ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία να βγει στη φόρα η επικοινωνιακή σου διάθεση και σήμερα θα βρίσκεσαι σε μια ευχάριστη φόρμα να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και γενικά να περάσεις καλά. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία στα οικονομικά σου θέματα που ακόμα σε απασχολούν και αυτό θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και πίεση γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο στο περιβάλλον σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει περίεργες καταστάσεις στα συναισθήματα σου απο την μια θα νιώθεις ευχάριστα και απο την άλλη θα έχεις κενά στο μυαλό σου που θα αφορά τις σχέσεις με τους γύρω σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να αναζητήσεις για λίγο την προσωπική σου ηρεμία και να ξεφύγεις απο την καθημερινότητα σου γεγονός που θα σε απομονώσει απο τους γύρω σου και θα κλειστείς στο σπίτι σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και θα τους αφιερώσεις χρόνο καθώς τους έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα και σήμερα θα περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας μαζί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν την δουλειά σου και γενικότερα τα επαγγελματικά σου και θα αναζητήσεις την επιτυχία μέσα απο την κοινωνική καταξίωση. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε προκαλέι να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα σου και τις υποχρεώσεις σου και να κανονίσεις μια μονοήμερη απόδραση απο την μονοτονία αλλά και την κούραση που σου προκαλεί η ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα θα γίνει αιτία να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν σου και να σκεφτείς καταστάσεις που σου προκάλεσαν συναισθηματική δυσφορία και ίσως τα βάλεις με άτομα του περιβάλλοντος σου. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ζητήσεις την γνώμη και την άποψη ατόμων που βρίσκονται κοντά σου σε θέματα που σε αφορούν και σίγουρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις τελικές σου αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα η ημέρα σου θα είναι γεμάτη με δουλειές και εκκρεμότητες που ακόμα έχεις και αυτό θα σε κάνει να ενεργοποιηθείς αρκετά για να τις ολοκληρώσεις και να μην τις αφήσεις για άλλη ημέρα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανεβάσει την ψυχολογική σου διάθεση στα ύψη και γενικά θα σε γεμίσει με ενέργεια και έντονο πάθος. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς έντονα με ότι αφορά το σπιτικό σου και θα αφήσεις για λίγο στην άκρη προσωπικά σου ζητήματα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα