ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο Πλανήτης Των Ονείρων 


Ο πλανήτης των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας, ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς στις 28 Ιουνίου 2022 και μέχρι την 4η Δεκεμβρίου 2022, που θα γυρίσει στην ορθή του πορεία, ίσως βοηθήσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για πρόσωπα και καταστάσεις που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μας και αυτό θα μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη και άποψη για κάποια θέματα. Ο Ποσειδώνας μας κάνει να φοράμε «ροζ γυαλιά» και να βλέπουμε την πραγματικότητα λίγο αλλοιωμένη. Πιστεύουμε σε ψέματα, αναζητούμε σωτήρες, παρασυρόμαστε από τα λόγια και όχι από την ουσία, εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις και είμαστε πιο ευάλωτοι. Βέβαια, όλο αυτό δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα και τρόμο σε κάποιους, διότι δεν είναι και λίγο να πρέπει να αμφισβητήσεις ξαφνικά όλα όσα πίστευες και να αναθεωρήσεις ό,τι θεωρούσες δεδομένο.

 

             ΚΡΙΟΣ

Όλα αυτά που σας βασανίζουν και δεν μπορείτε να προχωρήσετε στη ζωή σας μήπως τα έχετε αξιολογήσει λάθος; Μήπως δεν ακούτε τη δική σας διαίσθηση, αλλά βασίζεστε σε λάθος εκτιμήσεις που σας έχουν «μπολιάσει» οι άλλοι. Κοιτάξτε μέσα σας βαθιά, επιστρέψτε σε πληγές του παρελθόντος και επανατοποθετήστε τα πάντα σε πιο σωστές βάσεις και όχι σε… ψευδαισθήσεις. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον πιο σκοτεινό και πνευματικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και τώρα που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, σας καλεί να κοιτάξετε στο παρελθόν και να συνειδητοποιήσετε τους φόβους που σας κρατούν δέσμιους. 


 

           ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να επαναξιολογήσετε την πρόοδο του και να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται για να το απογειώσετε. Επίσης, μπορείτε αυτό το διάστημα των πέντε μηνών που ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς, να κρίνετε με περισσότερη σαφήνεια αν ο κοινωνικός σας κύκλος, οι φίλοι σας και οι ομάδες στις οποίες συμμετέχετε και είστε μέλη, σας εκφράζουν και βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σας ή έχετε παρασυρθεί και μένετε από συνήθεια.


             ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως το προηγούμενο διάστημα έχετε κάνει κάποιες επιλογές που σας ζορίζουν και σας κάνουν να είστε δυστυχείς στο επαγγελματικό σας περιβάλλον; Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δείτε πραγματικά αν κάνετε τη λάθος δουλειά ή αν την κάνετε με λάθος τρόπο. Καθώς ο Ποσειδώνας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον 10ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την καριέρα σας, θα σας δείξει αν οι τρόποι που ακολουθείτε για να φτάσετε στους στόχους σας είναι οι ιδανικοί για εσάς ή πελαγοδρομείτε χωρίς λόγο και ουσία.             ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους επόμενους πέντε μήνες θα φιλοσοφείτε περισσότερο και θα αναζητάτε την αλήθεια πίσω από ό,τι ακούτε και δεν θα εμπιστεύεστε τόσο εύκολα τους άλλους και αυτά που σας λένε. Ίσως αλλάξετε και κάποιες από τις πεποιθήσεις σας, καθώς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι είχατε παρασυρθεί σε λάθος μονοπάτια και εκφράζατε απόψεις που ουσιαστικά δεν ήταν δικές σας, αλλά αποτέλεσμα παραπλάνησης.


 


               ΛΕΩΝ

Μπορεί να σας αποκαλυφθούν κάποια δεδομένα είτε για οικονομικά θέματα που αφορούν χρήματα που χειρίζεστε με άλλους, είτε για πολύ στενές σας σχέσεις και να συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Επίσης, μπορεί να καταλάβετε ότι επειδή δεν υπάρχουν όρια σε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις, δημιουργούνται κάποια δράματα που θα είχαν αποφευχθεί αν δεν έχωνε ο ένας τη μύτη του στη ζωή του άλλου. Αποστασιοποιηθείτε και εστιάσετε στις ανάγκες σας.            ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιοι λειτουργούν υπέρ σας και ποιοι σας μαχαίρωναν πισώπλατα και ας μην θέλατε να το δείτε, πρέπει να κάνετε και τις ανάλογες κινήσεις. Να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αυτούς που σας αγαπούν και ίσως τους είχατε αδικήσει και να απομακρύνετε όσους σας έπαιξαν παιγνίδια. Ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στον 7ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε τις «ρωγμές» που υπάρχουν με τα άτομα που εμπιστεύεστε. 


 


                ΖΥΓΟΣ

Είναι ένα διάστημα που πρέπει να αξιολογήσετε τον τρόπο που εργάζεστε και να σταματήσετε να αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχετε και να κάνετε κακό στην υγεία σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις καθημερινές ρουτίνες και ξαναβρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα της εργασίας. Τον τομέα της εργασίας και της υγείας θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ποσειδώνας και μπορεί να σας αποκαλύψει τα λάθη που κάνετε και δεν είστε καλά ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.                ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα επηρεάσει τον 5ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα, αλλά και τον έρωτα και θα σας δείξει αν έχετε πάρει τον λάθος δρόμο σ’ αυτούς τους τομείς. Μήπως ο έρωτας που νιώθετε για κάποιον-α είναι σαν τα παλάτια που χτίζουμε στην άμμο; Μήπως έχετε θάψει τη δημιουργικότητα σας και έχετε ρουτινιάσει στη σχέση και τη δουλειά σας και δε βρίσκετε ευχαρίστηση πουθενά; Πλέον με πιο καθαρή ματιά θα βρείτε τους λόγους που έχετε χάσει το χαμόγελο σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας βασιζόμενοι στην πραγματικότητα και όχι σε αυτό που θέλατε να βλέπετε.


                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι και την οικογένεια θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ποσειδώνας και θα σας βοηθήσει να δείτε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, αλλά στη σωστή τους βάση. Αν είχατε τσακωθεί ή απομακρυνθεί με άτομα της οικογένειάς σας, ίσως τώρα μάθετε τους πραγματικούς λόγους που κρύβονταν πίσω από την παρεξήγηση σας και να αντιμετωπίσετε μια αλήθεια που μπορεί και να σας σοκάρει. Επίσης, μπορεί τώρα να αναθεωρήσετε και τις παρεμβάσεις που έχετε κάνει στους χώρους του σπιτιού και να ξεκινήσετε αναδιακόσμηση ή και κάποιες επισκευές!              ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα να σας κάνει να αναθεωρήσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, αλλά και τον τρόπο που τις εκφράζετε. Μπορεί τώρα να μαθαίνετε την αλήθεια για κάποιο θέμα που είχε φτάσει ως κουτσομπολιό στα αυτιά σας και ανακυκλώνοντας το, αδικήσατε πολύ κάποια άτομα ή να σας αποκαλυφθεί το παρασκήνιο και οι φήμες που υπήρχαν σε βάρος σας. Είναι ένα διάστημα που θα ξεκαθαρίσουν πολλά, αλλά μέχρι να είστε σίγουροι για το τι τελικά ισχύει και τι όχι, προσπαθήστε να μην μεταφέρετε ειδήσεις που δεν είναι διασταυρωμένες, διότι απλά θα ρίχνετε λάδι στη φωτιά.


 


               ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου και αυτό το διάστημα ίσως καταλάβετε τι κάνετε λάθος στην οικονομική σας διαχείριση. Μετά από αυτές τις συνειδητοποιήσεις μπορεί να αλλάξετε τη σχέση που έχετε με το χρήμα και να μην συνδέετε πια την αξία σας με τα νούμερα που έχει ο τραπεζικός σας λογαριασμός. Θα γίνετε και πιο συνετοί και αντί να ξοδεύετε σε παρορμητικές κινήσεις θα επενδύετε σε μακροπρόθεσμους στόχους.                 ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στο ζώδιο σας μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία και την προσωπική σας ταυτότητα. Πώς σας βλέπουν οι άλλοι και πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας; Μήπως φοβάστε να είστε εσείς και μεταμορφώνεστε σε ό,τι κάνει τους άλλους ευτυχισμένους; Τώρα έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε ξανά στον εαυτό σας και να δείτε τη ζωή σας με ένα πιο καθαρό και ρεαλιστικό τρόπο, να δείξετε την αλήθεια σας και να σας αγαπήσουν για αυτό που είστε και όχι γι’ αυτό που θα ήθελαν οι άλλοι να είστε.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα