ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ο Κρόνος  στους Ιχθείς


 

Ο Κρόνος  στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023  μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2026. Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος ο οποίος μας διδάσκει τα όρια και την πειθαρχία και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό και να μην ονειροβατούμε. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 θα φέρει αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας φέρνει μπροστά στη γυμνή αλήθεια, ακόμα κι αν δεν είμαστε έτοιμοι να την αντικρίσουμε. Ο Κρόνος απαιτεί ουσιαστικές και ώριμες σχέσεις και δεν θα μας επιτρέψει να διαιωνίσουμε καταστάσεις οι οποίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν έχουν κάτι παραπάνω να μας προσφέρουν. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος μας βοηθάει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και μπορεί να φέρει στη ζωή μας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας δώσουν σημαντικά μαθήματα και θα μας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να εξελιχθούμε.

 

                 ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος για τα επόμενα χρόνια θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις σας, προκειμένου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Αυτό όμως που χρειάζεται τώρα είναι να στραφείτε μέσα σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές που κάνατε μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη και είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες ή να νιώσετε ενοχές για σφάλματα που έχετε κάνει μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες με το παρελθόν και να βγάλετε από τη ζωή σας ανθρώπους που δεν σας ωφελούν και επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. 



               ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς για τα επόμενα χρόνια θα δοκιμάσει τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να απομακρυνθείτε από φίλους και παρέες ή να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες που έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία, και δεν σας ενώνει πλέον κάτι ουσιαστικό. Καλείστε όμως να βρείτε τρόπο να αντεπεξέλθετε σε όλα αυτά και μην προσπαθήσετε να τα αποφύγετε και να γυρίσετε την πλάτη σας. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί επίσης να φέρει στη ζωή σας ανθρώπους πιο ώριμους ή μεγαλύτερους σε ηλικία, οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα σας κατευθύνουν στο σωστό μονοπάτι και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για να υλοποιήσετε τα όνειρα σας και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον.




                ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση σας καλεί να αποδείξετε στους άλλους τις ικανότητες σας και πού μπορείτε να φτάσετε. Από την άλλη πλευρά, εάν τα προηγούμενα χρόνια είχατε δουλέψει σκληρά και είχατε θυσιάσει την προσωπική σας ζωή για τους στόχους σας, τώρα οι κόποι σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθείτε από τους ανωτέρους σας. Μπορεί λοιπόν κάποιοι να πάρετε προαγωγή ή να αναλάβετε μια καινούρια θέση η οποία όμως θα συνοδεύεται από περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο Κρόνος έρχεται για να σταθεροποιήσετε μια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να είναι ωφέλιμη για εσάς και είναι επίσης πιθανό να φέρει στον δρόμο σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. 



                ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι μια πιο φιλική θέση για εσάς, η οποία μπορεί να σταθεροποιήσει σχέσεις σας με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Εάν είστε σπουδαστές, ο Κρόνος μπορεί να φέρει περισσότερες απαιτήσεις από τους καθηγητές σας και θα νιώσετε ότι πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε με επιτυχία όσα έχετε αναλάβει. Αντίστοιχα, αν είστε καθηγητές, ή ασχολείστε με την πολιτική, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή αναβολές στα σχέδια σας. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, οι οποίοι θα σας διδάξουν πολλά και μπορεί να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.


 


                   ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να δυσκολέψει τόσο τις συναισθηματικές σας σχέσεις όσο και τις σχέσεις με άτομα που διαχειρίζεστε χρήματα από κοινού. Εάν είστε σε ένα γάμο ή σε μια μακροχρόνια σχέση, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά και συναισθηματικά και θα πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Τοξικές σχέσεις θα λήξουν και θα απομακρυνθείτε οριστικά από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας εκμεταλλεύονται ή παίζουν παιχνίδια εξουσίας εις βάρος σας. Ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί επίσης να σας φέρει αντιμέτωπους με χρέη και οφειλές, επομένως θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.



                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνει ένα πολύ αναγκαίο ξεκαθάρισμα και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι αξίζει να μείνουν δίπλα σας και ποιοι θα πρέπει να φύγουν οριστικά από τη ζωή σας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο για εσάς. Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε μια σχέση ή σε ένα γάμο που έχει φτάσει σε τέλμα, ο Κρόνος σας καλεί να δείτε την αλήθεια κατάματα και να πάρετε κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Από την άλλη πλευρά, εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και δεν αποκλείεται να παντρευτείτε, να συγκατοικήσετε ή με κάποιο τρόπο να την επισημοποιήσετε. Με λίγα λόγια, ο Κρόνος επιβάλλει να χτίσετε ουσιαστικές σχέσεις και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα, αλλά να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και λογική.


 


                     ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τώρα και για τα επόμενα χρόνια είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ωστόσο, ακόμα κι αν καταφέρετε να είστε αποδοτικοί και να φέρνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι πιθανό να μην αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας, γεγονός που θα σας απογοητεύσει. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε με επιμονή και υπομονή και να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε. Είναι σημαντικό όσο θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας και να μην αναλώνεστε σε αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας. Προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε.



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος θα σας χαρίσει περισσότερη ωριμότητα και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά τις ερωτικές σχέσεις, επομένως δύσκολα θα παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και ουτοπίες. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να δεσμευτείτε μέσα στα επόμενα χρόνια και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.  Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή και έντονο φόβο μοναξιάς, όμως δεν θα πρέπει να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας και να συμβιβαστείτε σε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν. 


 


                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βρίσκεται για τα επόμενα χρόνια σε έναν πολύ κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας και να πάρετε κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να δρομολογήσετε μια μετακόμιση με το ταίρι σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί απλώς να φύγετε από το πατρικό σας σπίτι ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος σας καλεί να ενηλικιωθείτε και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.



                 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική επιρροή για τις σχέσεις σας... Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, είναι πιθανό κάποια άτομα να φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στη δουλειά σας, ειδικά εάν ασχολείστε με διδασκαλία, συγγραφή ή με τα μέσα ενημέρωσης. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση σάς καλεί να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας και στο άμεσο περιβάλλον σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές. Η παγίδα εδώ θα είναι να σας κατακλύσει η απαισιοδοξία και οι αρνητικές σκέψεις και να βγάλετε συμπεράσματα που μπορεί να μην ισχύουν. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ανοιχτό διάλογο με τους γύρω σας και μη διστάσετε να εκφράσετε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας.


 


                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος φεύγει επιτέλους από το ζώδιο σας και εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι τώρα είστε πλέον πιο συγκροτημένοι και πιο συνειδητοποιημένοι, όμως μπορεί στο επαγγελματικό κομμάτι τα συμφέροντα σας να έρθουν σε σύγκρουση με των άλλων. Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν κάποιες οικονομικές διαφωνίες ή να έχετε εμπόδια και καθυστερήσεις σε μια χρηματική αύξηση ή κάποιο μπόνους που πρόκειται να λάβετε. Στο προσωπικό κομμάτι, είναι πιθανό να βγουν ανασφάλειες στην επιφάνεια και γι’ αυτό το λόγο να αποστασιοποιηθείτε από τον σύντροφο σας.



                    ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν στο στόχαστρο για τα επόμενα χρόνια. Ο Κρόνος σας καλεί να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα και να κρατήσετε δίπλα σας εκείνα τα άτομα που σας ωφελούν και σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία που σας δημιουργεί ανασφάλεια, τώρα θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.  Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να λήξετε οριστικά μια τέτοια κατάσταση και να προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις ή να χτίσετε κάτι νέο που θα έχει πιο γερές βάσεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα