ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα πρόσωπα που αγαπάς ή με αυτά που σε περιβάλλουν στην καθημερινότητα σου και θα αφήσεις για λίγο στην άκρη τα προσωπικά σου ζητήματα ή θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα κατανοήσεις καλύτερα πως ακόμα έχεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που σε απασχολούν θέματα που έχεις αφήσει σε αναμονή και ζητήματα που ακόμα παραμένουν άλυτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα στην σχέση σου σε πρόσωπα που έχει καιρό να τα δεις και θα περάσεις καλά μαζί τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα βγει στη φόρα ένα θέμα που θα αφορά την δουλειά σου και τα επαγγελματικά σου αλλά κατά την διάρκεια της ημέρας θα παρουσιαστεί και ένα οικογενειακό ζήτημα και δεν θα πρέπει να το αγνοήσεις. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα θα συναντήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα ζητήσει να τα πείτε θα βγεις από το σπίτι σου δεν θα μπορείς να μείνεις ούτε στιγμή μέσα και θα πας για καφέ ή ακόμα και βόλτα στα μαγαζιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στα ζητήματα σου και να τους δώσεις την απαραίτητη σημασία να τα λύσεις για να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να ασχοληθείς και με αυτά που σε ευχαριστούν προσωπικά.

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία στον εαυτό σου στην εξωτερική και εσωτερική σου εμφάνιση και θα παραγκωνίσεις για λίγο ακόμα και τα πιο κοντινά σου άτομα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απομάκρυνση μεταξύ σας. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο στην άκρη σημαντικά σου θέματα και θα ασχοληθείς με άσχετα ζητήματα που θα σε αγχώσουν και θα σε απομακρύνουν από τους στόχους σου θα νιώσεις μια εσωτερική ταραχή που κατά την διάρκεια της ημέρας θα γίνει και εξωτερική.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει σε ομαδικές ενέργειες θα αφήσεις για λίγο το "εγώ" σου και θα ασχοληθείς με το "εμείς" θα προβείς σε πράξεις που θα αφορούν το κοινωνικό σύνολο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις στους άλλους την επαγγελματική σου αξία θα προβάλεις νέες ιδέες και απόψεις που θα αφορούν την δουλειά σου και το σίγουρο είναι πως θα έχεις την εύνοια των αφεντικών σου και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και να επιθυμείς να προβάλεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου στους άλλους σε άτομα που θα έχετε τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να μείνεις για λίγο μακριά από όλους και να απομονωθείς στο σπίτι σου παρέα με τις σκέψεις σου και τον άλλο σου εαυτό. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα