ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη 


 

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 08/11/2022 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού και έρχεται με άγριες διαθέσεις και πολλές ανατροπές. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη, που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, μπορεί να αποτελεί την κορύφωση των καταστάσεων που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα με την Ηλιακή έκλειψη στις 25/10/2022 και ίσως τώρα δείτε κάποιους κύκλους να ολοκληρώνονται. Ο Ταύρος έχει να κάνει με τη δομή, την αξιοπιστία, την ασφάλεια - οικονομική και συναισθηματική. Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, έχει ως στόχο τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση που πολλές φορές έρχονται μέσα από επώδυνες και τραυματικές εμπειρίες. Αυτή η αντίθεση λοιπόν μας καλεί να κοιτάξουμε στα βάθη της ψυχής μας, να αγκαλιάσουμε ό,τι βρίσκεται εκεί και να πάψουμε να συμβιβαζόμαστε στο όνομα της όποιας επιφανειακής ασφάλειας, αλλά να βρούμε την ουσία.

                ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει ένταση και στις σχέσεις σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην ξεσπάτε τα νευρά στους άλλους. Τα οικονομικά σας έχει βάλει στο μάτι η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και επειδή είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, μπορεί να έχετε ξαφνικά και απρόσμενα μια αλλαγή στο εισόδημα σας. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, να προφυλάσσετε τα οικονομικά σας και τα υπάρχοντα σας, να μην παίρνετε ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις αυτή την περίοδο. 



                ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή αυτό το φεγγάρι είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές, που όσο κι αν τις φοβάστε αυτές είναι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας, τον τρόπο που σκέφτεστε και το τι δείχνετε στους γύρω σας. Η Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 γράφει το όνομα σας και αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο ίσως συμβούν κάποιες καταστάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια. 




                 ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο σας επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης - Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 8/11 και ίσως να μην έχετε διάθεση για πολλά κοινωνικά πάρε δώσε και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επειδή αυτό το φεγγάρι τονίζει αρκετά και τα θέματα υγείας, είτε της δική σας είτε ενός αγαπημένου σας ατόμου, καλό είναι να μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε, να βρείτε τη γαλήνη σας μέσα από χαλαρωτικές δραστηριότητες και να μην προκαλείτε την τύχη σας ούτε τους άλλους γύρω σας.




                  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος στις 8/11 σχηματίζεται μεν σε ένα φιλικό σας ζώδιο, αλλά οι απαιτητικές της όψεις, ειδικά η σύνοδος με τον Ουρανό, μπορεί να σας ταράξουν και να φέρνουν αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Η έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να αποφασίσετε με ποιους θα πορευτείτε και με ποιους θα κρατήσετε τις αποστάσεις. Καλώς ή κακώς αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και αδιαπραγμάτευτους και θα θέλετε οι σχέσεις σας να είναι ξεκάθαρες. 


 


                    ΛΕΩΝ

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς, που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 8/11, επηρεάζει τον τομέα καριέρας - οικογένειας και μπορεί να φέρει αλλαγές και ανατροπές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι για κακό…, αφού μέσα από τις αλλαγές θα οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε. Επειδή σε αυτή την έκλειψη εμπλέκεται άμεσα ο πλανήτης των εκπλήξεων, των ανατροπών και επανάστασης, ο Ουρανός, μπορεί οι αλλαγές να προκύψουν από το πουθενά και μια εξωτερική συνθήκη να σας αναγκάσει να αλλάξετε περιβάλλον. 



                  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού στις 8/11, που είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη του ξαφνικού, τον Ουρανό, μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές στα πλάνα σας. Μπορεί να υπάρξουν απαιτητικές καταστάσεις στην επαγγελματική σας ζωή, ξαφνικές ειδήσεις να ανατρέπουν το πρόγραμμα σας, που για εσάς είναι πολύ σημαντικό, και αυτό να σας προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό. Η έκλειψη εξάλλου σας ζητά να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας και να πείτε ναι σε ό,τι αφορά την επέκταση των πνευματικών οριζόντων σας και μάλιστα μπορεί σας ανοίξει την όρεξη για να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. 


 


                    ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 8/11, ενώ δεν είναι απειλητική για το ζώδιο σας, μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα σε χρήματα και αισθήματα. Επειδή είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και για κανέναν λόγο να μην κάνετε σπατάλες και να μην πάρετε ρίσκο. Η Σεληνιακή έκλειψη όμως σας ωθεί να κάνετε βουτιά και στα βαθύτερα συναισθήματα σας και ίσως κάποιες ανασφάλειες και φόβοι βγουν στην επιφάνεια. Γενικά, η έκλειψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά, καθώς θα σας επιτρέπει να κοιτάζετε κάτω από την επιφάνεια των στενών σχέσεων, των δεσμεύσεων, των επενδύσεων και των επαγγελματικών σας συμφωνιών.


             

                 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 8/11 μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, θα σας ταρακουνήσει και θα σας ξεβολέψει, καθώς βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου, και μπορεί να γίνετε ένας μικρός επαναστάτης. Με την έκλειψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά σας, ή αν έχετε εμπλακεί σε μια παράνομη σχέση υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.


 


                ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη στις 8/11 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με αυτό το φεγγάρι δεν είναι καθόλου απίθανο να δείτε κάποιον συνεργάτη να φεύγει από κοντά σας ή να έχετε αλλαγές στον τρόπο και τον χώρο της δουλειάς. Ακόμη, μπορεί το θέμα να είναι οικονομικό, να πρέπει δηλαδή να γίνουν περικοπές στην εταιρεία που εργάζεστε και να έχετε άγχος και αγωνία για τα οικονομικά σας. Επίσης η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει και έντονο παρασκήνιο στη δουλειά και είτε κάποιοι να μιλούν πίσω από την πλάτη σας είτε εσείς να κανονίζετε μυστικές συζητήσεις και επαφές. Όμως, να είστε προσεκτικοί, διότι αυτό το φεγγάρι είναι αποκαλυπτικό και μπορεί να βγουν όλα στη φόρα.



                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης - Πανσέληνος στις 8/11 στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού επηρεάζει σημαντικά τον τομέα του έρωτα, των φίλων, των παιδιών, αλλά και του χρήματος. Και παρότι πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, η σύνοδος με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει μια ρήξη ή κάποια ένταση σε μια σχέση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει νέες και κεραυνοβόλες ερωτικές γνωριμίες ή μια διάθεση να τα γκρεμίσετε όλα στη σχέση σας και να δημιουργήσετε χώρο για να μπει κάτι νέο και φρέσκο στη ζωή σας. 


 


                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 8/11 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού και ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα που θα φέρουν απρόβλεπτες εξελίξεις είτε σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι είτε σε θέματα της δουλειάς. Επειδή αυτό το φεγγάρι έχει να κάνει και με το παρελθόν και τις ρίζες σας, ίσως ανοίξουν κάποιες πληγές από τα παιδικά σας χρόνια, ή μπορεί να με κάποιον τρόπο να συνειδητοποιήσετε πόση μεγάλη αξία έχουν οι δικοί σας άνθρωποι και πόσο τους έχετε παραμελήσει και να ψάχνετε τρόπους να τους ανταποδώσετε την αγάπη τους. 



                    ΙΧΘΕΙΣ

Έντονα κοινωνικούς και επικοινωνιακούς θα σας βρει αυτή η Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 8/11 και επηρεάζει τον 3ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά στην επικοινωνία και στην πνευματική σας αντίληψη. Θα έχετε όρεξη για βόλτες και ταξίδια, να δείτε φίλους, αδέλφια, ξαδέλφια και γνωστούς και το τηλέφωνο σας δεν θα σταματάει να χτυπάει, ενώ μπορεί να παρουσιαστούν και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος της έκλειψης με τον πλανήτη των εκπλήξεων, τον Ουρανό, ίσως φέρει αποκαλύψεις κάποιων καταστάσεων που αγνοούσατε και να απογοητευτείτε πολύ, αλλά καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί και με τα δικά σας μυστικά σας αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα