ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


 

            ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για εσάς, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει σκληρές όψεις που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Συγκεκριμένα, στις 7/11 το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μπορεί να οδηγήσει μια κατάσταση στο τέλος της ή να φέρει στην επιφάνεια αμφιβολίες και θέματα εμπιστοσύνης που θα κλονίσουν το κλίμα. Αντιθέτως, στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο γλυκιά και ρομαντική διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείτε και να κατανοήσετε καλύτερα τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.  Από τις 16/11 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και θα σας χαρίσει περισσότερη αισιοδοξία και μια πιο ανήσυχη διάθεση. 



               ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη κιόλας εβδομάδα του μήνα θα σας ταρακουνήσει αρκετά, αφού η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, αλλά και τετράγωνο με τον Κρόνο. Μια σχέση μπορεί να λήξει ξαφνικά, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια ανυπέρβλητα εμπόδια που δεν θα μπορέσετε να παραβλέψετε, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα και σκληρή συμπεριφορά από το ταίρι σας. Θα πρέπει λοιπόν να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να μην χάσετε την αυτοπεποίθηση σας και κυρίως να μην λειτουργήσετε με απερισκεψία και επιπολαιότητα. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα μπορεί να φέρει όμορφες συναντήσεις με άτομα τα οποία θα απαλύνουν τις πληγές σας, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να επιλύσετε τις διαφορές σας. 




                ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία πλέον στο δικό σας ζώδιο, ο μήνας αυτός εμπεριέχει εκνευρισμό και ένταση, κάτι που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και καβγάδες.  Στις 8/11 η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί το πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και σας καλεί να αφήσετε οριστικά πίσω σας φοβίες...Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, μια θέση η οποία ευνοεί στο έπακρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή τον γάμο σας, αφού θα εξομαλύνει τις καταστάσεις και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τις διαφωνίες σας. Ωστόσο, στις 19/11 το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, γιατί φέρνει σύγχυση και μπερδέματα, επομένως δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα. 



               ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο μισό του Νοεμβρίου θα είναι άκρως ερωτικό για εσάς, αφού η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τα μέσα του μήνα. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει τις πρώτες ημέρες του μήνα με τον Ουρανό και τον Κρόνο, μπορεί να ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας και να φέρουν ψυχρότητα μέσα στις σχέσεις σας. Στις 8/11 η έκλειψη Σελήνης αποτελεί μια ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και σε φιλικό. Στα μέσα του μήνα το σκηνικό αλλάζει, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις για την ερωτική σας ζωή. Στις 10/11 το συναίσθημα θα έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις σας, αφού το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα βγάλει προς τα έξω την πιο ευάλωτη πλευρά σας και τις ευαισθησίες σας. 


 


                  ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με δυσκολίες για εσάς, αφού η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει σκληρές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, στις 8/11 η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο πραγματοποιείται στον άξονα καριέρας - οικογένειας φέρνοντας ριζικές αλλαγές και κομβικά γεγονότα που θα διαταράξουν τις ισορροπίες. Όσα συμβούν τώρα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι μπορούν να σας στηρίξουν και αξίζουν πραγματικά να βρίσκονται δίπλα σας και ποιοι δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας. Στα μέσα του μήνα θα πάρετε μια ανάσα, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει πιο ευνοϊκές όψεις. Συγκεκριμένα, στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα φέρνει ρομαντισμό και κατανόηση στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να απαλύνετε πληγές του παρελθόντος, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 15/11 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στο σπίτι σας και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή σε άτομα από την οικογένεια σας. 



                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νοέμβριος στο ξεκίνημα του σας βρίσκει σε μια άκρως επικοινωνιακή και εξωστρεφή φάση. Το πρόγραμμα σας είναι γεμάτο με ραντεβού, συναντήσεις και συζητήσεις και είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε νέες γνωριμίες. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα δώσει ένα ρομαντικό τόνο στην καθημερινότητα σας και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 15/11 το εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία είναι μια εξίσου ευνοϊκή όψη, η οποία θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να έρθετε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας, αφού τώρα θα δώσετε περισσότερη έμφαση σε όλα εκείνα που σας ενώνουν και όχι σε αυτά σας χωρίζουν. Από τις 16/11 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα σπιτιού και οικογένειας. 


 


                     ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινάει δυναμικά με την Πανσέληνο και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/11. Το φεγγάρι αυτό ενεργοποιεί τον τομέα που συμβολίζει τις βαθιά συναισθηματικές σας σχέσεις και σας δείχνει ότι μια κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο τέλος της. Ίσως λοιπόν έχει έρθει η στιγμή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ή να αφήσετε οριστικά πίσω σας μια σχέση που δεν λειτουργεί πλέον. Από τις 16/11 ο κυβερνήτης σας, δηλαδή η Αφροδίτη, θα εισέλθει στον Τοξότη, κάτι που σημαίνει ότι ο υπόλοιπος μήνας θα είναι πιο επικοινωνιακός και εξωστρεφής για εσάς. Η καθημερινότητα σας θα γεμίσει με συναντήσεις, γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που θα σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά και θα σας ανανεώσουν. 



                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα είναι αρκετά ζόρικες και θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κρατήσετε τις ισορροπίες, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει σκληρές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Μπορεί λοιπόν μια σχέση να φτάσει στο τέλος της ή να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας.  Στις 8/11 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό το φεγγάρι ρίχνει φως στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και σας καλεί να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα έρχεται για να γλυκάνει λίγο το κλίμα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και αντίστοιχα να λάβετε κι εσείς στοργή και κατανόηση από το ταίρι σας. Στις 15/11 έχουμε ίσως την πιο ευνοϊκή όψη του μήνα, που δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία. 


 

 

                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα λοιπόν σας καλεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από τους γύρω σας και κυρίως να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Στις 10/11 το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα πιο γλυκό κλίμα και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πιο ευχάριστο όμως γεγονός του μήνα για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 16/11. Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει λάμψη και γοητεία και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας. 



                 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με απρόοπτα και εκρηκτικές καταστάσεις στα ερωτικά σας, αφού στις 6/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό. Μια σχέση μπορεί να λήξει εντελώς ξαφνικά, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 7/11 μπορεί να φέρει ψυχρότητα στις σχέσεις σας ή να νιώσετε ότι τα συναισθήματα σας δεν έχουν ανταπόκριση, κάτι που θα ρίξει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σας. Στις 8/11 όλο αυτό το κλίμα θα κορυφωθεί, αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα θα ρίξει τους τόνους και θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό κλίμα. 



 


                   ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου θα είναι επεισοδιακό για εσάς, αφού η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει σκληρές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο στις 6/11 και στις 7/11 αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με ριζικές αλλαγές που αφορούν τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Ίσως αυτές τις ημέρες να έχετε αρκετές υποχρεώσεις οι οποίες σας απομακρύνουν από το ταίρι σας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει μια αποκάλυψη που θα σας κλονίσει ψυχικά. Στις 8/11 η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα κορυφώσει όλη αυτή την αίσθηση και μπορεί μια κατάσταση να φτάσει σε ένα οριστικό τέλος. Από τα μέσα του μήνα το κλίμα θα γίνει πιο ευχάριστο και ερωτικό για εσάς, αφού στις 16/11 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας ενώνουν κοινοί στόχοι, απόψεις και ενδιαφέροντα. 



                      ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων ήδη από τις 30/10, είναι αλήθεια ότι μέσα στον Νοέμβριο θα βιώσετε μεγάλη εσωτερική ένταση, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε απότομα ξεσπάσματα. Το όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 10/11 έρχεται για να γλυκάνει λίγο το κλίμα και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τόσο τα δικά σας συναισθήματα, όσο και των άλλων. Εξίσου ευνοϊκή όψη θα είναι και το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 15/11, αφού θα σας χαρίσει τύχη και αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την ημέρα για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα