ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/08 έως 07/08


 


                    Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Πέμπτη οι αισθήσεις σας διεγείρονται, κάνοντάς σας πιο δημιουργικούς, ευφάνταστους και πνευματικούς. Αυτή είναι λοιπόν μια καλή στιγμή για έργα τέχνης, συγγραφή, μουσική, ταινίες και θέατρο. Θα είστε επίσης πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Τα λόγια σας γίνονται θεραπευτικά λόγω μιας μη απειλητικής, φροντίδας και απαλής επιρροής.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει συναισθηματική ωριμότητα και σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε εσάς για παρηγοριά και συμβουλές, ειδικά αν περνάτε κάποια κρίση. Η οικογένεια είναι σημαντική για εσάς τώρα και μπορεί να ανακαλύψετε ότι θυμάστε πράγματα από την παιδική σας ηλικία που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε ζητήματα σχέσεων τώρα. 


 

                 Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις γίνονται πιο έντονες και συναρπαστικές. Θα πρέπει να νιώθετε πιο κοινωνικοί και πιο ικανοί να εκφράσετε τις παθιασμένες σας επιθυμίες. Η αυξημένη σεξουαλική έλξη, το θάρρος και η πρωτοβουλία καθιστούν αυτή την εξαιρετική στιγμή για ραντεβού. 

Το Σάββατο και η Κυριακή η αυξημένη ευαισθησία και ο αισθησιασμός το κάνουν αυτό ένα καλό Σαββατοκύριακο για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις. Η αυξημένη μαγνητική σας γοητεία θα προσελκύσει ένα τρυφερό και στοργικό άτομο, πιθανώς μια γνήσια αδελφή ψυχή ή πνευματικό σύντροφο.


 


                    Ζώδια​ Δίδυμοι

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ένα σοβαρό πνεύμα με καλή συγκέντρωση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Θα κάνετε τα πράγματα τακτοποιημένα, χωρίς λάθη και στην ώρα τους. Είναι λοιπόν μια καλή περίοδος για σπουδές, λήψη σημαντικών αποφάσεων, διαπραγματεύσεις, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και υπογραφή συμβολαίων, ειδικά εκείνων που αφορούν ακίνητα και μετοχές. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν την πιθανότητα επιπλοκών και περιπλοκών στις φιλίες και την ερωτική σας ζωή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κτητικότητα, εμμονή, γοητεία, ζήλια, θέματα εξουσίας και ελέγχου ή παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. 




                    Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια από τις καλύτερες περιόδους όλου του χρόνου για ρομαντισμό και κοινωνικές συναναστροφές. Ο τέλειος συνδυασμός σεξουαλικότητας και στοργής σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε σέξι. Αυτή η ισορροπία σημαίνει επίσης ότι είστε έτοιμοι να δώσετε και να λάβετε αγάπη και λατρεία.

Το Σάββατο και η Κυριακή θα μπορούσαν να δουν αγώνες εξουσίας στις ερωτικές σχέσεις καθώς σιγοβράζουν οι εντάσεις στην επιφάνεια. Μια ανθυγιεινή σχέση μπορεί να χαλάσει, αλλά μια σχέση με καλή βάση θα αντέξει την ένταση. Μια στιγμιαία έλξη είναι πιθανή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα έντονο νέο ειδύλλιο. 


 


                    Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες, κάνοντάς σας εξαιρετικά ευαίσθητους σε όλη τη δονητική ενέργεια. Οι διαισθητικές σας ικανότητες και οι ψυχικές σας εντυπώσεις αποτελούν πλεονέκτημα σε όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας. Οι άλλοι θα ήθελαν να τριγυρνούν γύρω σας γιατί θα ξέρετε πότε νιώθουν απογοητευμένοι, ώστε να είστε συμπονετικοί όταν οι άλλοι δεν είναι. 

Παρασκευή έως Κυριακή θα αναζητήσετε υποσυνείδητα συναισθηματική τροφή από οικεία άτομα. Επομένως, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε παρέα με φίλους, οικογενειακές συγκεντρώσεις, επανασυνδέσεις και να μοιραστείτε αναμνήσεις. Η αυξημένη διαίσθηση και η ευαισθησία στις διαθέσεις των άλλων ανθρώπων σας δίνουν καλές δεξιότητες για συμβουλές και πωλήσεις. 




                    Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει μια παρόρμηση να δοκιμάσετε κάτι νέο και θα πρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία να βγείτε έξω. Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την κοινωνική σας ζωή, την ερωτική σας ζωή και πιθανώς τα οικονομικά σας. Ένας ηλεκτρικός ή kinky τύπος ελκυστικότητας είναι καλός οιωνός για ραντεβού. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή είναι ιδανική για ρομαντισμό, χαλάρωση και ονειροπόληση. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδεθείτε σε πνευματικό επίπεδο. Ένα ισχυρό αίσθημα συμπόνιας και επιθυμία για εξυπηρέτηση καθιστά αυτή την καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να βοηθήσετε λιγότερο τυχερούς ανθρώπους. 






                      Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει κριτική σκέψη που είναι ιδανική για σοβαρή ή προκλητική διανοητική εργασία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για πράγματα που απαιτούν διαρκή συγκέντρωση, υπομονή και ορθή κρίση. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε με σιγουριά τις επιχειρηματικές συναλλαγές, τη γραφειοκρατία, τις σπουδές και τις εξετάσεις. 

Πέμπτη έως Κυριακή η θετική ενέργεια και η διαύγεια σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα και με αυτοπεποίθηση ότι είστε ο εαυτός σας. Εάν πρέπει να δουλέψετε, θα μπορείτε να εστιάσετε στη δουλειά με φιλόδοξη ενέργεια και να την κάνετε καλά. 




                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, η αυξημένη επιθυμία για κοινωνική επαφή και απόλαυση καθιστά αυτήν την περίοδο μια από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου για ραντεβού. Η απαλή στοργική πλευρά σας εξισορροπεί την ωμή σεξουαλική σας επιθυμία, ώστε να μπορείτε να είστε άμεσοι χωρίς να είστε πολύ δυνατοί. 

Το Σάββατο και την Κυριακή η αυξημένη ευαισθησία και ο αισθησιασμός καθιστούν αυτή την περίοδο μια καλή στιγμή για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις. Η αυξημένη μαγνητική σας γοητεία θα προσελκύσει ένα τρυφερό και στοργικό άτομο, πιθανώς μια γνήσια αδελφή ψυχή ή πνευματικό σύντροφο. 


 


                     Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει έντονη σκέψη και συζητήσεις. Η διεισδυτική και διεισδυτική φύση του μυαλού σας μπορεί να αποκαλύψει μυστικά και πλοκές. Η ισχυρή διάνοιά σας και η ισχυρή σας διαίσθηση σας κάνουν πολύ πειστικούς όταν μιλάτε με άλλους. 

Παρασκευή έως Κυριακή οι συναισθηματικές στάσεις, συμπεριφορές και αντιδράσεις σας θα εμφανιστούν πιο έντονα στη ζωή σας. Οι αναμνήσεις, τα μητρικά σας ένστικτα και η ανάγκη για φροντίδα και ασφάλεια θα επηρεάσουν περισσότερο τη ζωή σας. Ο διαλογισμός και άλλες τεχνικές χαλάρωσης μπορούν να βελτιωθούν τώρα, επειδή είστε όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένοι συναισθηματικά και ήρεμοι.




                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Παρασκευή θα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας σε δραστηριότητες σεξουαλικής και ρομαντικής φύσης. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να νιώθετε δυνατή, σίγουρη και σέξι. 

Το Σάββατο και η Κυριακή ασκούν έντονη πίεση στις πιο στενές σας σχέσεις. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να νιώθετε καχύποπτοι, ζηλιάρηδες, κτητικοί ή απειλούμενοι. Τότε ξαφνικά μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο δράμα σχέσης λόγω χειραγώγησης ή παιχνιδιών εξουσίας. 


 



                      Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συναντήσετε παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά αυτές με γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Το να κάνετε νέους φίλους είναι εύκολο λόγω της προθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή πιθανότατα θα αισθάνεστε πιο προστατευτικοί με την οικογένεια και τον σύντροφό σας και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας με προσοχή και υπομονή. Θα μπορούσατε να δείξετε πόσο νοιάζεστε για αυτούς με πρακτικούς τρόπους, όχι με δημόσιες εκδηλώσεις συναισθημάτων. 




                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει έντονη επιθυμία για ευχαρίστηση και περιπέτεια. Μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της ερωτικής σεξουαλικότητας και της στοργικής αγάπης σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να βρείτε το τέλειο ταίρι και να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις. 

Σάββατο και Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και να νοιάζεστε. Μπορείτε να συνδεθείτε πιο εύκολα με τους άλλους στο συναισθηματικό επίπεδο που σας κάνει πολύ δελεαστικό και ελκυστικό. Η διαίσθησή σας και οι ψυχικές σας ικανότητες θα είναι πιο δυνατές και ακριβείς από ότι συνήθως. Το όνειρο και η φαντασία θα είναι πιο ζωντανά και δημιουργικά. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα