ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Μηνιαίες Προβλέψεις


 

               ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με αισιόδοξη και δυναμική διάθεση για εσάς, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο. Θα βρείτε το θάρρος να τα πείτε έξω από τα δόντια και να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα έχετε απίστευτη εγκεφαλική χημεία μεταξύ σας. Από τις 9/9 οι σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο, αφού ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε ξανά κάποιες καταστάσεις και να αναθεωρήσετε αποφάσεις ή κινήσεις που κάνετε στα ερωτικά σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες με το ταίρι σας. 



             ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι άκρως ερωτικός για εσάς, αφού η Αφροδίτη από τις 5/9 και για όλο τον μήνα θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιώντας τον οίκο του έρωτα, των φλερτ και των κατακτήσεων. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα σας και θα νιώσετε σαν να ζείτε ξανά τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας. Ωστόσο, στις 16/9 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και να φέρει ερωτικά καβγαδάκια ή επιπόλαιες κινήσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και προτιμήστε να διοχετεύσετε όλη αυτή την περίσσεια ενέργεια στον σεξουαλικό τομέα. 




               ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εξωστρέφεια και θετική διάθεση ξεκινάει ο Σεπτέμβριος για εσάς, αφού την 1/9 ο Άρης από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Από τις 5/9 η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα, αφού θα εγκαινιάσει μια πιο γλυκιά περίοδο κατά την οποία θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας, θα συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσετε θέματα σπιτιού. Από τις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να αναθεωρήσετε σχετικά με μια ερωτική κατάσταση. 



                ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας για εσάς, αφού από τις 5/9 μέχρι και το τέλος του μηνός η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές, ενώ αν είστε σε σχέση θα μπορέσετε να κάνει εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Από τις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν παρανοήσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού ή παρεξηγήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στις 20/9 το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αναπάντεχα νέα και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου η οποία θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. 


 


               ΛΕΩΝ

Είστε από εκείνους/ες που ζοριστήκατε αρκετά μέσα στον Αύγουστο, όμως ο Σεπτέμβριος έρχεται για να σας δώσει μια ανάσα και να σας βοηθήσει να αποκαταστήστε τις σχέσεις σας. Ο μήνας ξεκινάει με το ευνοϊκό εξάγωνο Άρη-Δία, μια όψη η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε κοντά με ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Από τις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και δεν αποκλείεται να φέρει ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε και αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις για αργότερα. 



              ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς θα είστε από τους πιο ευνοημένους του Σεπτεμβρίου, αφού η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο από τις 5/9 μέχρι και το τέλος του μήνα και θα σας χαρίσει σεξαπίλ, αλλά και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή να γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χωρίς να προσπαθήσετε πολύ. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό τον μήνα για να βγείτε ραντεβού, να περάσετε καλά και να γεφυρώσετε τις διαφορές με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από εσάς για κάποιο λόγο. Στις 10/9 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σηματοδοτεί ουσιαστικές αλλαγές μέσα στις σχέσεις σας και σας καλεί να κάνετε ένα απαραίτητο ξεκαθάρισμα προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας. Το αίτημα αυτής της Πανσελήνου είναι η εποικοδομητική αλλαγή, επομένως μην βαλτώνετε σε καταστάσεις οι οποίες δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας απελευθερώσουν. 


 


                ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος σας καλωσορίζει με το εξάγωνο Άρη-Δία την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, μια όψη η οποία θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να πάρετε ρίσκα, να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και γενικώς να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία μπορεί να σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Από τις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις και να ξαναδείτε κάποιες καταστάσεις μέσα από άλλη οπτική. Θα πρέπει να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι γίνεται εάν θέλετε να αποφύγετε παρανοήσεις και μπερδέματα και να αφήσετε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις. 



             ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας που χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και κοινωνική διάθεση για εσάς, αφού από τις 5/9 μέχρι το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να συμφιλιωθείτε με φίλους ή να κάνετε διαδικτυακές γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Στις 10/9 η Πανσέληνος στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι καλείστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας και ίσως χρειαστεί να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο που σας κρατάει πίσω. Στις 20/9 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ή μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. 


 


             ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει δυναμικά για εσάς, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα το εξάγωνο Άρη-Δία σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και θάρρος είτε για να δείξετε τις προθέσεις σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είτε για να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας μέσα στη σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος ή κάτι να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε. Από τις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρξουν ασυνεννοησίες και μπερδέματα με φίλους ή με άτομα που γνωρίζεστε από το διαδίκτυο. Στις 10/9 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού σάς καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή και φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας. 



            ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας θετικός και αισιόδοξος μήνας ξεκινάει για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι, αφού ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από τις 5/9 στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να ρισκάρετε και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή. Μπορεί λοιπόν να μην θέλετε οπωσδήποτε να δεσμευτείτε τώρα, όμως αυτό που έχετε περισσότερη ανάγκη είναι να κάνετε δραστηριότητες οι οποίες θα σας ανανεώσουν ή να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία θα σας ανοίξουν νέους πνευματικούς ορίζοντες και θα σας διδάξουν καινούρια πράγματα. Στις 20/9 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ή αναπάντεχες ερωτικές συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από τον χώρο των σπουδών ή μέσα από ένα ταξίδι. 


 


            ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά παθιασμένος και ερωτικός μήνας για εσάς, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, το εξάγωνο Άρη-Δία σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σας δημιουργεί την επιθυμία να βγείτε εκεί έξω, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και αν είστε αδέσμευτοι να φλερτάρετε και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Από τις 5/9 η Αφροδίτη θα κινείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και θα ενεργοποιήσει τον πιο σεξουαλικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, τόσο σε σωματικό όσο και ψυχικό επίπεδο. 



              ΙΧΘΥΕΣ 

Εσείς θα είστε από τους πιο ευνοημένους του Σεπτεμβρίου, αφού το πλανητικό σκηνικό του μήνα φέρνει κυρίως ευχάριστες εξελίξεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Αρχικά, από τις 5/9 η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να βρείτε τη χαμένη σας ισορροπία. Ακόμα όμως κι αν είστε ελεύθεροι, αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να σας φέρει νέες γνωριμίες και είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ραντεβού, αφού θα μπορέσετε εύκολα να κερδίσετε και να γοητεύσετε το άτομο που θα έχετε απέναντι σας. Στις 10/9 η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία των σχέσεων σας. 




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα