ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 


 

Έρχεται η τελευταία Νέα Σελήνη του έτους στις 23/12/2022 σε αυτό το αυστηρό και φιλόδοξο ζώδιο και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα του ζώδιου. Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι σε «αδυναμία», καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά, δηλαδή τον Καρκίνο, και όταν το φεγγάρι είναι σε αδυναμία η ενέργεια μας είναι σε χαμηλά επίπεδα και έχουμε την τάση να θέλουμε να ηρεμίσουμε από τη βαβούρα που μας αποπροσανατολίζει. Η κύρια όψη της Νέας Σελήνης είναι το τετράγωνο με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, ο οποίος στις 20/12/2022 επισκέπτεται το ζώδιο του Κριού. Αυτή όψη έχει και θετικά και αρνητικά. Το θετικό είναι ότι θα μας δοθούν ευκαιρίες να εξελιχθούμε και να επεκταθούμε. Το αρνητικό όμως σενάριο είναι ότι μπορεί να γίνουμε άπληστοι, υπεραισιόδοξοι και επιπόλαιοι, να μας πιάσει τεμπελιά, να τα θέλουμε όλα στο χέρι ή να επενδύουμε σε ουτοπικά σχέδια χωρίς κανέναν σχεδιασμό και να θεωρούμε ότι θα πέσει το μάννα εξ ουρανού.



                ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Οι σχέσεις σου με ανώτερους στη δουλειά σου παρουσιάζουν νέα δεδομένα το διάστημα αυτό, καθώς φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω συζητήσεων για ένα νέο εγχείρημα ή για μια καινούρια συνεργασία. Από την άλλη, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν γενικότερα οι φιλοδοξίες και η δημόσια εικόνα σου και ίσως χρειαστεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα επαγγελματικά σου σχέδια και στον χρόνο που αφιερώνεις στην οικογένειά σου. 



               ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει θέματα που αφορούν σπουδές και ταξίδια. Ίσως να ξεκινάς κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τις μέρες αυτές, να εξειδικεύεσαι σε ένα αντικείμενο ή να ξεκινάς μια νέα συνεργασία, ενώ παράλληλα φαίνεται πως καλείσαι να προετοιμάσεις το επαγγελματικό σου μέλλον. Επίσης, ένα επαγγελματικό ταξίδι που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις, θα έχει πολύ θετική έκβαση. Παράλληλα, φαίνεται πως αναδιαμορφώνεις την κοσμοθεωρία σου αυτή την εποχή, προκειμένου να εξυπηρετήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου.


              ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνει νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά οικονομικές σου υποθέσεις. Οφειλές, δάνεια και κληρονομιές έρχονται σε πρώτο πλάνο τις μέρες αυτές, ενώ είναι πιθανό να υπογράψεις και κάποια καινούρια επαγγελματική συμφωνία. Από την άλλη, το καινούριο φεγγάρι φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και σε οικονομικά ζητήματα, σε θέματα συμβίωσης και σεξουαλικότητας. Παράλληλα, αυτή την εποχή φαίνεται πως μπαίνεις σε μια διαδικασία ψυχανάλυσης, ώστε να μεταμορφώσεις πτυχές σου που σε εμποδίζουν να χαρείς και να εξελιχθείς.



              ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τις ημέρες αυτές, θα υπάρξουν νέα δεδομένα στον δεσμό σου, ο οποίος φαίνεται να προχωρά παρακάτω, μέσα από μια συμβίωση ή ακόμα και μέσα από έναν γάμο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, είναι πιθανό να κάνεις μια καινούρια γνωριμία τις ημέρες αυτές, η οποία θα παίξει μοιραίο ρόλο στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο, επαγγελματικό εγχείρημα.


 


                 ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον 6ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου και γενικότερα, την καθημερινότητά σου. Τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα που αλλάζουν το πρόγραμμα και τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σου ή και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Από την άλλη, ίσως θελήσεις να εστιάσεις περισσότερο στη φυσική σου κατάσταση και να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να προγραμματίσεις κάποιο τσεκ απ, προκειμένου να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία σου.



               ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή και φέρνει ρομαντισμό και πάθος στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μια νέα γνωριμία που έρχεται στο δρόμο σου, ενδέχεται να εξελιχθεί σε σχέση ζωής, ενώ οι δεσμευμένοι Παρθένοι, ίσως αρχίσουν να σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο να αποκτήσουν απογόνους. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη και ίσως δεχθείς μια επαγγελματική πρόταση, μέσα από την οποία θα εκφράσεις τα ταλέντα και τα προσόντα σου. 




                   ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ηλιακό σου ναδίρ και φέρνει εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα καθώς και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου. Είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ενός ακίνητου το διάστημα αυτό ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις μια μετακόμιση, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Από την άλλη, το παρελθόν κάνει έντονη επανεμφάνιση, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με καταστάσεις που είχες απωθήσει και τώρα, καλείσαι να τις διορθώσεις…



                 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μια επικοινωνιακή περίοδο για το ζώδιό σου. Αυτό το διάστημα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς σου συγγενείς, ενώ παράλληλα φαίνεται πως διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και δικτυώνεσαι, προκειμένου να εξελιχθείς επαγγελματικά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που θα σε βάλει σε σκέψεις. Από την άλλη, ίσως πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση, μάθεις κάτι καινούριο ή πιθανόν να αγοράσεις ένα καινούριο μεταφορικό μέσον.


 


                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες που σου δημιουργούσαν ανασφάλεια, ενώ γενικά φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα τα εισοδήματά σου, κάποιες επενδύσεις ή αγοραπωλησίες. Επίσης, είναι πιθανό να αναζητήσεις πρόσθετη εργασία, προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο εισόδημα που θα σου επιτρέπει να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Από την άλλη, φαίνεται πως θα θελήσεις να κάνεις πράξη τις επιθυμίες σου και θα αναδιαμορφώσεις το σύστημα αξιών σου. 



               ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σε παρακινεί να κάνεις μια καινούρια αρχή τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις. Τις ημέρες αυτές, ίσως να αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου, να ξεκινάς μια καινούρια, πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή όσον αφορά τα αισθηματικά σου, πιθανόν να υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν το ταίρι σου και την πορεία της σχέσης σας. Για τους αδέσμευτους, το νέο φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες και κάποια από αυτές είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.




                ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μία περίοδο, κατά την οποία εντείνεται η ανάγκη σου για χαλάρωση και επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Η διαισθητικές σου ικανότητες οξύνονται και φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση απολογισμού, ενώ από την άλλη ίσως να φτάνουν στα αυτιά σου μπερδεμένες πληροφορίες ή να επικρατεί έντονο παρασκήνιο στον χώρο εργασίας σου. Γενικά, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση προετοιμασίας και αλλαγής, η οποία δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη και θα αρχίσει να εκτυλίσσεται από τον επόμενο μήνα… 



                 ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τις κοινωνικές σου επαφές και τα προσωπικά σου όνειρα. Τις επόμενες μέρες, θα συναναστραφείς περισσότερο με φίλους και πρόσωπα που παίζουν κάποιο ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μία καινούρια παρέα ή ομάδα που θα έχετε κοινές ιδέες. Παράλληλα, θα έχεις την διάθεση να σχεδιάσεις το μέλλον, να σκεφτείς μελλοντικά πλάνα και να κάνεις πράξη κάποιους στόχους σου, χρησιμοποιώντας την εργατικότητα και την μεθοδικότητά σου. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα