ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας με την έννοια του ότι θα θελήσετε να προωθήσετε καινούργια επαγγελματικά σας σχέδια κλείνοντας συμφωνίες με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και με των οποίων την αρωγή θα καταφέρετε να χαράξετε μια νέα και σημαντική καριέρα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Θα ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι, χάρη σε μια καινούργια ερωτική σχέση με άτομο εντελώς διαφορετικής κουλτούρας ή φιλοσοφίας από εσάς, το οποίο μπορεί και να γνωρίσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα όμορφο ταξίδι με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας μέσα από επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες που θα κάνετε με άτομα που θα αναγνωρίσουν την αξία σας. Επίσης, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οφειλές σε δημόσιο και τράπεζες με όρους που θα σας συμφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οι σχέσεις σας θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σας καθώς μέσα από αυτές θα μπορέσετε να αυτοπροσδιορίσετε τα θέλω και τις αξίες σας. Η αλλαγή τρόπου επικοινωνίας από μέρους σας θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή χωρίς να χρησιμοποιήσετε μεθόδους χειραγώγησης των καταστάσεων.
 

 

ΛΕΩΝ:
Τόσο η σωματική, όσο και η ψυχική σας ευεξία και δύναμη, θα σας επανατοποθετήσουν στο κλαμπ των νικητών της ζωής. Η αυτοπεποίθησή σας, φυσικά, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την πραγματική σας αξία και να μην δεχθείτε τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ο θεός Έρωτας θα σας ρίξει τα βέλη του και τα αποτελέσματα θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι η, ως ώρας, αναμονή άξιζε. Επίσης, κάποια φιλόδοξα αλλά και δημιουργικά σχέδιά σας, κυρίως επαγγελματικά, θα ξεκινήσουν να γίνονται πραγματικότητα από την στιγμή που θα πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Θα αναγεννηθείτε, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά μέσα από κάποια γεγονότα που θα γίνουν ξαφνικά και που θα αφορούν δεδομένα, των οποίων την ύπαρξη, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζατε. Η βοήθεια που θα λάβετε μέσα από την γνώση αυτή θα σας βοηθήσει να διαγράψετε τις κακές παρελθοντικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Μέσα από τον φιλικό ή τον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο θα κάνετε κάποια, ή κατά περιπτώσεις όχι μόνο μία, γνωριμία με άτομα τα οποία θα παίξουν, θετικά πάντα, καταλυτικό ρόλο, τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, όσο και στην γενικότερη δημόσια εικόνα σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Θα καταφέρετε να υπερπηδήσετε τα όποια εμπόδια έχουν βρεθεί στον δρόμο σας και να νικήσετε αντιπάλους που δεν κατάλαβαν εξ’ αρχής την δύναμη σας. Σε κάθε περίπτωση ο δρόμος της καριέρας σας είναι ανοιχτός και τα οικονομικά σας, μετά από μια περίοδο στασιμότητας, θα έχουν ανοδικές τάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Θα κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή σας και θα βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, πάντα με γνώμονα την αυτοεκτίμηση και την αυτοαγάπη. Θα καταλάβετε πλέον ότι κάποια πράγματα είναι μονόδρομος και ότι αν δείτε με άλλο μάτι τις καταστάσεις αυτές θα αλλάξουν.
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Διαγράψτε από το παρελθόν σας ό,τι σας έχει απογοητεύσει ή σας έχει προκαλέσει ανασφάλεια και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα φέρουν έναν καυτό αέρα στην καθημερινότητά σας και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανθίζουν ξανά.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η κοινωνική σας ζωή θα λειτουργήσει σαν από μηχανής Θεός γεμίζοντάς σας ενέργεια και την απαραίτητη αντοχή για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Μέσα από τις συναναστροφές σας κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα ανανεώσουν ευχάριστα το γενικό σκηνικό της ζωής σας.
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα