ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Πανσέληνος Στο Ζώδιο Του Υδροχόου


 

Στις 12 Αυγούστου 2022, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν αποκλείεται να προκύψουν αλλαγές που αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν επαναπροσδιορισμούς ανασχηματισμούς και νέες εκτιμήσεις ή αποφάσεις. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, οι συναναστροφές θα αξιοποιηθούν και θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε επίπεδο φιλικό ή επαγγελματικό ακόμα και αισθηματικό.



             ΚΡΙΟΣ

Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, τα συμβάντα οι επαφές και οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να σας τονώσουν. Δεν θα λείψουν οι αναστατώσεις που ενδεχομένως να σας βάλουν να αναρωτηθείτε και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας ως προς τους τρίτους. Ίσως χρειαστεί να αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να πάρετε διαφορετικές αποφάσεις σχετικά με πρόσωπα και σχέσεις που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σας εξέλιξη. Θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα συναναστραφείτε. Θα καταφέρετε να οργανώσετε τη συλλογική σας δράση, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε και να συμπαρασταθείτε. 




             ΤΑΥΡΟΣ

Επαναπροσδιορισμούς και διαφοροποιήσεις θα σας φέρει η Πανσέληνος, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στάση ζωής, ίσως να στρέψετε την ιδεολογία σας ή τις πεποιθήσεις σας προς μία διαφορετική κατεύθυνση. Θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε να αξιολογήσετε και να αλλάξετε δεδομένα που έχουν αποδειχτεί πλέον αρνητικά για την εξέλιξη σας. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άλλο αντικείμενο πιο αποδοτικό και πιο προσοδοφόρο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες.




             ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τα αρνητικά δεδομένα να διαφοροποιήσετε καταστάσεις που σας πιέζουν ή που δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες στην καθημερινότητά σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, οι προσεγγίσεις σας θα είναι οικείες, θα καταφέρετε να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες και φιλίες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε καταστάσεις συνεργασίες και σχέσεις, καινοτόμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, διατυπώστε τις προτάσεις και τις ιδέες σας θα βρείτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. 



             ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές υποθέσεις που τώρα καλείστε να τις λύσετε ή να τις ολοκληρώσετε. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ή να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση γιατί αυτό θα επιφέρει επιπλέον άγχος και ανασφάλεια. Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε θέματα οικονομικά νομικά περιουσιακά, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συγκεντρωθείτε στις τρέχουσες υποθέσεις. 



 

                ΛΕΩΝ

Αναστατωμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι ψυχολογικές εναλλαγές, καλείστε να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, η αβεβαιότητα θα σας προκαλέσει ανασφάλεια που αυτή με τη σειρά της θα φέρει σκαμπανεβάσματα στη σκέψη και στη στάση σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές, σε ζητήματα αισθηματικής φύσης όσοι διατηρείτε σχέση αποφύγετε την κτητικότητα και την έντονη αμφισβήτηση. 



               ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πώς μπορείτε να βελτιωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά, έμφαση θα δώσετε στην εικόνα σας αλλά και στη συναισθηματική σας ισορροπία. Ανάγκη σας θα είναι να γίνετε αποδεκτοί, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα κερδίσετε τις συμπάθειες αρκεί να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Στον εργασιακό τομέα συγκεντρωθείτε στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας, αν υπάρχουν στο μυαλό σας καινούργιες προτάσεις τολμήστε να τις διατυπώσετε, ο καινοτόμος τρόπος σκέψης θα εκτιμηθεί και θα βρει το ανάλογο ενδιαφέρον. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να βελτιωθείτε, κάντε το βήμα να διαφοροποιήσετε συνθήκες που δεν σας αφήνουν να προοδεύσετε κατά όπως εσείς επιθυμείτε. 




                 ΖΥΓΟΣ

Δημιουργικά θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, να κάνετε νέες γνωριμίες. Έμφαση θα δώσετε στην εικόνα και γενικά στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε και θα προσεγγίσετε, προσεγμένη θα είναι η εμφάνιση σας, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό παρουσιαστικό. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργια γνωριμία, με ευκολία θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Διατηρείστε την κοινωνικότητα σας, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και θετική πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον που επιθυμείτε. 



                ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας για ισορροπία και σταθερότητα θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, θα καταφέρετε να σκεφτείτε αντικειμενικά, στόχος θα είναι να προκύψει ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Αρκετά συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα μπορείτε να κατανοήσετε και τη θέση του άλλου, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις πεισματικές αντιδράσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι κοινωνικές επαφές θα μπορέσουν να τονώσουν τις διαθέσεις σας, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό. 



 


              ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη βελτίωση, στην άνοδο και στην ανανέωση, θα είναι δύσκολο για εσάς να περιοριστείτε σε καταστάσεις ρουτίνας ή σε συνθήκες που σας πιέζουν και δεν μπορούν να σας αφήσουν να βελτιωθείτε κατά όπως εσείς επιθυμείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από το άγχος την αβεβαιότητα τη ρουτίνα και γενικότερα από οτιδήποτε σας επιβαρύνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Άνοιγμα θα υπάρξει για περιπέτειες, εξορμήσεις, νέες εμπειρίες, οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε τις κοινωνικές επαφές και σε προσωπικό επίπεδο. 



                ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωμένοι θα είστε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας για να έχετε βελτίωση στην επαγγελματική σας πορεία. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά με ρεαλισμό, η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν ή που σας παραπλανούν. Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε πως κάποια πρόσωπα ή κάποιες σχέσεις έχουν παραπλανητική εξέλιξη και ουσιαστικά δεν μπορούν να σας προσφέρουν την κατάληξη που αναζητάτε. Θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, ισορροπεί ο εσωτερικός και συναισθηματικός σας κόσμος, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τις καταστάσεις με ορθολογισμό. 




                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός, δυναμικότητα, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στις καθημερινές σας σχέσεις και υποθέσεις. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, οι απόψεις και οι ιδέες σας θα καταφέρουν να επηρεάσουν. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση επικεντρωμένοι θα είστε στο ταίρι σας, ανάγκη σας θα είναι η σταθεροποίηση, η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. 



                 ΙΧΘΕΙΣ

Ανάγκη σας θα είναι να τονώσετε την ψυχολογία σας και να προστατευτείτε από συναισθηματικές καταστάσεις που σας φέρνουν κούραση ή άγχος. Η αβεβαιότητα και η εσωτερική ένταση θα σας δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση που αυτή με τη σειρά της θα προκαλέσει σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες. Αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, θα καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο να αφήσετε πίσω σας τις παλιές αρνητικές ιστορίες και να κοιτάξετε μπροστά. Τα συμβάντα σε συνδυασμό με τη δυναμική σας αντιμετώπιση θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα είτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, είτε σε ζητήματα που αφορούν άμεσα την αισθηματική σας ζωή. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα