ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου να κερδίσεις τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και να κάνεις και νέες γνωριμίες. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα η ανάγκη σου για να ολοκληρώσεις αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν θα είναι μεγάλη και θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας τις δουλειές σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου να πιστέψεις στον εαυτό σου να προβάλεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου στους άλλους να ασχοληθείς με τα χόμπι σου τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα να κερδίσεις τους γύρω σου να έρθεις πιο κοντά στα βαθύτερα ένστικτα σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα το μυαλό σου θα το κυριεύσουν έντονες σκέψεις του παρελθόντος θα σε κατακλύσουν και δεν θα μπορείς να ξεφύγεις από αυτό θα σε οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές και θα τα βάλεις άθελα σου με τα άτομα που αγαπάς.
 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τα άτομα που αγαπάς θα είναι μεγάλη ακόμα και με αυτά που βρίσκονται μακριά σου θα τους τηλεφωνήσεις να μάθεις τα νέα τους να πεις τα δικά σου γενικά να έρθετε ξανά πιο κοντά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα βγάζει στην φόρα αδυναμίες και ανασφάλειες σου που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και η ανάγκη σου να ξεφύγεις από αυτή την ανησυχία σου θα είναι μεγάλη. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η μέρα θα σε κάνει να θέλεις να κερδίσεις το περιβάλλον σου και όχι μόνο για αυτό θα αφήσεις για λίγο το σπιτάκι σου θα βγεις έξω θα συναντήσεις γνωστούς και αγνώστους θα προβάλεις τον εαυτό σου θα επιθυμείς την αναγνωσιμότητα των γύρων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα θα σε κάνει να ρίξεις για λίγο τους τόνους σου δεν θα έχεις και τόσο όρεξη να προβάλεις τον εαυτό σου στους γύρω σου και θα προτιμήσεις την ηρεμία και την προσωπική σου απομόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι επαφές με τους φίλους σου θα σε ευνοήσουν αρκετά σήμερα καθώς επίσης θα ασχοληθείς και με ομαδικά θέματα θα παραγκωνίσεις για λίγο τα προσωπικά σου και θα δώσεις σημασία σε συλλογικές δουλειές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα θα σε γεμίσει με δύναμη και θέληση ώστε να καταφέρεις να πετύχεις του στόχους σου και να αποφασίσεις σωστά για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα για να φέρεις σε πέρας τις επιθυμίες σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα η ανάγκη σου θα βρίσκεται σε μια βόλτα που θέλεις να κάνεις για να σκεφτείς πολλά επίσης σε ένα σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή ακόμα και ένα πανεπιστημιακό σου ζήτημα ή και μια βόλτα στα μαγαζιά για να ξεφύγεις για λίγο από τον κλοιό της καθημερινότητας.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα θα αφήσεις για λίγο την καλή σου διάθεση στην άκρη και θα σε κυριεύσουν ανασφάλειες και φόβοι αυτό το γεγονός θα σε κάνει να φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν ακόμα και τα πιο θετικά γεγονότα της ημέρας εσύ θα τα βλέπεις αρνητικά.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα