ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                 ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα στρέφεται περισσότερο στα επαγγελματικά. Ωστόσο, μια πρακτική προσέγγιση θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, φέρνει ευχάριστα νέα και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Καθώς φτάνουμε στο τέλος του μήνα και της χρονιάς, η ενέργειά σου επιβραδύνεται, αφού ο Ερμής ανάδρομος ενώνεται με τον ανάδρομο Άρη και αυτοί οι δυο πλανήτες μαζί θα δημιουργήσουν κάποια κολλώδη, ομιχλώδη και ίσως ακόμη και μπερδεμένη ενέργεια. Μην δεσμεύεσαι υπερβολικά και αφιέρωσε χρόνο στο εαυτό σου για φροντίδα και ευχαρίστηση. Ο Δίας περνά επίσης στο δικό σου ζώδιο στις 20/12 και σου δημιουργεί υπερβολική αισιοδοξία που χρειάζεται.



               ΤΑΥΡΟΣ

Η αλλαγή και η ελευθερία χαρακτηρίζουν τον νέο μήνα για σένα. Ακολούθησε λοιπόν τις αλλαγές που σου προσφέρονται και άφησε στην άκρη τις διαμαρτυρίες. Μπορεί να θέλεις να πεις πολλά, αλλά θα ήταν σοφό να σκεφτείς πριν ενεργήσεις και πριν πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Η συνεργασία είναι απαραίτητη, όπως και η εξέταση και των δυο πλευρών κάθε κατάστασης που παρουσιάζεται. Ο Δίας από το ζώδιο του Κριού σε απελευθερώνει από φόβους και ανασφάλειες. Πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Οι εορταστικές μέρες του μήνα μπορεί να σε οδηγήσουν σε έξοδα που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. 


 

 

                ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που τα οικογενειακά ζητήματα και οι στενές σχέσεις αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου. Παρόλο που υπάρχουν πολλά καθήκοντα και ευθύνες που σαφώς είναι δικές σου, υπάρχουν κάποιες ευθύνες που δεν θα πρέπει να επωμιστείς. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Η τύχη είναι με το μέρος σου και δεν αποκλείεται να δεχτείς προτάσεις και να έχεις νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Με τη μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Κριού οι φίλοι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και η παρουσία τους στη ζωή σου να είσαι βέβαιη πως θα ευνοήσει και την ερωτική σου ζωή.


 

               ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατανόηση του εαυτού σου, καθώς και του τι συμβαίνει γύρω σου είναι ένα βασικό θέμα για σένα αυτόν τον μήνα. Η ψυχική ηρεμία είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τώρα κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από εσένα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Η παρουσία του Δία στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες. Ο μήνας κλείνει ευχάριστα με τις γιορτές, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να γεφυρώσεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς.



                 ΛΕΩΝ

Η χρήση της κοινής λογικής και της καλής σου κρίσης είναι η απόλυτη ευθύνη σου αυτόν τον μήνα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει περιζήτητη και αυξάνει την κοινωνικότητα σου. Περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και χρωματίζει με πάθος τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου στα επαγγελματικά. Βλέποντας τα πράγματα κάτω από ένα νέο πρίσμα εντοπίζεις και ευκαιρίες που μπορούν να απογειώσουν την καριέρα σου. Στις 29/12 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και ρίχνει λίγο τις ταχύτητες. Απόλαυσέ το και προετοιμάσου για την αλλαγή της χρονιάς που σου υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα.


 

               ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και αποτελέσματα. Θα περάσεις πολύ χρόνο με φίλους και θα απολαύσεις την παρέα τους. Η κίνηση του Ερμή ακολουθούμενη από την Αφροδίτη στις αρχές του μήνα θα επηρεάσει θετικά τον τομέα των επαγγελματικών σου. Θα καταφέρεις να αποστομώσεις τους αντιπάλους σου δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό. Η παρουσία του Κρόνου και η ανάδρομη κίνηση του Άρη είναι πιθανό να φέρει αλλαγές στον χώρο της εργασίας σου. Η ερωτική σου διάθεση αυξάνεται και κατά συνέπεια βελτιώνεται η σχέση με τον αγαπημένο σου. 


 


                  ΖΥΓΟΣ

Υποδέχεσαι τον τελευταίο μήνα αυτής της χρονιάς με αρκετές υποχρεώσεις, καθώς έχεις έντονο το αίσθημα της ευθύνης. Η ικανότητά σου να σκέφτεσαι και να παίρνεις αποφάσεις θα φέρει καλά αποτελέσματα και άνεση στη δουλειά σου. Η τάση σου για ανάληψη κινδύνων θα αυξηθεί μετά τις 16/12 για αυτό θα πρέπει να μετριάσεις αυτή σου την ενέργεια που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Από τις 20/12 που ο Δίας επιστρέφει στον τομέα των σχέσεων σου φρόντισε και αποκατάστησε οικογενειακές και συναδελφικές σχέσεις. Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να επανέλθει και να σου δημιουργήσει αναστάτωση. 



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένιωσες αρκετή πίεση το τελευταίο διάστημα και ήρθε καιρός να χαλαρώσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σου υπενθυμίζει τη χαρά, τον έρωτα και το πάθος, βασικά χαρακτηριστικά και συναισθήματα για σένα. Ωστόσο οι πιθανότητες διαφωνιών στα επαγγελματικά πιθανά να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες ή ένταση. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας επιστρέφει στον τομέα της ευεξίας και της καθημερινής σου ρουτίνας στις 20/12, κάτι που θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να πειραματιστείς με ένα φιλόδοξο νέο σχέδιο που θα βελτιώσει τη διαχείριση του χρόνου σου.  Αποχαιρέτησε τη χρονιά με καλή διάθεση και αισιοδοξία για την επόμενη. 




                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δική σου σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη που σημαίνει ότι είσαι στη μέση: από τη μία να παλεύεις για τα έργα πάθους σου και από την άλλη να ονειροπολείς για το πως μπορείς να φτάσεις τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σου την επόμενη περίοδο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου που βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα σου δίνουν την ευκαιρία να σκεφτείς πόσο παλιές συναισθηματικές πηγές μπορεί να επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσεις τις σημερινές προκλήσεις με τους αγαπημένους σου ή ακόμα και με την καριέρα σου. Η Πανσέληνος στις 7/12 στον τομέα των συνεργασιών σου είναι μια ακόμη ευκαιρία να ενισχύσεις την αίσθηση του εαυτού σου, καθώς εξετάζεις το πως εμφανίζεσαι ή αντιδράς στις πιο στενές σου σχέσεις. 



                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ταξίδι του Ήλιου στον τομέα της πνευματικότητάς σου από τις 22/11 πιθανότατα σε έκανε να νιώσεις ότι μερικές φορές τρέχεις μέσα στη λάσπη, επειδή είναι μια από τις πιο νωχελικές περιόδους του χρόνου για σένα. Η Πανσέληνος στις 7/12 πέφτει στον τομέα τις ευεξίας σου και μπορεί να ανησυχήσεις για την πρόοδο που στοχεύεις. Αμέσως μετά η Αφροδίτη που κυβερνά τις σχέσεις μετακομίζει στον τομέα των σχέσεων σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2/1 και θα νιώσεις ότι βγαίνεις στο προσκήνιο. Με την τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 29/12 έως τις 18/1 στο ζώδιό σου, η τάση να ασχοληθείς με ημιτελή έργα τώρα θα μπορούσε να είναι το κλειδί για τη μεγάλη επιτυχία.


 



                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο αλλά και αρκετούς άλλους πλανήτες στον τομέα της δικτύωσής σου από τον περασμένο μήνα έχεις βυθιστεί σε ομαδικές προσπάθειες, φροντίζοντας τους πλατωνικούς δεσμούς σου. Γύρω στις 7/12 η Πανσέληνος πέφτει στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης, η οποία λειτουργεί ως πράσινο φως για να εμπιστευτείς την καρδιά σου και να ακούς τη φωνή της. Σπάνια τηρείς τους κανόνες αλλά τώρα έχεις ιδιαίτερα κίνητρα. Στις 9/12 η γλυκιά Αφροδίτη μεταβαίνει στον τομέα της πνευματικότητας σου και ακολουθεί και ο Ήλιος από τις 21/12. Ακόμα κι αν έχεις άφθονες κοινωνικές δεσμεύσεις οφείλεις στον εαυτό σου να ακούσεις τις ανάγκες σου. Ο Ερμής από τις 29/12 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην ίδια ζώνη. Χαλάρωσε και απόλαυσε το σπίτι, την οικογένεια και το εορταστικό κλίμα.


 

                    ΙΧΘΕΙΣ

Ενώ οι άλλοι προγραμματίζουν πάρτι διακοπών και πειραματίζονται με τη χειμερινή τους γκαρνταρόμπα, εσύ μπορεί να πνίγεσαι σε εκκρεμότητες που σχετίζονται με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η Πανσέληνος στις 7/12 πέφτει στον τομέα του σπιτιού και ίσως πιέσεις λίγο τα πράγματα προκειμένου να βρεις λύσεις. Στις 20/12 ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σου και μετακομίζει στον τομέα των χρημάτων σου. Έτσι θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου. Ο έρωτας και η Αφροδίτη, σου επιφυλάσσουν εντυπωσιακές εκπλήξεις το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα