάδα με το ταίρι σου, που θα σας φέρει πιο κοντά! Δεν αποκλείεται μάλιστα και μια μικρή απόδραση, που θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως η εβδομάδα ανεβάζει τη γοητεία σου στα ύψη και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, οπότε μπορείς να περάσεις τέλεια με τα φλερτ που θα προκύψουν και αν το επιθυμείς, να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση! Όπως και να έχει πάντως, η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει έναν αναίτιο εκνευρισμό. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 13, 26  


    

                   Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα μπορεί να βελτιώσει τα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν λοιπόν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ο δεσμός σας θα γίνει πιο ισχυρός, ενώ και ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα οδηγήσει σε τρυφερές, αλλά και φλογερές και παθιασμένες στιγμές μεταξύ σας! Είναι σίγουρο ότι θα την απολαύσεις αυτή την εβδομάδα, ξεχειλίζεις από συναίσθημα και αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει και το ταίρι σου, ενώ κι εσύ αισθάνεσαι σιγουριά κι ασφάλεια στο πλάι του! Από την άλλη, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Με τον συναισθηματισμό σου γοητεύεις και αποπλανάς, τα φλερτ δεν έχουν τελειωμό, ενώ ανάμεσα τους δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις το ένα και μοναδικό πρόσωπο, που θα σε κάνει να ερωτευτείς, θα σε ξεσηκώσει και θα σε παθιάσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 16, 22


        


                      Ζώδια​ Λέων

Το ταίρι σου θα σου αποδείξει έμπρακτα τα συναισθήματά του για σένα και το φλογερό πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας, ενώ στη δεύτερη, δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σε… συγκλονίσει και να σε συνεπάρει! Ωστόσο, τα καλά της εβδομάδας δεν σταματούν εδώ! Η εβδομάδα όμως βελτιώνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου και θα σου χαρίσουν μια έξτρα δόση αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, αφού θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου. Έτσι, έμμεσα επηρεάζουν και τα αισθηματικά, αφού θα μπορέσεις να εκδηλώσεις άνετα το συναίσθημά σου στο ταίρι σου ή να φλερτάρεις… ανέμελα, χωρίς να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της δουλειάς!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 21, 25


                      Ζώδια​ Παρθένος

Καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πριν καν τις εκφράσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η αντιλαμβάνεσαι εύκολα τα συναισθήματα κάθε ατόμου που σε πλησιάζει, γεγονός που σε βοηθά να το προσεγγίσεις και να το κατακτήσεις, αν αυτός είναι ο στόχος σου! Παράλληλα, η εβδομάδα σου χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση, κάνοντάς σε να λάμπεις και να έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες! Και φυσικά, η εβδομάδα τονίζει την αυτοπεποίθησή σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, διώχνοντας κάθε ανασφάλεια που μπορεί να είχες στα αισθηματικά σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 24


    
                       Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για τα αισθηματικά σου! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, αυτή την εβδομάδα μπορείς να ωθήσεις τη σχέση σου να ανέβει επίπεδο, αφού η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο εύκολη και μπορείτε να προσδιορίσετε ξανά τα θέλω σας και να βρείτε τη χρυσή τομή, εξομαλύνοντας τις όποιες διαφορές δημιουργούσαν χάσμα μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό ενισχύει τον ερωτισμό και το συναίσθημα, κάνοντας τις νύχτες σας πραγματικά… καυτές! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου, αφού έρχεται για να… μείνει! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη γοητεία και την επικοινωνιακή σου δεινότητα αυτές τις μέρες. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 24, 29


          


                      Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αισθηματική σου ζωή! Καθώς θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σου αν είσαι δεσμευμένος/η, ενώ θα καταφέρνεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, γεγονός που θα τον/την κάνει ευτυχισμένο/η κοντά σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καταφέρνεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, δεν φοβάσαι να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με πρωτότυπο τρόπο, γεγονός που φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών! Αλλά κι εσύ που ξεκινάς τώρα μια νέα σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις, γιατί ίσως να πρόκειται για το… λάθος πρόσωπο!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 11, 20  


 


                     Ζώδια​ Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό, ενισχύει την κοινωνικότητά σου ακόμα περισσότερο, ενώ φέρνει φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προκειμένου επιτέλους να… αποκατασταθείς! Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην καθημερινότητά σου και στο σπίτι σου, έτσι ώστε να νοιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και να ενισχύσεις το δέσιμο με το ταίρι σου. Βεβαίως, η εβδομάδα απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, καθώς μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση και μια κυκλοθυμία, που θα προσπαθήσεις να εκτονώσεις στο ταίρι σου, προκαλώντας… συγκρούσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 21, 25


       

                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και μαζί να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν μεταξύ σας, κάνοντας μια ουσιαστική επανεκκίνηση! Παράλληλα, ενισχύεται η επικοινωνία σας και σε… ερωτικό επίπεδο. Η libido ανεβαίνει στα ύψη και μπορείτε τώρα να απολαύσετε αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές, που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο! Αλλά και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, η εβδομάδα σου χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και έντονη κοινωνικότητα! Τώρα μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο σου αλλά και να φλερτάρεις απροκάλυπτα με όποιο άτομο σου κάνει… κλικ, και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 17, 28  


  


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα του χρόνου προβλέπεται ιδιαίτερα… αισθησιακή για σένα! Βελτιώνει τη διάθεσή σου και σου χαρίζει γοητεία, αυτοπεποίθηση, ομορφιά, ακτινοβολία και θέληση να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς! Έτσι, μπορείς να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αισθησιακή, τρυφερή, ρομαντική και γενικότερα όπως ακριβώς τη θες. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα συναντήσεις φίλους και θα… φλερτάρεις, ενώ με την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, μπορείς να… αποπλανήσεις όποιο άτομο επιθυμείς! 

Τχεροί αριθμοί: 5, 9, 12, 24  


    


                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, γοητεία και ακτινοβολία, ενώ ενισχύει και την κοινωνικότητά σου φυσικά και φέρνει νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα! Τώρα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις μοναδικές, υπέροχες, φλογέρες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, που δεν θα μπορεί να σου χαλάσει χατίρι και θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού από την αρχή της εβδομάδας, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα, ενώ οι θαυμαστές και οι υποψήφιοι σύντροφοι θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς!

Τχεροί αριθμοί: 8, 19, 22, 28


                 

               Μαθήματα Χαρτομαντείας  ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα