ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


Ευτυχισμένο το 2023! Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά!
Ο Ιανουάριος θα κλείσει τα παλιά κεφάλαια, θα δώσει το κίνητρο για αλλαγές και άμεσες αποφάσεις.
 

                 ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, η διάθεση σας δυναμική, συνεπώς ο Ιανουάριος θα είναι για εσάς μήνας ανατροπών και εκπλήξεων, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από αδιέξοδα και κουραστικές συνθήκες. Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας μέσα στον Ιανουάριο, υποστηριχτικά θα είναι τα συμβάντα για εσάς που θέλετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Ο Ιανουάριος σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, το πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή σας θα καταφέρετε να το κατακτήσετε, δεν υπάρχει περίπτωση να διστάσετε να προχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Οι απογοητευμένοι παίρνετε τα πάνω σας, αναπτερώνετε το ηθικό σας, με ουσιαστικές πράξεις και αποφάσεις θα τερματίσετε σχέση που τη θεωρείτε αποτυχημένη ή συναισθηματικά τοξική.


 


               ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος θα βγάλει στην επιφάνεια τον πρακτικό τρόπο σκέψης σας, θα εστιάσετε στις προσωπικές σας αξίες, θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε σταθερότητα και εξασφάλιση. Τυχερά συμβάντα θα ενδυναμώσουν την ψυχολογία σας, θα σας δοθεί το άνοιγμα να βγείτε από τη μοναχικότητα σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει νέα σχέση, ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να κινηθείτε αυθόρμητα με ανατρεπτική διάθεση. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και στις παρορμητικές εξάρσεις. Εσείς οι από καιρό χωρισμένοι ή απογοητευμένοι στόχο βάζετε να ορθοποδήσετε ψυχολογικά, θα ανανεωθείτε, θα υπάρξουν επανεκτιμήσεις. 


 

               ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισιόδοξος, τυχερός, αλλά και κάπως απρόβλεπτος θα είναι για εσάς ο Ιανουάριος. Οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες θα δώσουν νέα τροπή στην προσωπική σας ζωή. Ανανεώνεστε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα η τύχη θα είναι με το μέρος σας, καταφθάνουν νέες ευκαιρίες που θα σας βγουν σε καλό. Ξεκαθαρίστε μέσα σας αν θέλετε περιστασιακές επαφές ή αν αυτό που πλέον έχετε ανάγκη είναι ένας σταθερός δεσμός. Ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, θα φέρουν συνειδητοποιήσεις που ενδεχομένως να αλλάξουν τις αποφάσεις σας σχετικά με το μέλλον και την πορεία της προσωπικής σας ζωής. 




                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας σοβαρών εξελίξεων, αφήνετε την επιφάνεια περνάτε στην ουσία των καταστάσεων. Θα σοβαρεύουν οι βλέψεις, η δράση θα είναι πρακτική και μεθοδική. Ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μελετημένα και όχι επιπόλαια. Σε περίπτωση που θέλετε να συγκατοικήσετε ή να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, οι συγκύριες θα δημιουργήσουν ευνοϊκό άνοιγμα. Ο Ιανουάριος, αυθόρμητη θα κάνει τη συμπεριφορά σας, θα έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε, να γνωριστείτε και να μιλήσετε ανοιχτά. Αισιόδοξη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, πρόσχαρη στάση θα κρατήσετε στις νέες γνωριμίες. 


 


                    ΛΕΩΝ

Ο Ιανουάριος θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, δυσκολίες θα υπάρξουν για εσάς τους μπερδεμένους ή απογοητευμένους. Εσείς που είστε σε δεσμό καλό θα είναι να μην φανείτε αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι, αποφύγετε τις εντάσεις και τις εξάρσεις. Από πλευράς σας θα υπάρξει ανατρεπτική διάθεση, ωστόσο το πάθος ή η συναισθηματική ένταση ίσως να σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι άμεση και ξεκάθαρη, προσοχή στις ριψοκίνδυνες και ανατρεπτικές ενέργειες. Για εσάς τους ελεύθερους που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε θα υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία, προμηνύεται καινούργια γνωριμία.



                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιανουάριος, θα σας ωθήσει σε σοβαρές σκέψεις, θα στραφεί το ενδιαφέρον σας στην απόκτηση σταθερής σχέσης με μέλλον και προοπτική. Τακτοποιείτε, ξεκαθαρίζετε και αποφασίζετε να διορθώσετε τα λάθη. Η στάση σας θα είναι αυθόρμητη και ιδιαιτέρως επικοινωνιακή. Εσείς οι ελεύθεροι θα αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν, θα δώσετε το άνοιγμα για επαφές προσωπικής έκτασης. Θα δείτε κάποιες καταστάσεις από την ουσιαστική τους πλευρά, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε για παλιές σας πράξεις ή απόψεις. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αποκαλυπτικά γεγονότα που θα αλλάξουν την κρίση σας και την συναισθηματική σας οπτική. 




                   ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, θα φλερτάρετε με δυναμισμό και απελευθερωμένη διάθεση. Οι απογοητευμένοι παίρνετε τη ριζική απόφαση να διαγράψετε τα παλιά, δίνετε τέλος σε συναισθηματικές εξαρτήσεις. Οι συγκυρίες θα σας ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας, θα έχετε συνομιλίες και συναντήσεις, με καινούργια πρόσωπα θα προχωρήσετε σε προσωπικούς διαλόγους. Χαλαρώνετε και αισιοδοξείτε, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας το άγχος, τις ανασφάλειες και τις φοβίες, η στάση σας θα είναι ανέμελη και αυθόρμητη. Εσείς που έχετε απορίες και αμφιβολίες, θα υπάρξουν γεγονότα που θα λύσουν τα μυστικά, θα φανερώσουν να κρυμμένα και τα απόρρητα, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. 



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος θα καταφέρει να σας δραστηριοποιήσει και να σας εξοπλίσει με δυναμισμό. Θα εστιάσετε στον εντυπωσιασμό και την κατάκτηση, θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε τη γοητεία σας και θα το καταφέρετε. Η στάση σας θα είναι δυναμική, ώθηση θα δώσετε στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις, στο πείσμα, και τη διάθεση για αντιλογία. Αποφύγετε τις πιέσεις και τις εξάρσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπία στις επαφές σας. Εσείς που είστε σε δεσμό αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να διορθωθούν και να δώσουν μια πιο ανανεωτική πνοή στη σχέση σας. 


 


                 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιανουάριος θα έχει θετική επιρροή επάνω σας, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε, να επιχειρήσετε, και να διαμορφώσετε νέες βάσεις στην προσωπική σας ζωή. Βάλτε σε λειτουργία τον αυθορμητισμό και τον δυναμισμό σας, θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο έκφρασης, θα είστε εξοπλισμένοι με ελκυστικότητα. Για εσάς τους ελεύθερους τα συμβάντα θα σας ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας, θα υπάρξει αίσιο και ιδιαιτέρως θερμό αποτέλεσμα. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο που θα νιώσετε έλξη και χημεία, το επικοινωνιακό σας ταίριασμα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης. Εσείς οι χωρισμένοι δε θα προλάβετε να απογοητευτείτε, θα δοθεί το έναυσμα για εξηγήσεις, καταφθάνει επανασύνδεση. 



                 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα επαφών με άτομο που θα έχει τα προσόντα να τραβήξει την προσοχή σας, θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ισορροπήσετε συναισθηματικά, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε με πρόσωπο που θα μπορεί να σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Για εσάς που θέλετε να σταθεροποιηθείτε και να βγείτε από την αβεβαιότητα θα υπάρξει προοπτική σχέσης με δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού. Για εσάς που είστε ήδη σε μια σταθερή και στρωμένη σχέση, ο Ιανουάριος, θα σας ωθήσει σε σκέψεις δέσμευσης, δε θα μείνετε σε θεωρητικό επίπεδο θα περάσετε και σε πράξεις, το αποτέλεσμα θα είναι ελπιδοφόρο. Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. 


                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνικά φορτωμένος και δραστηριοποιημένος θα είναι για εσάς ο Ιανουάριος. Ενέργεια και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολλές συναντήσεις θα υπάρξουν, τα ανοίγματα για νέες γνωριμίες θα έχουν θετική κατάληξη. Για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι ανανεωτικό και ενθαρρυντικό θα είναι το αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα το νιώσετε οικείο και ταιριαστό στον χαρακτήρα σας. Βγαίνετε από αναστολές και επιφυλάξεις, προχωρείτε χωρίς ανασφάλειες, οι εξελίξεις δε θα σας αποκαρδιώσουν. Ο Ιανουάριος θα στρώσει έδαφος για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, δείξτε εμπιστοσύνη στα γεγονότα, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας. 



                   ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι ευνοϊκός μήνας για καινούργια γνωριμία. Η αισιόδοξη διάθεση θα δώσει άνοιγμα για περεταίρω επαφές, θα υπάρξει η προοπτική για σταθερή σχέση. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες, το αποτέλεσμα και η τελική κατάληξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας. Θα υπάρξει αυθορμητισμός, ρομαντισμός, και εκδηλωτική διάθεση. Εσείς που είστε σε σχέση, την εμφάνιση τους θα κάνουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, ωστόσο προσοχή στις ανατροπές. Εσείς οι ίδιοι θα αλλάξετε στάση και αντιδράσεις, θα εκδηλώσετε διφορούμενα αισθήματα. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν από την πλευρά σας αντιθέσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη ψευδαισθήσεις που από καιρό τρέφετε.




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα