ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Πανσέληνος της Φράουλας


 

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 4 Ιουνίου 2023, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τα ταξίδια, την εκπαίδευση, το εξωτερικό αλλά και ό,τι αφορά σε θρησκείες και στην γενικότερη κοσμοθεωρία μας. 


                ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το εξωτερικό και την κοσμοθεωρία σου. Το επόμενο διάστημα ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό, να ασχοληθείς με νομικά ζητήματα ή ακόμη και ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό. Γενικά, φαίνεται πως αποφασίζεις να δεις κάποια πράγματα από άλλη οπτική και να αλλάξεις κάποια πιστεύω σου που εμποδίζουν την προσωπική σου εξέλιξη.



                ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και σε ζητήματα συμβίωσης. Οφειλές, οικονομικές συμφωνίες και χρωστούμενα θα σε απασχολήσουν έντονα τις ημέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στο εισόδημα του συντρόφου σου. Παράλληλα, φαίνεται να επηρεάζεται η ψυχολογία σου και ίσως θελήσεις να κάνεις μια βουτιά στον εσωτερικό σου κόσμο, ώστε να απελευθερωθείς από φόβους και απωθημένα.



                 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σου επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Φαίνεται πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος που αφορά τον δεσμό σου και γενικώς στον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε θέματα συνεργασιών. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο τις μέρες αυτές, με το οποίο ια αισθανθείς πως μοιράζεστε κοινό όραμα για το μέλλον.



                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την εργασιακή σου καθημερινότητα. Τις μέρες αυτές είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη δουλειά σου, όπως το να αναλάβεις ένα νέο πόστο ή να υπάρξει μια αλλαγή στις συναδελφικές σου σχέσεις. Από την άλλη, το σώμα σου και οι διατροφικές σου συνήθειες θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις μια δραστηριότητά που θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση. 



                     ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε παρακινεί να εκφράσεις τον δημιουργικό εαυτό σου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Η σεξουαλική σου διάθεση ανεβαίνει, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, κάτι που σε βοηθά να προσελκύσεις ευκολότερα θαυμαστές και υποψήφιο ταίρι. Παράλληλα, διαφημίζεις τα ταλέντα σου, κάτι που κάνει την περίοδο αυτή ιδανική για να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια και νέα, δημιουργικά εγχειρήματα. 



                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που επηρεάζει τις οικογενειακές σου σχέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Τις ημέρες αυτές θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σου με κάποιον από τους δύο γονείς σου, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με κάποια αγοραπωλησία ακινήτου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που μένεις, ακόμη και να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση. Σε ψυχολογικό επίπεδο, φαίνεται πως θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και καταστάσεις που επηρέασαν αρνητικά τον ψυχισμό σου. 



                     ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τον οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να εξελίξεις τις γνώσεις σου μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα ή αφιερώνοντας χρόνο στο διάβασμα και στην πνευματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, κάτι αλλάζει στις μετακινήσεις σου και στις καθημερινές επαφές σου με τους άλλους, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς σου. 



                     ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Το διάστημα αυτό ίσως αναζητήσεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να οργανώσεις τα έξοδά σου. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, να επαναφέρεις το όραμά σου για το μέλλον και να τονώσεις το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι, μέσα από δραστηριότητες και ενέργειες, που ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή σου. 



                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σε καλεί να απεμπλακείς από πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου επιτρέπουν να προχωρήσεις παρακάτω. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, είναι πιθανό να κλείσεις ερωτικές υποθέσεις που δε σε ικανοποιούν πλέον ή αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, να αλλάξουν κάποια δεδομένα που τον αφορούν. Στον επαγγελματικό τομέα, κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον, ενώ είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις και ένα ταξίδι που θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου.



                    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τη διαίσθηση και την ανάγκη σου για ξεκούραση. Τις μέρες αυτές καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να ξεκουράσεις σώμα και ψυχή και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Απέφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στις ανάγκες σου, προετοιμάζοντας τις αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και σε θέματα σχέσεων. 



                     ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη σε παρακινεί να διευρύνεις τον κύκλο σου και να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να ολοκληρώσεις έναν επαγγελματικό στόχο αλλά και για να εκμεταλλευτείς γνωριμίες από τον περίγυρό σου που θα βοηθήσουν προσωπική σου εξέλιξη. Είναι, επίσης, πιθανό να κάνεις νέους φίλους τις ημέρες αυτές, αλλά και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα, που είχε υπάρξει απόσταση μεταξύ σας. 



                        ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές και είναι πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα, που θα αλλάξουν την επαγγελματική σου πορεία. Οι σχέσεις με ανώτερους στο χώρο εργασίας σου παρουσιάζουν επίσης εξελίξεις, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις και κάποιες πρόσθετες ευθύνες που στην πορεία θα ευνοήσουν το επαγγελματικό σου μέλλον. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα