ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/07 έως 31/07


 

               Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη εστιάζει στους πιο προσωπικούς τομείς της ζωής σας. Θα δώσετε περισσότερη προσοχή στο σπίτι, στα συναισθήματα, στα συναισθήματα και στις στενές σχέσεις, ειδικά με τις γυναίκες. Αυτοί οι βαθύτεροι τομείς της ζωής βγαίνουν στην επιφάνεια, ώστε να επιλυθούν θετικά τυχόν προβλήματα που σιγοβράζουν σε αυτούς τους τομείς. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή, μπορείτε να περιμένετε να είστε πιο εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και πολύ τυχεροί. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση καθιστούν αυτή την κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσετε τα όρια και να βιώσετε τη ζωή στο έπακρο. Γενικά, τα πράγματα που ξεκίνησαν τώρα θα πάνε καλά μακροπρόθεσμα.                 Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα και Τρίτη η ένταση, ο θυμός και η δυσαρέσκεια μπορεί να συσσωρευτούν τόσο πολύ που να χάσετε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να παραμείνετε ήρεμοι για να αποφύγετε λογομαχίες και συγκρούσεις. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε θυμωμένοι, θα μπορούσατε να κάψετε την υπερβολική ενέργεια μέσω σκληρής διανοητικής εργασίας, δημιουργικής εργασίας χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ή σωματικής δραστηριότητας. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πιο περιπετειώδεις, αυθόρμητοι και ανεξάρτητοι. Έχετε την πρωτοβουλία, το κίνητρο και την έμπνευση για να ξεκινήσετε τολμηρά νέα έργα. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση, η δύναμη και η διαίσθηση καθιστούν αυτή τη στιγμή μια εξαιρετική στιγμή για ανάληψη κινδύνων. 
                 Ζώδια​ Δίδυμοι

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει καλά νέα, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Η τύχη έρχεται σε πολλούς τομείς της ζωής, επομένως αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για δουλειά και παιχνίδι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία σπουδών και να λάβετε εξετάσεις. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ή να ξεκινήσετε ταξίδια και διακοπές.

Από Πέμπτη έως Κυριακή, θα πρέπει να νιώθετε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ικανοποιημένοι. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να είστε δικαιούχοι φιλοφρονήσεων, δώρων ή χρημάτων.                 Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να νιώθετε στοργικοί και στοργικοί. Αυτή είναι λοιπόν μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, εραστές και οικογένεια. Η αυξημένη προσωπική γοητεία και ομορφιά φέρνουν κοινωνική δημοτικότητα και επιτυχία αν βγαίνουν ραντεβού. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας γιατί θα γίνουν γρήγορα και σχετικά ομαλά. Η επιπλέον πρωτοβουλία, η έμπνευση και το κίνητρο είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε δύσκολες εργασίες ή πράγματα που έχετε αναβάλει. Θα έχετε επίσης την τόλμη και τη σεξουαλικότητα να κάνετε την πρώτη κίνηση με κάποιον ξεχωριστό. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην φοβάστε να ρισκάρετε. 
                 Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη μια θετική ώθηση συναισθηματικής ενέργειας και μια πιο εξωστρεφής στάση φέρνουν αρμονικές σχέσεις με φίλους και οικογένεια. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά με λίγα να ανησυχείτε. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσετε τυχόν πρόσφατα προβλήματα σχέσεων. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχία. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να υπάρχει μικρή ή καθόλου αντίσταση και οι άλλοι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι απέναντί ​​σας. Αυτή είναι μια περίοδος υλικής και πνευματικής ανάπτυξης με ευκαιρίες να αυξήσετε τον πλούτο σας.                    Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη μπορείτε να περιμένετε περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους και γείτονες και περισσότερη επικοινωνία γενικότερα. Αυτή είναι η ώρα για κουβεντούλα και άσκοπα κουτσομπολιά περισσότερο από επίσημες συζητήσεις. Μπορείτε να χαλαρώσετε τους ανθρώπους με τη διαισθητική κατανόηση και το γνήσιο ενδιαφέρον σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές, συναντήσεις νέων ανθρώπων και ραντεβού. 

Πέμπτη έως Κυριακή αυξάνει την επιθυμία σας για διασκέδαση και ενθουσιασμό. Η σεξουαλική σας ορμή τονώνεται και θα είστε σωματικά, σεξουαλικά και πνευματικά ελκυστικός για τους άλλους. Αυτή είναι λοιπόν μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού και θα προσελκύσετε άτομα που είναι κάπως διαφορετικά. Μπορεί να είναι από διαφορετική φυλή ή κουλτούρα ή να είναι εκκεντρικοί ή εντυπωσιακοί. 
                      Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ηρεμία και αρμονία καθώς νιώθετε πιο συναισθηματικοί, στοργικοί και στοργικοί. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα ή για πάρτι με φίλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση λόγω της αυξημένης δημοτικότητας και του χαρίσματος. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια περίοδος καλών συναισθημάτων και ευεξίας, όταν είναι πιθανό να θέλετε να απολαύσετε τις απολαύσεις του να μην κάνετε τίποτα, καθώς οι προκλήσεις φαίνεται να εξαφανίζονται. Αλλά η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η καλή τύχη καθιστούν αυτή την ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσπάθεια να προχωρήσετε.                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα και Τρίτη μια τάση για βιαστική σκέψη που μπορεί να σας κάνει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, να πείτε λάθος πράγματα και να κάνετε λάθη. Μπορεί να γίνετε ευερέθιστοι, εύθυμοι και επιθετικοί. Επομένως, είναι σημαντικό να ακούτε προσεκτικά και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή είναι μια διεγερτική περίοδος για την κοινωνική σας ζωή, την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργικότητά σας. Μια πιο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική προοπτική σας κάνει να βολεύεστε μεταξύ άλλων σε μια κοινωνική κατάσταση. Με λιγότερα κολλήματα ή εμπόδια, οι άλλοι θα έλκονται από εσάς. 


 


                    Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Τετάρτη το εύρος της όρασής σας και η οξεία αντίληψή σας σάς επιτρέπουν να δείτε το εύρος οποιασδήποτε εμπλοκής σας. Με μια τέτοια υπέροχη προνοητικότητα, αυτή είναι μια πραγματικά καλή στιγμή για μακροπρόθεσμο προγραμματισμό. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει κριτική σκέψη που είναι ιδανική για σοβαρή ή προκλητική διανοητική εργασία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για πράγματα που απαιτούν διαρκή συγκέντρωση, υπομονή και ορθή κρίση. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε με σιγουριά τις επιχειρηματικές συναλλαγές, τη γραφειοκρατία, τις σπουδές και τις εξετάσεις.                      Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη, η αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε αναμνήσεις με μέλη της οικογένειας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μέσω γραπτών ή προφορικών λέξεων. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει δυνατά ένστικτα και έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία. Θα θέλετε να πάτε προς την κατεύθυνση σας χωρίς περιορισμούς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παλέψετε για αυτό που σας αρέσει και να προωθήσετε νέα ή συνηθισμένα έργα. Είστε επίσης πρόθυμοι να ρισκάρετε και να βυθιστείτε σε πράγματα που είναι πρωτότυπα, μοναδικά, αμφιλεγόμενα ή πειραματικά. 


 


                     Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει συναισθηματική υποστήριξη και τροφή από το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να είστε οικείοι στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας, αλλά έχετε και καλές δεξιότητες ανθρώπων τώρα. Θα πρέπει να απολαμβάνετε καλές σχέσεις με ομάδες ανθρώπων, το κοινό και ειδικότερα τις γυναίκες. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή πρέπει να είναι μια περίοδος ευτυχίας και αισιοδοξίας όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Θα πρέπει να είστε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και ανθρώπους στη δουλειά και στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δημιουργία πλούτου, σπουδές, ταξίδια, επιχειρηματικές και νομικές υποθέσεις.                            Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να νιώθετε πιο αυτοπεποίθηση από ό,τι συνήθως, κάτι που είναι καλό για να πείτε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε για κάτι. Οι άνθρωποι θα πρέπει να σας σέβονται για την ειλικρίνειά σας και αυτός ο ομαλός τύπος διεκδικητικής ενέργειας είναι απίθανο να προκαλέσει καυγά. Αυτή είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των αγαπημένων σας.

Από Πέμπτη έως Κυριακή θα σας παρουσιαστούν πολλές μοναδικές ευκαιρίες για να βιώσετε νέες δραστηριότητες, συναισθήματα και σχέσεις. Η ανάγκη σας για ελευθερία ή νέα έκφραση του εαυτού σας δεν θα οδηγήσει σε μεγάλες αναταραχές όπως μπορεί μερικές φορές. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα με μια έκρηξη τολμηρής ενέργειας. Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα