ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να σκέφτεσαι πιο λογικά αλλά και διπλωματικά αν θέλεις να κερδίσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου ή ακόμα και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η μέρα θα σε προσγειώσει απότομα θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο την ανεμελιά σου και θα το ρίξεις στην δουλειά καθώς θα αντιληφθείς πως έχεις πολλές υποχρεώσεις που παραμένουν άλυτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα εμφανίσει στο προσκήνιο την εσωτερική σου ομορφιά θα είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη από τους άλλους θα τους μαγέψεις όλους και θα τραβήξεις κοντά σου αρκετά άτομα που θα συμμαχήσουν μαζί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια συναισθηματικά θέματα και θα λειτουργήσουν θετικά για εσένα αφού θα σε κρατήσουν σε μια καλή και ευχάριστη διάθεση.
 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου θα γνωρίσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και σίγουρα θα λειτουργήσουν καταλυτικά για εσένα. Ίσως στο μυαλό σου να επικρατούν και θέματα που ακόμα παραμένουν άλυτα και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι σύμμαχος στα σχέδια σου αυτά. Ίσως ένα θέμα που αφορά την δουλειά σου να σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα μεγαλώσει και άλλο την μαγνητική σου γοητεία και θα είναι δύσκολο να σου αντισταθεί κάποιος τα άτομα που θα βρεθούν κοντά σου θα σε ακολουθήσουν πιστά θα συμμεριστούν τις απόψεις σου αλλά και θα λύσεις και κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα θα σε φέρει πιο κοντά στα προσωπικά σου ζητήματα αλλά δεν θα τα προβάλεις πάνω στους άλλους θα προτιμήσεις να τα κρατήσεις για εσένα ίσως να νιώσεις πως τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου δεν σε καταλαβαίνουν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει ένα φιλική και ευνοική κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στα άτομα που αγαπάς και θα μπορέσετε να βρείτε μια χρυσή τομή στις επαφές σας και στα θέλω σας. Η αλήθεια είναι πως σήμερα με την συμπεριφορά σου θα τους κερδίσεις όλους και θα γίνεις η ψυχή της παρέας σου...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση η γοητεία σου θα κτυπήσει κόκκινο και θα είναι δύσκολο να μην τραβήξεις επάνω σου τους πάντες ακόμα και τα αφεντικά σου τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις θα τα προβάλεις στους άλλους με αποτέλεσμα να κερδίσεις την εύνοια τους.
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει θετικά στις αποφάσεις σου και θα καταφέρεις να κάνεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Να θυμάσαι πως σήμερα το κοφτερό μυαλό σου η ορθή σου σκέψη αλλά και η μαγεία που θα εκπέμπεις στους γύρω σου θα σε φέρει κοντά σε καινούργιες γνωριμίες αλλά και θα πετύχεις τους στόχους σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα ίσως να προκαλέσει μια περίεργη κατάσταση με εσένα και τους φίλους σου αιτία θα είναι ένα θέμα που σας αφορά και δεν θα μπορέσετε να το λύσετε. Καλό θα είναι να δεχτείς και τις δικές τους απόψεις και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα