ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/08 έως 28/08




                Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνετε την πρώτη κίνηση και να πρωτοστατήσετε. Θα ξέρετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ραντεβού και να ενεργήσετε σύμφωνα με το ένστικτό σας. 

Πέμπτη έως Κυριακή, θέματα αγάπης, ομορφιάς και στοργής έρχονται στο επίκεντρο της ζωής σας. Μην χάσετε λοιπόν αυτή την ευκαιρία να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε. Θα πρέπει ούτως ή άλλως να έχετε όρεξη να το φωνάξετε από τις στέγες. Το να νιώθεις καλά και να αγαπάς τον εαυτό σου διευκολύνει να αγαπάς τους άλλους και να περνάς καλά. 




                 Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, μπορείτε να περιμένετε περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους και γείτονες και περισσότερη επικοινωνία γενικότερα. Αυτή είναι η ώρα για κουβεντούλα και άσκοπα κουτσομπολιά περισσότερο από επίσημες συζητήσεις. Μπορείτε να χαλαρώσετε τους ανθρώπους με τη διαισθητική κατανόηση και το γνήσιο ενδιαφέρον σας. 

Σάββατο και Κυριακή, η σταθερότητα μιας σχέσης αγάπης μπορεί να δοκιμαστεί μέσα από απροσδόκητες ορμές ή γεγονότα. Μια αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και ενθουσιασμό μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να οδηγήσει σε περιπλανώμενα μάτια. Αλλά μια υγιής σχέση δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σημαντικό δράμα, ειδικά με έναν ανοιχτόμυαλο σύντροφο.


 


                  Ζώδια​ Δίδυμοι

Από Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο ή να αλλάξετε το περιβάλλον ή τη ρουτίνα του σπιτιού σας. Θα πρέπει να νιώθετε πιο κοινωνικοί και να αναζητάτε την περιπέτεια ή τον ενθουσιασμό. Να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι για τυχόν νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται στο δρόμο σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην φοβάστε να ενεργήσετε παρορμητικά. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιτύχετε γνήσια σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να ξεκινήσει μια σημαντική νέα σχέση. Θα μπορούσε να είναι με ένα πολύ νεότερο ή μεγαλύτερο άτομο και να έχει μια έντονα μοιραία ποιότητα. Είτε πρόκειται για νέα είτε για υπάρχουσα σχέση, δεν θα υπάρχουν αυταπάτες και θα έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες ο ένας από τον άλλον. 



               Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα και Τρίτη, η Σελήνη στον Καρκίνο σας ενθαρρύνει να εστιάσετε στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συζητήσετε θέματα σχέσης γιατί θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. 

Τετάρτη έως Κυριακή, μπορεί να νιώθετε έντονη την ανάγκη να είστε ο δικός σας άνθρωπος και να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Και θα πρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία να εξερευνήσετε τη ζωή και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε ευκαιρία. Η συμπεριφορά σας μπορεί να είναι μεταβλητή ή περίεργη με κάποιους τρόπους, αλλά όχι πολύ απειλητική για να τρομάξει άλλους ανθρώπους. 


 


                  Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ισορροπημένη, ορθολογική σκέψη για τους στόχους σας. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους με τις ιδέες σας για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ομαδική εργασία στην καριέρα σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση μισθού, να υποβάλετε εξετάσεις και να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση. 

Σάββατο και Κυριακή, η ερωτική σας ζωή μπορεί να προκαλέσει άγχος λόγω καθυστερήσεων, ντροπαλότητας, απόστασης ή άλλων προβλημάτων σχέσης. Τα περισσότερα από αυτά τα εμπόδια θα προκύψουν από τους φόβους ή τις επικρίσεις σας, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε το ίδιο από άλλους. 



                 Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει περιέργεια, συγκέντρωση και μοναξιά. Μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως βαθιά, μυστηριώδη ή ανησυχητικά ζητήματα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλύσετε σύνθετα προβλήματα σχέσεων, επειδή μπορείτε να τα αντιληφθείτε σε μη λεκτικό επίπεδο. 

Σάββατο και Κυριακή, μπορεί να γίνετε ευερέθιστοι και ανυπόμονοι λόγω συσσώρευσης θυμού, απογοήτευσης ή αγανάκτησης. Άνδρες ή δυναμικές γυναίκες μπορεί να προσπαθήσουν να δοκιμάσουν τα όριά σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σε οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλή με επιθετικότητα. Συνιστάται αμυντική θέση. 


 


                Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Τετάρτη, το συναίσθημα και η διαισθητική πλευρά σας είναι ισορροπημένη με τις ορθολογικές διαδικασίες σκέψης σας για να δώσετε οξείς αντιληπτικές δεξιότητες. Η αρχή αυτού του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου του Ζυγού σας βοηθά να διαβάζετε τους άλλους εύκολα και γρήγορα να αξιολογείτε οποιαδήποτε κατάσταση. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει αυξημένη ανάγκη για συντροφιά, αλλά πρέπει να είναι σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με έναν υπάρχοντα σύντροφο, θα θέλετε επιβεβαίωση ή περισσότερη δέσμευση. Νέες σχέσεις είναι πιθανές, αλλά δεν θα σας ενδιαφέρουν τα one-night stands. Μια σχέση τύπου δασκάλου-μαθητή είναι δυνατή ή μπορεί να υπάρχει σημαντική διαφορά ηλικίας. 



                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι καλό για συναντήσεις και συναναστροφές με φίλους. Αλλά αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Σκορπιού σας κάνει πιο άνετους και πρακτικούς στις σχέσεις ένας προς έναν. Η σκέψη σας θα είναι ορθολογική και λογική, θα ακούσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, θα διαβάσετε τα ψιλά γράμματα και θα μιλήσετε καθαρά και συνοπτικά. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν την πιθανότητα καθυστερήσεων και περιορισμών που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Μπορεί να νιώθετε πίεση από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα για να δείξετε τη φροντίδα σας είναι να εργαστείτε σκληρά και να κάνετε πρακτικά πράγματα. 


 


                  Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Τετάρτη, ένα ζεστό θολό συναίσθημα κάνει αυτό το ιδανικό ξεκίνημα για το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη σας για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αυξημένη δημοτικότητα και η γενναιόδωρη διάθεση καθιστούν αυτή την περίοδο μια καλή στιγμή για συναναστροφές και ραντεβού. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια καλή περίοδος για ερωτικές σχέσεις, επίσημες κοινωνικές δεσμεύσεις, ψώνια και επενδύσεις. Η αληθινή αγάπη είναι δυνατή. ακόμα και νέες φιλίες θα έχουν ισχυρό καρμικό δεσμό. Οι νέες σχέσεις μπορεί να αργήσουν να πυροδοτηθούν, αλλά θα έχουν γερές βάσεις, θα είναι πιστές και ανθεκτικές. Οι αγορές για ανάγκες πάρτι, μόδα, καλλυντικά, κοσμήματα και τέχνη θα επωφεληθούν από το μάτι σας για μια ευκαιρία. 



                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει πνευματικές γνώσεις για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιο βαθιά γνώση για οποιοδήποτε θέμα. Αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Αιγόκερου σας βοηθά να κατανοήσετε ιδέες που είχατε καταλάβει μόνο επιφανειακά πριν. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μελετήσετε κρυφά και μυστικά πράγματα όπως η αστρολογία και η ψυχολογία. 

Σάββατο και Κυριακή μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας βοηθά τις στενές σας σχέσεις να λειτουργούν ομαλά με λιγότερο άγχος και ενόχληση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να το απολαύσετε στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η άνεση και η οικειότητα είναι πιο σημαντικά από την περιπέτεια ή την αλλαγή. 


 


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη, θα πρέπει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι, περιποιητικοί, συμπονετικοί, ρομαντικοί, ευφάνταστοι και δημιουργικοί. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων για την έναρξη του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου του Υδροχόου σας. Θα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, ειδικά για θέματα σχέσεων. Μια πολύ ρομαντική και πνευματική σχέση φιλίας ή αγάπης θα μπορούσε να ξεκινήσει τώρα. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει την αυτοπεποίθηση, την αποφασιστικότητα και την ισχυρή εργασιακή ηθική για να ανεβείτε τη σκάλα και να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αίτηση για μια νέα δουλειά, να αναζητήσετε προαγωγή ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. 



                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι ιδανική για να ζητάτε χάρες και να συζητάτε τους ανθρώπους για πράγματα. Αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Ιχθύων, η ισχυρή διάνοιά σας και η επιρροή σας στους άλλους θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε πωλήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή διαπραγματεύσεις ευνοϊκών συμφωνιών σε επιχειρήσεις ή μεγάλες αγορές όπως σπίτια και αυτοκίνητα. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αλλαγές και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλούν αναστάτωση και χάος. Μπορεί να νιώσετε μια σύσπαση ή μια αίσθηση προσμονής ότι κάτι καλό θα συμβεί. Είναι πιθανές τυχαίες συναντήσεις και θα έλκεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα