ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να ανέβεις αρκετά η ψυχολογική σου κατάσταση θα βρίσκεται σε θετικές όψεις και με ότι και αν ασχοληθείς σήμερα θα το φέρεις σε πέρας. Θα πρέπει όμως η συμπεριφορά σου με άτομα της δουλειάς σου να είναι η κατάλληλη και να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια.

ΤΑΥΡΟΣ:
Επίσης θα ασχοληθείς και με μια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να αποβάλεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση. Πρόσεξε όμως πως θα διεκδικήσεις κάποια πράγματα από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα, θα είναι υπέρ σου και θα λειτουργήσει θετικά στις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις με ορθή σκέψη και λογικότητα. Να θυμάσαι πως σήμερα ότι και αν κάνεις με ότι και αν καταπιαστείς το πάθος που θα έχεις θα είναι σύμμαχος σου στις τελικές σου αποφάσεις. Θετικά φυσικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία για να ενισχυθούν τα συναισθήματα σου και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τους γύρω σου με κάθε τρόπο απλά αυτά που θα πεις θα είναι αρκετά πειστικά και κανείς δεν θα σου αρνηθεί σε κάτι. Γενικά η ημέρα λειτουργεί θετικά για εσένα.
 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα είναι θετική στα σχέδια σου αυτά θα λειτουργήσει υπέρ σου καταλυτικά στις αποφάσεις σου και αν κάνεις τις σωστές κινήσεις και πεις αυτά που πρέπει τότε θα τα καταφέρεις. Να θυμάσαι πως σήμερα ευνοείσαι αρκετά στην συμπεριφορά σου γιατί ο τρόπος που θα έχεις θα κερδίζει τους πάντες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα εμφανίσει κάποια κενά και απωθημένα που έχεις μέσα σου με αποτέλεσμα να τα αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο και να τα λύσεις. Αν βρίσκεσαι σε μια χαλαρωτική κατάσταση τότε θα καταφέρεις πιο πολλά από αυτά που νομίζεις.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα, θα αλλάξει για λίγο την κατάσταση αυτή και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με πρακτικά σου θέματα και ζητήματα αλλά και με ότι αφορά το σπίτι σου, θα αφήσεις στην άκρη αυτά που σε αγχώνουν και σε γεμίζουν συναισθηματική πίεση. Αν πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου τότε θα καταφέρεις να φέρεις σε πέρας τους στόχους σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει με πνευματική δύναμη και θα ενεργοποιήσει τις διαισθήσεις σου θα γνωρίζεις πολύ καλά τι ζητάνε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου τις αληθινές τους προθέσεις απέναντι σου αν σε αγαπούν πραγματικά ή όχι, αν είναι φίλοι σου. Κράτησε καλά αυτό γιατί θα λειτουργήσει υπέρ σου καθώς θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους φίλους σου και στους εχθρούς σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η μέρα θα σου υποδείξει τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου και να αγγίξεις την επιτυχία. Πρόσεξε όμως γιατί αυτή η τάση σου ενδέχεται να σε βγάλει από τα επιτρεπτά όρια και να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η διάθεση σου θα ανέβει αρκετά και θα αντιμετωπίσεις και τα πιο δύσκολα σου ζητήματα καθώς θα πιστέψεις και θα εμπιστευτείς τις δυνατότητες σου. Η σημερινή μέρα θα σε φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες σου καθώς θα θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οι επαφές σου με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα είναι εποικοδομητικές.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει τελικά υπέρ σου και την τελευταία στιγμή θα σώσει την κατάσταση καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις τα θέματα σου αυτά με επιτυχία αλλά και καλή ψυχολογική διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα είναι θετική μαζί σου και θα σου υποδείξει πως έχεις πολλές αντοχές μέσα σου και αρκετή θέληση και πίστη και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείς. Επίσης σήμερα θα πρέπει να βρεις τρόπο και χρόνο για να ασχοληθείς με εσένα και τα βαθύτερα θέλω σου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα