ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να αντιδράς υπερβολικά στον επαγγελματικό τομέα θέλοντας να επιβάλεις την άποψή σου, να κυριαρχήσεις. Γίνεσαι μελαγχολικός, απαισιόδοξος, μπορεί να γίνεις προσβλητικός και θα έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα τις συγκρούσεις αφού δεν είναι εύκολο να ανεχτεί κανείς τέτοια στάση. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Μοιράσου τις σκέψεις σου και θα δεις ότι θα τις συμμεριστούν μαζί σου. Η εσωστρέφεια και ο φόβος που βγάζεις σήμερα επηρεάζουν και την σχέση σου, όμως αν εκφράσεις τις απόψεις σου με ηρεμία θα δεις ότι το ταίρι σου θα τις κατανοήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η μέρα σου βγάζει καχυποψία και απολυτότητα σε υπερβολικό βαθμό για τα σου οικονομικά θέματα. Από την μία ξοδεύεις, από την άλλη σε πιάνει ο φόβος. Η διάθεσή σου αυτή περνάει και στις συναλλαγές σου με τρίτους, που για να επιβάλλεις την γνώμη σου δημιουργείς εντάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα σου βγάζει έντονη απολυτότητα και τάσεις ελέγχου στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου, σε υπερβολικό βαθμό. Σε περίπτωση που δεν εισακουστεί η άποψή σου μπορεί να δημιουργήσεις τριβές και εντάσεις που θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους! 
 

 

ΛΕΩΝ:
Η μέρα σε κάνει να αγχώνεσαι για την καθημερινότητα και την εργασία σε υπερβολικό βαθμό. Σκέψεις να τα παρατήσεις όλα έρχονται στο μυαλό και η απαισιοδοξία σε κυριεύει προσωρινά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να χάνεις προσωρινά το κέφι και την αισιοδοξία σου. Απομονώνεσαι και χάνεσαι σε σκέψεις που σου δημιουργούν τάσεις ελέγχου και χάνεις το μέτρο. Βγάζοντας αυτή σου την ενέργεια δημιουργικά θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και νιώσεις μοναδικά. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να χάνεσαι σε πληγές και απωθημένα που έχεις με την οικογένειά σου και να τα εκφράζεις με απότομο και προσβλητικό τρόπο. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά η σύγκρουση, γι΄αυτό προσπάθησε να μην χάσεις την αυτοκυριαρχία σου γιατί τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα βγάζει έντονους φόβους και ανασφάλειες που εκδηλώνονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Τάσεις καχυποψίας και απομόνωσης σε κατακλύζουν και η διάθεσή σου αυτή βγαίνει απότομα, μπορεί και προσβλητικά, σε σημείο που φίλοι και συγγενείς να αντιδράσουν ανάλογα.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η μέρα σου βγάζει έντονες ανασφάλειες σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Έλλειμμα αυτοπεποίθησης σε κάνει να νιώθεις ανασφαλείς, απομονώνεσαι και να γίνεσαι απαισιόδοξος, σε υπερβολικό βαθμό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα σε κάνει να υπερβάλεις στην προβολή των αναγκών σου και ζητάς επιτακτικά από το περιβάλλον σου να σε καλύψουν. Ο τρόπος που μπορεί να εκφραστείς είναι απότομος και προσβλητικός και αυτό θα φέρει συγκρούσεις.
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς σήμερα με δραστηριότητες που σε ανακουφίζουν ψυχολογικά, να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει, διαφορετικά οι σπασμωδικές αντιδράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα σε κάνει να αμφιβάλλεις για τους στόχους και τους ορίζοντες που έχεις ανοίξει στην ζωή σου, με την τάση να θέλεις να τα γκρεμίσεις όλα και να τα ξαναχτίσεις από την αρχή. Με αυτή σου την διάθεσή βγάζεις υπερβολική ένταση και οι πρώτοι που την εισπράττουν είναι οι φίλοι σου. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα