ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να είσαι απόλυτος και πεισματάρης όταν δεν γίνονται αυτά που πιστεύεις αποδεκτά στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσπάθησε να μετριάσεις τον εγωισμό σου, να μην πέσεις στην απραξία και χρησιμοποίησε την δυναμικότητά σου στο να πείσεις όλο και περισσότερο για τις, ομολογουμένως, ευφάνταστες ιδέες σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να εκφράζεις νέες πρωτοποριακές αντιλήψεις για ήθη και έθιμα και αιφνιδιάζεις με τον φανατισμό που το εκφράζεις. Ξαφνικά εμφανίζονται φίλοι από το παρελθόν και το παρελθόν κατακλύζει την μνήμη σου. Φόβοι και ανασφάλειες που νιώθεις βγαίνουν με κυκλοθυμία και ένταση και αιφνιδιάζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Προσοχή σε συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν με φίλους. Η ιδιαίτερα έντονη διάθεσή σου θα γίνει αντιληπτή από το ταίρι σου, αφού η ζήλια και η ανασφάλεια που νιώθεις ξαφνικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Προσοχή σε συγκρούσεις που μπορεί να μετανιώσεις μετά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να αντιδράς έντονα σε ξαφνικά ζητήματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό σου χώρο και προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου με απόλυτο και άκαμπτο τρόπο στους συνεργάτες σου. Αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει, αφού βγάζεις θυμό και κυκλοθυμία και οι συγκρούσεις είναι προ των πυλών. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η μέρα σε κάνει να έχεις άρνηση να συμβιβαστείς με την στείρα καθημερινότητα και την εργασία σου και το μόνο που θέλεις είναι να σκέφτεσαι που θέλεις να ταξιδέψεις και να αμπελοφιλοσοφείς εναντίον του μάταιου τούτου κόσμου και της κακούργας κοινωνίας που σε βάζει σε εργασιακά καλούπια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να συμπεριφέρεσαι αλαζονικά, να δημιουργείς εντάσεις και κρίσεις και χάνεις το κέφι σου και τον ενθουσιασμό σου για την ζωή. Αν στρέψεις όλη αυτή την ενέργεια σε δημιουργικότητα ή σε πρωτότυπους τρόπους διασκέδασης θα ισορροπήσεις και θα ξαναβρείς το κέφι σου αποφεύγοντας να χαλάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η μέρα βγάζει ξαφνικές εντάσεις και ανατροπές στις συνεργασίες σου και τον θυμό που νιώθεις τον εκτονώνεις στην οικογένειά σου. Προσπαθώντας να επιβάλλεις την γνώμη σου φανατίζεσαι και εκφράζεσαι απόλυτα κάτι που κάνει συνεργάτες και οικογένεια να αντιδράσουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα και στην εργασία σου που σε φορτίζουν πάρα πολύ. Η κυκλοθυμία και η συγκρουσιακή σου διάθεση βγαίνει σε στενούς φίλους και συγγενείς με αποτέλεσμα να συγκρούεσαι, αφού ότι θέλεις να πεις το εκφράζεις με οργή και οι τριβές δεν αργούν να έρθουν.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, που θα προέρχονται από την σχεδόν εμμονική ενασχόλησή σου με την καριέρα σου και τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα δίνει εντάσεις και ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον νιώθεις ότι δεν γίνονται κατανοητές και δεν καλύπτεσαι στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό σε κάνει να νιώθεις οργή, κάτι που δυσχεραίνει την κατάσταση με τις συγκρούσεις να είναι προ των πυλών. 
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η μέρα φέρνει με ένταση αναμνήσεις που σε πληγώνουν από το παρελθόν και βγάζεις έντονη τάση για απομόνωση. Φίλοι και συγγενείς, που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σου, βρίσκουν τοίχο αφού η αντιμετώπισή σου είναι απότομη, μπορεί και προσβλητική. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα βγάζει εντάσεις σε ομάδες και συλλόγους που δραστηριοποιήσε, αφού θέλεις να επιβάλλεις τις προχωρημένες ιδέες σου με συγκρουσιακό όμως τρόπο που φέρνει αντιδράσεις. Προσπάθησε να πεις αυτά που πιστεύεις με ήρεμο τρόπο για να υπάρχει πιθανότητα να εισακουστούν. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα