ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  23/05 έως 27/05


 

               Ζώδια​ Κριός

Αρκετά ενδιαφέρουσα προβλέπεται να είναι αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου... Θα έχεις τις ευκαιρίες που θέλεις για να ανανεώσεις τη σχέση σου ή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Άλλωστε, είσαι σε θέση να προβάλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, αλλά και τον ερωτισμό σου, μαγεύοντας το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Την εβδομάδα αυτή λοιπόν, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου επίσης και δε θα σου είναι δύσκολο να… αποπλανήσεις το ταίρι σου ή το αντικείμενο του πόθου σου, βάζοντας φωτιά στο κρεββάτι σου! Η εβδομάδα αυτή ενισχύει τον αυθορμητισμό σου και σε κάνει να δρας νευρικά και παρορμητικά. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 15, 18, 26


   

             Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα έρχεται να σου φέρει… δώρα, που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, έχοντας θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καρδίας σου! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αισθηματικής αποκατάστασης, που δε θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να την εξελίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση! Μην ανησυχείς όμως, σύντομα θα σου περάσει και θα ξαναβρείς τον… ψύχραιμο και υπομονετικό εαυτό σου!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 14, 27


       

                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και φέρνει ενδιαφέροντα νέα ξεκινήματα, ενώ σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να πάρεις στα χέρια σου την αισθηματική σου ζωή! Έτσι, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται ουσιαστικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν πάλι προχωρήσεις τώρα σε μια σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από το βαθύ συναίσθημα και το δέσιμο, ενώ και στις δυο περιπτώσεις, το πάθος θα κυριαρχεί! Άλλωστε, γίνεσαι πιο κοινωνικός/ή, φιλικός/ή κι ευχάριστος/η, έλκοντας φλερτ και νέες γνωριμίες. Δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τη γοητεία σου για να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση σε περίπτωση που είσαι μόνος/η. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 26, 28


         
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Αντιλαμβάνεσαι πως αυτή την περίοδο όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο για σένα σε αισθηματικό επίπεδο, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η, καθώς η εβδομάδα βελτιώνει ουσιαστικά την επικοινωνία σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου όχι μόνο σταθεροποιείται, αλλά ανεβαίνει και επίπεδο και τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μια επισημοποίηση, αν αυτό είναι που θέλεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια σχέση όπως ακριβώς τη θέλεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 17, 24  


     


                   Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα και με την επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και τη γοητεία σου στα ύψη! Επίσης θα χαρακτηρίζεσαι από μια διάθεση για ανανέωση και πειραματισμούς στην εμφάνισή σου, γεγονός που θα σου φτιάξει το κέφι και την ψυχολογία, ενώ θα καταφέρεις να ανανεώσεις και τη σχέση σου, κάνοντας πράγματα μαζί με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις μια αστείρευτη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες. Αξιοποίησε την εβδομάδα αυτή για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να διασκεδάσεις, ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 17, 29


         
                Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα μπορεί να ευνοήσει τον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, το διάστημα που ακολουθεί μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, άσε την κοινωνικότητά σου να κάνει το θαύμα της και σίγουρα θα βρεις το ιδανικό ταίρι, που τόσο καιρό αναζητάς! Βεβαίως η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει μια ψυχική ένταση και να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και απαιτητικό από τους άλλους, και ιδιαίτερα από το ταίρι σου, προκαλώντας εντάσεις και ηλεκτρισμένο κλίμα.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 9, 18    


    


                   Ζώδια​ Ζυγός 

Μια πολύ ερωτική εβδομάδα ξεκινά για σένα... Η εβδομάδα τονίζει την κοινωνικότητά σου και σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος/η! Και μάλιστα, αυτό το όμορφο κλίμα στα αισθηματικά σου θα συνεχιστεί, όλη την εβδομάδα και σου δίνει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση να εξελίξεις ή να επιλύσεις όποιο θέμα σε απασχολεί σε επίπεδο σχέσεων, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις το τονισμένο εγώ σου αλλά και την ματαιοδοξία σου, για να αποφύγεις τις διενέξεις με το ταίρι σου ή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 12, 25


                                        
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα για σένα έρχεται να βελτιώσει τον οικονομικό σου τομέα και να σε βοηθήσει να νοιώσεις ασφάλεια, γεγονός που θα έχει ευνοϊκή επίδραση και στα αισθηματικά σου, αφού θα ενισχύσει αισθητά την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται, γι’ αυτό μην αφήσεις ευκαιρίες για αισθηματική αποκατάσταση να πάνε χαμένες! Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να την επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο! Από την άλλη, η αυτοπεποίθηση σου δεν είναι και στα καλύτερά της κι αυτό δεν σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες, ούτε να αποκαλύψεις τη γοητεία σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 22, 29  


    


                  Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα θα σε προικίζει με γοητεία, κομψότητα, κοινωνικότητα, αλλά και ρομαντισμό! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη για σένα! Καταφέρνεις να σαγηνέψεις το ταίρι σου, να ανανεώσεις τη σχέση σου, να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία, ενώ και η libido σου θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα κάνει τον/τη σύντροφό σου ευτυχισμένο/η! Αν πάλι είσαι ακόμη μόνος/η, αυτό σύντομα θα αλλάξει, αφού οι θαυμαστές θα σε πολιορκούν από παντού! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέες, αξιόλογες γνωριμίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός σου ενθουσιάζουν το ταίρι σου, που πραγματικά απολαμβάνει τη σχέση σας!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 14, 23


                
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα θα ανεβάσει την ψυχολογία σου, χαρίζοντάς σου αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Η θετική σου στάση και η κοινωνικότητά σου φέρνουν κοντά σου νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα, γεγονός που οφείλεις να αξιοποιήσεις, αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου. Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο δεσμός σου θα γίνεται όλο και πιο ισχυρός, ενώ το ταίρι σου είναι πλέον πρόθυμο να σου ανοιχτεί, η αμοιβαία εμπιστοσύνη που αναπτύσσεται μεταξύ σας οδηγεί το δεσμό σας σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο και δεν αποκλείεται μια επισημοποίηση!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 19, 21


       


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα για σένα ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου, αλλά και στην πορεία της δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει! Βεβαίως, ίσως να νοιώσεις μια αναστάτωση κι έναν εκνευρισμό, που με την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει δε θα διστάσεις να εκδηλώσεις και στο περιβάλλον σου, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα...Παράλληλα, ίσως να νοιώσεις και μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και μια αδυναμία στο να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, γεγονός που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου και να σε απομονώσει. Καταφέρνεις να ξεπερνάς εύκολα κάθε ανασφάλεια και να ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό και… αισιόδοξο εαυτό σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 16, 22


          
                     Ζώδια​ Ιχθείς

Η εβδομάδα σχετίζεται κυρίως με τα επαγγελματικά σου, όμως η βελτίωση που θα δεις σε αυτόν τον τομέα θα ανεβάσει αισθητά την ψυχολογία σου. Αντιλαμβάνεσαι πως… η εβδομάδα σου δεν θα πάει άσχημα ούτε στα αισθηματικά! Αν είσαι αδέσμευτος/η μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, για να… αποκατασταθείς κι εσύ και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου! Όμως κι εσύ που ήδη έχεις ταίρι, θα μπορέσεις να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα, θα της δώσεις έναν αέρα ανανέωσης και θα την κάνεις ακόμα πιο δυνατή!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 10, 13  


        

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα