ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη 


 

Στις 16 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και περνά σε αυτό του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Δεκεμβρίου 2022. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο ο τρόπος που σχετιζόμαστε αλλάζει, τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την καχυποψία, την κτητικότητα και τη ζήλεια, περνάμε στην εξωστρέφεια, την ειλικρίνεια και την ανάγκη για ελευθερία μέσα στις σχέσεις.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Τοξότη;

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).


 

                    ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο χαρίζοντάς σου ενθουσιασμό και κοινωνική διάθεση. Ευνοούνται, επίσης, επαγγελματικές συνεργασίες με το εξωτερικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο νομικό ζήτημα, θα παρουσιαστούν θετικές εξελίξεις. Tα ταξίδια και θέματα εκπαίδευσης ευνοούνται αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα θα έχεις την επιθυμία να ανοιχτείς και να επεκταθείς. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες με άτομα που διαμένουν σε άλλες χώρες ή ακόμη και μια καινούρια σχέση ένα πρόσωπο που σας συνδέει κοινό όραμα και πεποιθήσεις.


 

                  ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εύνοια σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Ενδεχομένως, να σου επιστραφούν κάποια χρήματα αυτό το διάστημα ή να καταφέρεις να αποπληρώσεις ένα δάνειο που σου δημιουργούσε ανασφάλεια. Από την άλλη, η διέλευση αυτή ευνοεί τη σχέση σου και φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου, το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται, ενώ ίσως να υπάρξει και αύξηση στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου. 



 

                 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιό σου, χαρίζοντας εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό θα γίνεις πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου προς το ταίρι σου και θα δεις το κλίμα μεταξύ σας να βελτιώνεται και να αποκαθίστανται οι ισορροπίες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, έλκεις περισσότερους θαυμαστές και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψεις καινούριο δεσμό. Παράλληλα, ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες σου και οι συναδελφικές σου σχέσεις. 



                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ευνοώντας τον τομέα της εργασίας σου. Ίσως να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σου το διάστημα αυτό, οι οποίες σου επιτρέπουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και να βελτιώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να οργανώνεις ένα ταξίδι που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου, ενώ είναι μια ιδανική περίοδος για να σπάσεις τη ρουτίνα και να εντάξεις δημιουργικές δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου. 


 


                   ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργεί μια επιθυμία για διασκέδαση και φλερτ. Η γοητεία που εκπέμπεις και η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, αυξάνουν τους θαυμαστές σου και τις πιθανότητες να πραγματοποιήσεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναθερμαίνεται. Παράλληλα, είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή ένα επαγγελματικό εγχείρημα, μέσα από τα οποία προβάλλονται τα ταλέντα σου. 



                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που σε καλεί να συσφίξεις τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να ασχοληθείς με στο σπίτι σου. Ίσως να θελήσεις να γεφυρώσεις κάποιες διαφορές που, ενδεχομένως, δημιουργήθηκαν με κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα στο σπίτι σου.


 


                   ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντάς σε πιο εκφραστικό και αυξάνοντας τις μετακινήσεις σου. Το διάστημα αυτό, η επικοινωνία με τους γύρω σου βελτιώνεται, συσφίγγονται οι σχέσεις με αδέρφια αλλά και με τον/την σύντροφό σου, γνωρίζεις καινούριο κόσμο, ταξιδεύεις και μοιράζεσαι τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα, ερωτική γνωριμία. Ευνοούνται, επίσης οι κοντινές αποδράσεις, οι εκδρομές και κάθε είδους δραστηριότητα που σε ανανεώνει και γεμίζει τις μπαταρίες σου.



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο χαρίζοντας εύνοια στις οικονομικές σου υποθέσεις και ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Το διάστημα αυτό, ίσως θελήσεις να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για προσωπική ευχαρίστηση και διασκέδαση, ενώ ίσως παρατηρήσεις και μια αύξηση στα εισοδήματά σου. Παράλληλα, θα δεις την αυτοεκτίμησή σου να ανεβαίνει και να αναγνωρίζεται η αξία σου, λόγω κάποιας επιβράβευσης που λαμβάνεις από τη δουλειά σου ή λόγω μιας ερωτικής γνωριμίας που σε ανεβάζει…


 


                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Το διάστημα αυτό, θα έχεις περισσότερη διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Παράλληλα, το κλίμα στη σχέση σου βελτιώνεται και θα οργανώσεις δραστηριότητες που ανανεώνουν εσένα και τον/την σύντροφό σου. Ευνοούνται, επίσης, τα ταξίδια και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ενώ θετικές εξελίξεις αναμένονται και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, μέσα από νέα εγχειρήματα και συνεργασίες.


 

                   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 12ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για ευχαρίστηση. Το διάστημα αυτό, θα νιώσεις την επιθυμία να κάνεις έναν απολογισμό και θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τα συναισθήματά σου. Παράλληλα, οξύνεται η διαίσθησή σου και ίσως θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με πνευματικά ζητήματα, ενώ όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ενδέχεται να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει…


 


                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 11ο ηλιακό σου οίκο ανεβάζοντας στα ύψη την κοινωνικότητά σου. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να βρεθείς με φίλους, να μπεις σε καινούριες παρέες και να διευρύνεις τον κύκλο σου, ενώ ίσως να δέχεσαι και περισσότερες προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση. Παράλληλα, αυξάνονται οι ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια ομαδική δραστηριότητα ή να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, η οποία σε οδηγεί πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου. 



                    ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την διέλευσή της από το ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Το διάστημα αυτό, θα καταφέρεις να φτάσεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου, θα βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου και θα προβάλεις περισσότερο τα ταλέντα και τα προσόντα σου. Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με ανώτερους και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια συνεργασία ή ένα καινούριο εγχείρημα που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δημιουργικός. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τη δουλειά σου…




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα