ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο Ήλιος Σε Τρίγωνο Με Τον Ουρανό 


 

Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και είναι μια άκρως θετική και ευνοϊκή όψη φίλοι μου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πλανήτες ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας, την πνευματική μας έμπνευση και τις πρωτότυπες ιδέες μας, ενώ παράλληλα μας βοηθά να πειραματιστούμε με τους πόθους και τα θέλω μας και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στους τομείς της καθημερινότητά μας που έχουν άμεση ανάγκη από αναζωογόνηση και ζωντάνια.

 
                    ΚΡΙΟΣ

Μια καινούρια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία μπορεί να φέρει το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, τέτοια που αναθαρρεύουν τα οικονομικά σας, αλλά και δικαιώνεστε για τους κόπους και τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στη δουλειά σας. Η ενεργητικότητά σας, ο αυθορμητισμός και ο δυναμισμός σας, βρίσκονται στο ζενίθ, η κοινωνική και προσωπική σας καθημερινότητα, λάμπουν από ζωντάνια και χαρούμενες στιγμές.



                  ΤΑΥΡΟΣ

Τολμήστε να βγάλετε από μέσα σας τον δυναμισμό και την παραγωγικότητά σας με τη συγκεκριμένη όψη, δεδομένου ότι τώρα μπορείτε να εκφράσετε τις καινοτόμες ιδέες σας στους συνεργάτες και τα ανώτερα πρόσωπα στη δουλειά σας, και να πιάσουν τόπο χίλια τα εκατό. Οι νέες γνωριμίες, τα καυτά φλερτ και τα αισθησιακά ειδύλλια αν είστε αδέσμευτοι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε το πάθος και την αφοσίωση της σχέσης σας. 




                 ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις φέρει το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, για αυτό καλό είναι να δυναμιτίσετε το επικοινωνιακό σας χάρισμα και την ευφράδεια του λόγου σας, προκειμένου να μαγνητίσετε οπαδούς και υποστηρικτές των όποιων φιλόδοξων σχεδίων κάνετε για το κοντινό και το απώτερο μέλλον. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών, για να εξομαλύνετε την αμφίρροπη κατάσταση που επικρατεί στην σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. 



                ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στην κοινωνική σας ζωή φέρνει η συγκεκριμένη όψη, συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες που από καιρό έχουν βαλτώσει, μπορούν να δώσουν υπέροχες εξελίξεις στην έως τώρα μουντή σας καθημερινότητα. Τα ερωτικά σας φλογίζονται με περισσότερο πάθος και δοτικότητα σε ότι αφορά τους δεσμευμένους, ενώ οι ελεύθεροι φλερτάρετε έντονα με το άλλο φύλο, κάτι πολύ όμορφο ανατέλλει στην καρδιά σας.


 



                  ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικοί ρυθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν έντονα με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, και οποιοδήποτε εμπόδιο προκαλούσε αδράνεια στην δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τώρα δίνει τη σκυτάλη στις γρήγορες αποφάσεις και τις ώριμες επιλογές που καλείστε να κάνετε, προκειμένου να εξασφαλίσετε οικονομική άνοδο και πολλές επιτυχίες. Η συναισθηματική σας καθημερινότητα, γεμίζει από ευτυχισμένες συγκυρίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε.



                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ελπίδα και η πίστη, επιστρέφουν στην καθημερινότητα σας με τη συγκεκριμένοι όψη, και βοηθούν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Κάποια νέα, επαγγελματικά σχέδια που είχαν βαλτώσει, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και περιμένουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας για το αύριο. Αν έχετε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ταξίδι, τώρα παίρνει σάρκα και οστά, αν υπάρχει κάποιο νομικό ή οικογενειακό ζήτημα, βρίσκει τη λύση του.


 


                     ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας και η επαγγελματική σας εξέλιξη, επισκιάζουν με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την ζωή σας, γιατί τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από το άγχος και τις αγωνίες σας, γιατί κερδίζετε την ηθική και υλική ικανοποίηση που προσδοκάτε, γιατί μπαίνει η συναισθηματική σας ζωή σε τάξη, γιατί κάποιος κρυφός και μυστήριος έρωτας απασχολεί την καρδιά και το κορμί σας. Μην σκύβετε το κεφάλι στις όποιες παγίδες, πιστέψτε στις αρετές και την αξιοσύνη σας. 



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανανεώστε την συναισθηματική σας καθημερινότητα οι δεσμευμένοι, με παθιασμένες και δοτικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, με δοτικότητα και αφοσίωση στην σχέση σας, με όρκους και υποσχέσεις που τώρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Οι αδέσμευτοι φίλοι, ανοίγετε νέους συναισθηματικούς δρόμους, με μια εξαιρετική, νεοεμφανιζόμενη γνωριμία, με ένα υπέροχο, φλογερό ειδύλλιο. Η δουλειά σας και η κοινωνική σας ζωή, γεμίζουν ενδιαφέροντες, ευνοϊκές εξελίξεις. 


 


                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικές, θετικές αλλαγές έρχονται στο προσκήνιο της καθημερινότητας με τη συγκεκριμένη όψη, που βοηθούν άμεσα να ικανοποιηθούν τα αιτήματα σας και οι μέχρι τώρα αγωνίες σας για την πορεία της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής. Φίλοι και συνεργάτες είναι στο πλευρό σας, η εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω, έχει τη δύναμη να σας βγάλει από τα διλήμματα και τα μέχρι τώρα προβλήματα της συναισθηματικής σας ζωής με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. 



                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο γρήγορα από ποτέ προχωρούν τόσο οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όσο και οι προσωπικοί και συναισθηματικοί σας στόχοι, δεδομένου ότι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, βοηθά απεριόριστα να προωθηθούν και να κατακτηθούν τα σχέδια και οι επιθυμίες σας που έχετε για το άμεσο και το απώτερο μέλλον. Οι έχοντες ερωτική σχέση θαμπώστε το ταίρι σας με τα ταλέντα και τις αισθησιακές σας αρετές, οι αδέσμευτοι ανοίξτε νέους ορίζοντες με μια υπέροχη γνωριμία.


 


                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άμεση βελτίωση της επαγγελματικής σας πορείας και των οικονομικών σας φέρνει η συγκεκριμένη όψη, πράγμα που σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας σας. Η αγάπη και το πάθος του ατόμου που σας ενδιαφέρει, γίνεται το κίνητρο για μια εξαιρετική πρόταση από το άλλο σας μισό, η ευτυχία σας ανήκει ολοκληρωτικά.  



                  ΙΧΘΕΙΣ

Ανακαλύψτε τώρα με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, τον ευμενέστερο τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας, με τους φίλους σας και τα προσφιλή άτομα της οικογένειάς σας, χτίστε ένα διαφορετικό προφίλ στην καθημερινότητα σας, που θα βοηθήσει να φύγουν οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εξωτερικεύστε τις νέες ιδέες που έρχονται στο μυαλό σας ξαφνικά, μην αντιστέκεστε στον πειρασμό να μιλήσετε έξω από τα δόντια στο ταίρι σας. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα