ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Ο ρομαντισμός και το συναίσθημα είναι στα ύψη, αλλά είναι πιθανό αλλά να θέλεις εσύ να κάνεις και άλλα το ταίρι σου και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Βρες τον τρόπο να κάνετε κάτι μαζί που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μπορεί να μην σε ικανοποιήσει πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣ:
Μην χαλάς την διάθεσή σου με θετική προσέγγιση όλα λύνονται. Πρόσεξε μην μεταφέρεις νεύρα από το οικείο περιβάλλον σου στο ταίρι σου και εκμεταλλεύσου το πολύ συναισθηματικό κλίμα που υπάρχει για να περάσετε καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, τραβάς τα βλέμματα όπου και αν πας, μόνο πρόσεχε την έντονη διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να μην είσαι ικανοποιημένος με καμία πρόταση των φίλων σου και μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές. Μην χάσεις το μέτρο και την ψυχραιμία σου. Θέλεις να περάσεις χρόνο μόνο με το ταίρι σου και να του εκφράσεις έντονα συναισθήματά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η τρυφερή και συναισθηματική σου διάθεση βγαίνει και στο ταίρι σου και αυτό ανεβάζει πολύ την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από φιλικές ομαδικές δραστηριότητες που να σε κάνει να νιώσεις προσωπική ανασφάλεια.
 

 

ΛΕΩΝ:
Τα επαγγελματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να βγάζεις πολύ μεγάλη ένταση και να μη είσαι ικανοποιημένος με ότι και αν κάνεις με τον εαυτό σου στον επαγγελματικό τομέα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
'Ηρθε η ώρα να φιλοσοφήσεις και μπεις σε πιο πνευματικούς δρόμους. Έχεις την ικανότητα να εκφράσεις όλες σου τις σκέψεις και να πείσεις το περιβάλλον σου για τον τρόπο και την φιλοσοφία της ζωής σου. Φίλοι από τα παλιά κάνουν την εμφάνισή τους και τους εντυπωσιάζεις με το πνεύμα σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ένταση που νιώθεις βγαίνει και στην σχέση σου, μαζί με έντονη ζήλια και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον εαυτό σου για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σε κάνει να τα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας βγάζει ένταση από το εργασιακό περιβάλλον, που αν δεν το ελέγξεις θα βγει με απότομο τρόπο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος, διαφορετικά η οργή που νιώθεις θα δημιουργήσει προβλήματα. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να θέλεις να ξεφύγεις έντονα από την καθημερινότητα και θυμώνεις που δεν μπορείς να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις. Κάνε υπομονή και συγκράτησε την ψυχραιμία σου γιατί μόνο προβλήματα θα φέρουν τυχόν ξεσπάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει μία φιλοσοφική διάθεση και εναρμονίζεις πλήρως την διασκέδαση με την πνευματικότητα. Πείθεις τους πάντες με τα επιχειρήματά σου και ξεχωρίζεις με τον τρόπο που επικοινωνείς όπου και αν πας. 
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να βγάζεις έντονο θυμό και οργή και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε ευχαριστήσεις. Προσοχή γιατί η έντονη αντίδρασή σου θα φέρει προστριβές με οικογένεια, σχέσεις και συνεργασίες και προβλήματα μεγαλύτερα προκύπτουν.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ρομαντική σου διάθεση δεν λείπει αφού το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τον ρομαντισμό και την φαντασία σου. Μία μικρή απόδραση είναι ότι καλύτερο, για να ζήσεις απίστευτα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα