ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

                 ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα βρίσκεται σε πνευματικές γνώσεις και θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου με κάθε τρόπο θα βρεθείς με άτομα που θα σε βοηθήσουν να προβάλεις τις ιδέες σου και τα θέλω σου. Η ανάγκη σου για μάθηση θα είναι μεγάλη για αυτό και σχεδόν όλη την ημέρα και κατά την διάρκεια αυτής θα εμπλουτίσεις το μυαλό σου με μάθηση και μπόλικη πνευματική κατάρτιση.




                 ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα κολλήσει σε άτομα που αισθάνεσαι πως δεν σου φέρθηκαν και τόσο καλά και αυτό θα σε κάνει να πεισμώσεις μαζί τους να αισθανθείς αδικία και προσωπική "κατάθλιψη". Θα είναι για λίγο όμως αυτό γιατί θα βρεις το κουράγιο και την δύναμη να τους αντιμετωπίσεις και θα βγεις από αυτή την δύσκολη θέση που θα βρίσκεσαι.




               ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα η ανάγκη σου να προβάλεις τα θέλω σου τις ιδέες σου και τις επιθυμίες σου στα άτομα που βρίσκονται κοντά σου συνεργάτες σου φίλοι σου και σχέση σου θα είναι μεγάλη για αυτό δεν θα κάνεις βήμα χωρίς την δική τους άποψη. Καλό θα είναι όμως να πιστέψεις στο εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και να μην αφήνεις τους άλλους να κουμαντάρουν τα θέλω σου αλλά και τον ίδιο τον εαυτό σου. 




                ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα σε ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου αλλά και την δουλειά σου θα ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί και θα είναι δύσκολο κάποιος να σου αποσπάσει την προσοχή από αυτό. Σήμερα ο χρόνος σε πιέζει και δεν θα πρέπει να βρεις δικαιολογίες για να τα παρατήσεις θα πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά αν θέλεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. 




                   ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και ευχαριστούν εσένα αλλά και σε κάνουν αρκετά δημιουργικό/η. Μην αφήσεις ούτε λεπτό να πάει χαμένο και ολοκλήρωσε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου για να βρεις και χρόνο να κάνεις τα δικά σου.




                    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα βγάλει στην φόρα τον παραπονιάρικο εαυτό σου και θα είναι δύσκολο να το συγκρατήσεις αυτό με αποτέλεσμα να τα βάλεις άθελα σου με τους άλλους και να οδηγηθείς σε αδιέξοδα. Αν βάλεις όμως την λογική σου σε λειτουργία και δεν αφήσεις τα πάθη σου να σε κυβεύσουν τότε θα τα καταφέρεις.


                     ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα θα σε κάνει να είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και από το πρωί η ψυχολογική σου κατάσταση θα είναι στα πάνω της και θα παρασυρθείς και σε περιττές αγορές. Αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από έξοδα τότε προσπάθησε να μην το παρακάνεις και βγεις εκτός προϋπολογισμού.


 

                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα τα οικονομικά σου θα απορροφήσουν όλη την ενέργεια σου και θα σε κάνουν να ψάχνεις να βρεις τρόπους να τα αντιμετωπίσεις σωστά και αποτελεσματικά. Ενδέχεται να συναντήσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το θέμα σου είτε είναι μέσα στην δουλειά σου είτε εκτός και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς.



                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου θα ταξιδεύει κάπου αλλού θα είναι δύσκολο να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να τις βάλεις σε μια σωστή σειρά και πορεία και αυτό ίσως να σε γεμίσει με συναισθηματικές καταπτώσεις και αδυναμίες. Το γεγονός αυτό θα σε κάνει να αισθάνεσαι αδυναμία μπροστά στις δουλειές που θα έχεις σήμερα να κάνεις και θα τα παρατάς όλα με μεγάλη ευκολία αλλά θα πρέπει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου για να μην οδηγηθείς σε αδιέξοδα μετά.




                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα ψάχνεις τρόπους να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις από τις δουλειές που είχες τις προηγούμενες ημέρες αλλά θα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις. Κάτι θα φτάσει στα αυτιά σου που θα σε αφορά και αυτό θα σε πληγώσει και θα σε κάνει να νιώθεις και
να αισθάνεσαι τους άλλους σαν απειλή για εσένα αλλά και εχθρικά.  




                     ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείς με κοινωνικά θέματα και θα δραστηριοποιηθείς σε ομάδες που θα σε βοηθήσουν να προβάλεις τα βαθύτερα θέλω σου. Ότι και αν έχεις σήμερα να κάνεις θα πρέπει να βρεις και τον χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και με τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα.




                        ΙΧΘΕΙΣ

Η ημέρα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις δύναμη και θέληση και θα ασχοληθείς σε βάθος με τα θέματα που σε απασχολούν ακόμα και αν το βάλεις πείσμα θα τα καταφέρεις. Πέρα από αυτά τα θέματα σου που θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο θα υπάρχουν και άλλα ζητήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς και αυτά θα είναι πιο πολύ προσωπικά σου θα σχετίζονται με τις δικές σου ανάγκες.


                  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΡΩ   ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα