ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η επιθυμία σου να ηγηθείς και να ξεχωρίσεις είναι εμφανείς αλλά αυτό μπορεί εκφραστεί με αρκετή δόση εγωκεντρισμού και απολυτότητα και τριβές μπορεί να υπάρξουν με το περιβάλλον σου.  

ΤΑΥΡΟΣ:
Βάλε την φαντασία σου να σε ταξιδέψει σε μέρη και καταστάσεις που σε ανακουφίζουν, γιατί το να κλειστείς στον εαυτό σου δεν είναι λύση. Η επαφή με το ταίρι σου λειτουργεί ανακουφιστικά αφού μέσα στην δύσκολη διάθεση που έχεις αποτελεί το φωτεινό σημείο της ζωής σου που σου δίνει δύναμη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η έντονη δραστηριοποίησή σου σε ομάδες και συλλόγους είναι αυτό που τραβάει την προσοχή σου. Πρωταγωνιστής σε ανθρωπιστικές δράσεις και με τις πρωτοποριακές σου ιδέες τραβάς νέο κόσμο στον κύκλο σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά σου θέματα με σκοπό την αναγνώριση και τον σεβασμό των ανωτέρων σου. Η φιλοδοξία σου να διακριθείς είναι εμφανής γι’ αυτό καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια όντας εργατικός, μεθοδικός και επίμονος στα επαγγελματικά θέματα. 
 

 

ΛΕΩΝ:
Έχεις έντονη την τάση να ασχοληθείς με ότι φιλοσοφικό και αποκρυφιστικό θέμα σου τραβάει την προσοχή. Θέλεις να καλλιεργήσεις τον πνεύμα σου και να ανακαλύψεις νέες φιλοσοφίες που σου προδίδουν γνώση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα ξεκινάει με έναν εκνευρισμό που αυξάνεται. Αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με έντονη καχυποψία και ανασφάλεια που σε κάνει να γίνεσαι απόμακρος. Αν εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα θα είναι καταλυτικό γιατί θα ισορροπήσεις και δεν θα εκτονώσεις τα νεύρα σου στους γύρω σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Το αίσθημα της μοναχικότητας που σε φοβίζει σε κάνει να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τα άτομα του περιβάλλοντός σου και τους συνεργάτες σου πάση θυσία. Στην προσπάθειά σου αυτή να γίνεσαι διπλωμάτης και δεν παίρνεις θέση σε συγκρούσεις και αψιμαχίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Τα θέματα καθημερινότητας σε απασχολούν έντονα. Υποχρεώσεις προκύπτουν που χαλάνε το πρόγραμμά σου και αισθάνεσαι πολύ άβολα. Στην εργασία σου η διάθεσή σου για προσφορά σε φορτώνει με περισσότερη δουλειά αλλά και άγχος. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Στρέφεις την προσοχή σου σε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο και ανεβάζουν το κέφι σου. Θέατρο, σινεμά και όποια άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα μπαίνουν στο πρόγραμμα αφού σε γεμίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Τα οικογενειακά σου θέματα σε απασχολούν έντονα. Οικογενειακές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνεται επιτακτική η ανάγκη να συμμετέχεις. Άλλωστε έχεις την τάση να στραφείς προς την οικογένειά σου, αφού θέλεις να νιώσεις ζεστασιά και ασφάλεια μέσα από αυτή. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η διάθεσή σου είναι έντονα επικοινωνιακή αφού δεν μπορείς να μείνεις σταθερός σε ένα σημείο και να κάνεις μόνο ένα πράγμα. Ο κοινωνικός σχολιασμός είναι κάτι που θέλεις να κάνεις και στενοί φίλοι και συγγενείς είναι οι σωστοί άνθρωποι για να εμπιστευτείς.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα σε καλεί να δεις τα οικονομικά σου αφού προκύπτουν εκκρεμότητες που πρέπει να επιλύσεις και αυτό σε αναστατώνει. Η οικονομική ανασφάλεια που νιώθεις γίνεται και συναισθηματική και αυτό που θέλεις είναι να καλύψεις σταθερά τις ανάγκες σου, χωρίς να υπάρχει ίχνος αμφιβολίας.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα